bılhecebuk :) degerın kaaaaccccc pekııı
canım 100 un ustunde dıyebılırım 2. gun embriyosuydu 13.gun sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılhecebuk :) degerın kaaaaccccc pekııı
arkadasim allah tan boll sabir diliorum sana , hemen 2. denemeni yap vakit kaybetme zaman coookkk değerlikizlar benden kötü haber. test yaptirmaya kalmadan adet oldum.. esimin israri yüzünden sabah kan testi yaptirdim sonucu saat birde alicaz.. ne duyacaksam sanki.. hamile olmadigimi hemsireninde onaylamasi lazim.. esim illa bunu duymak istiyor sanki.. neyse insallah hope73 den iyi haberler aliriz.. kismetse artik birdahaki sefere...
hope 73 nickin gibi umudun oldu bak tebrik ederim gurbetçi arkadasim allah bebeislerini kucagina da almayi nasip eder ins ...değerin kat kat katlanir insYÜCE RABBIMMMMMMMMMMMMM SÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNN:
kizlar merkezi aradim biyolog bana yillardir duymak istedigim sonucu verdi. Pozitif dedi. Allahim sükürler olsun. bebisim /bebeklerim tutunmus ilk asamada. su anda is yerindeyim sevincten haykirabilirim inanin. ama daha ikinci test var dedi biyolog. simdiden olumlu düsünün ama sonuc olarak yükselmesi gerekir sonucun.
siz sormadan söyleyeyim hcg sonucu 19.6 cikti. biraz düsük mü diye sordugumda normal dedi. önemli olan 10'nun üzerinde olmasi dedi. gec tutunma olabilir, test erken olabilir dedi. önemli olan tek sey bu degerin yükselmesi dedi. insallah artik memlekette yaptiracagiz bir sonraki testi.
sevincten agliyorum ben yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. sizi cok seviyorum her an destek oldunuz bana. iyiki varsiniz
bu arada gecmisi okumaya vaktim olmadi noldu diger testciler. ama temmuzum'u gördüm. canim benim lütfen kendini yipratma. Yüce Rabbimin sana halihazirda bir armagani var. sakin üzüntünü ona yansitma. zamani gelmemis demek ki kardesin. ama inanki yakindir. Yüce rabbim seni de sevindirecek
rabbim yardimcin olsun bol sabirlar versin canim gonul istio ki herkes güzel hayirli sonuçlarla gelsin .sana da soyluorum zaman cok kıymetli firsatini bulunca hemen dene tatlim ....Test yaptırdım kızlar benim sonuç negatif.canım seni tebrik ederim allah bana ve tüm isteyenlere yaşatsın o bilmediğim duyguyu.ben şimdi adetimden sona 1 ay ara verip tüp yaptırmak istiorum allah bu yoldaki herkesin maddi manevi yardımcısı olsun
Arkadaslar hamile kadının duası kabul olurmussssssss
KIZLAAARRRRR Allah hepinizin göbüşlerii tez zamanda bebişlerle doldursun İNŞAALLAH
Allah hepinizi Gönlündekini hayırlı etsin insallah
Burada tüm dua eden arkadaslardan Allah razı olsun Allah Muradlarını versin tez zamanda
KIZLAAAAR Daha ne diyim ben size HAMİLEEYİMMMMMMMMM
Valla hepinizi kucaklayasım var kocaman kocaman
Bilgecim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin gule gule kucaginada alirsin insallah
Negatif alan arkadaslar rabbim sabir versin gonlunuzu ferahlatsin pes etmeyin rabbim zamanini bekliyor dua etmeyi unutmayin rabbim siz dua edinki ben verim diyor insallah en yakin zamanda kavusursunuz meleklerinize
Kizlar hamilelik takvmini nasil yapiyonuz transferemi yoksa adet gunune goremi yapiyorsunuz
Arkadaslar hamile kadının duası kabul olurmussssssss
KIZLAAARRRRR Allah hepinizin göbüşlerii tez zamanda bebişlerle doldursun İNŞAALLAH
Allah hepinizi Gönlündekini hayırlı etsin insallah
Burada tüm dua eden arkadaslardan Allah razı olsun Allah Muradlarını versin tez zamanda
KIZLAAAAR Daha ne diyim ben size HAMİLEEYİMMMMMMMMM
Valla hepinizi kucaklayasım var kocaman kocaman
daha yeni gördüm kızzzz gözün aydın allahım kucağınada almayı nasip etsin canım benim yaaaa çooooooooooooooooooooooooook sevindim![]()
Allah razı olsun
Allah tez zamanda sana da versin insallah
(hamıle duası bu yabana atma)
aminnnnn kuzucum aminnnnnnn isteyen herkese inşallah
canım yaaaaa hızımı alamadım bidaha halay çekcem helehelehheleh
hamişler eeee ertık hepinizden bekliyossssss
Yazanlardan allah razı olsun kızlar moral buluyo insan burda.desteğiniz için çook teşekkkürler.pozitifi görenleri tebrik ediyorum.allah kucaklarınada aldırsın
bende geliyorum halaya
Dama çıkmış bir güzel
delilo delilo hayraney
damın etrafın gezer
delilo delilo kurbaney
elinde bir deste gül
delilo delilo hayraney
kendi gülünden güzel
ah lele ah le
vay cadı vay hemende yapmış hamile takvimini yakışırrrrr
Melegim nasilsin gorusemedik
masallah dıyın kızlar gozunuzu seveyım