• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Mrb kızlar test sonrası anca toparlanabildim nasılsınız inşallah güzel haberler çoğalmıştır geçmişi okumadım yeni hamileler varsa Allah tamamına erdirsin bu arada salı günü adet oldum Dr dondurulan tek embriyom vardı onu adetinin 14. Günü transfer edelim dedi ben korkuyorum hakkıma hayırlısı neyse o yolda ilerlemek nasip olsun inş

Canim sen idrar testi yaptinmi hic?? hayirli olsun bebegini gormussun rabbim bana ve diger bekleyen arkadaslarada nasip eder insallahh bambaska bi duygu olmalii

kuzum nasılsın ne alemdesin,bian unuttum aşılama yaptırdığını,yarın inşallah sonuç belli olur inşallah pozitifle sonuçlanır...........

canım benim çok saol hemde nasıl güzel bir haber anlatamam allahım tez vakitte sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah bu sefer bekleyişin dogum bekleyişin olur.

saoalsın cnm.. insaAllah.. Rabbim hepimizin yüzüne baksın .. amin ..

cok gecmis olsun canim Allah bebegini size bagislasin bende pozitifi aldim p.tesi kese gormeye gidicez insallah.. Allah meleklerrimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

masasAllah cnm.. Allah tamamına erdirsin insaAllah :nazar:

Allah razi olsun canim rabbim herkese tattirsin bu sevinci bu duyguyuu

YAptimm oleyyyyyyyyyyyyyyyyy saol ablacim baya bi kolaymista hep diyordum acaba nasil yapiliyorrr

Tesekkur ederim canim Allah razi olsunn darisi sizlerin bekleyenlerin basina insallahh dualarim sizinle rabbim hic kimseyi aratmasin bekletmesin insallahh
insallah hersey yolunda giderde kucagima konarr hayirli saglikli bir sekilde simdide o korkular basladii sanirim az aceleciyim doya doya haberin tadini cikaramadim hemen korkularim dile gelmeye basladi Allahima emanet ediyorum o korur insallahh

yaptığına sevindim cnm :1: epey bi ayrıntılı anlattım cünkü :9::9: bnde rastgele bulmustum :1:
amin cnm bizlerede çok dua edin .. Rabbim sağlıkıl doğumlar versin simdi sizlere :nazar:aminn..

napıyonuz bugün test yapan yokmu yawww

:21::21::21:canlarım bugün kuaföre gittim artık sarışın bi hatunum heheheehhe:21::21::21::21:

ooo gel gel sarısınım gell :21::21::1::1:
hayırıl gelir insaAllah bu sarısınlık sana :52:

Mrb kızlar test sonrası anca toparlanabildim nasılsınız inşallah güzel haberler çoğalmıştır geçmişi okumadım yeni hamileler varsa Allah tamamına erdirsin bu arada salı günü adet oldum Dr dondurulan tek embriyom vardı onu adetinin 14. Günü transfer edelim dedi ben korkuyorum hakkıma hayırlısı neyse o yolda ilerlemek nasip olsun inş

bartek hsg cnm.. toparlanmak senin için ve gelecek olan bebis için ilk adım .. yerinde olsam dr un sana bırakdığı şu dondurulmus olanı yaptır derim.. ben olsam onu da denerdim.. yine sen bilirsin tabi.. böyle şeylerde insan yıkılmadıkça, güçleniyosun.. ben smdi 3 basarısız tüpten sonra inanır mısın küllerimden doğdum :9::9: insaAllah bizler can-ı gönülden isteyelim ki. Rabbim de bu inancımızı görüp, bizlere meleklerimizi göndersin insaAllah :nazar::nazar::nazar:

aaa senin adına cok sevindim canımmm... inş güzel sonuçlar alırız :) sen rahat ol stres yapma yeter... :) muaaahhh
Canim sen idrar testi yaptinmi hic?? hayirli olsun bebegini gormussun rabbim bana ve diger bekleyen arkadaslarada nasip eder insallahh bambaska bi duygu olmalii

evet bebişimm yaptımmmm... vitrine de koydum ibreti alem için :):49:

MEHLİKA canimkalp atisinida duydunmu bugün? evet aslında öyle diyolar ama doktor deyince mecbur kalıyoz iste bidaha alttan bakılmıcak ama..insallah sorun olmaz..ikiz demi bebbislerin?anlatsana bıraz gelısımlerı yerlesim sekıllerı nasılmıs:emir_bebek:

ayyy ne güzel dondurulmuşun varmis bak 2. de sans daha cok oluo inşallah senin için de güzel ve hayirli olur canim vakit kaybetme bence hemen dene rabbim bu yolda yardimcin olsun hamiş haberlerini aliriz obur ay ins :52::40::40::40:

naber kız zilli bebiş nasıl:26::16::16::16::16:
bebiş iyi :)bende iyiyim hamd olsun datlummm sen nasılsıınn :)
MEHLİKA canimkalp atisinida duydunmu bugün? evet aslında öyle diyolar ama doktor deyince mecbur kalıyoz iste bidaha alttan bakılmıcak ama..insallah sorun olmaz..ikiz demi bebbislerin?anlatsana bıraz gelısımlerı yerlesim sekıllerı nasılmıs:emir_bebek:

ikiz değil canm yaaa bitanecikmiş benim bebişimm :) kalp atışı için 2 hfta snra gtcez inşallah :) kızz daha bişey bilmioosss kiii.... pirinç tanesi kadar bişey :) anne olacağıma onu görünce inandmm :) harika bişeeeyyy yaaa. . .sen ne durumdasın :):49::49:

mehlika huuuuuuuu ..:3::3: bacım ne yapıyosursunn =))

bgün dr umla görüstük gittik kan sonuçlarım için ..
seni söyledim.. dedim suanda hamis haberini verdi geçen hafta bizlere.. adını diyince zaten .. aa evt biliyorum hatırladım dedi =)

bebiş iyi :)bende iyiyim hamd olsun datlummm sen nasılsıınn :)

ikiz değil canm yaaa bitanecikmiş benim bebişimm :) kalp atışı için 2 hfta snra gtcez inşallah :) kızz daha bişey bilmioosss kiii.... pirinç tanesi kadar bişey :) anne olacağıma onu görünce inandmm :) harika bişeeeyyy yaaa. . .sen ne durumdasın :):49::49:

iki embryo transfer olmamısmıydı sana?olsunda hayırlısıyla tek olsun o sorun degılde saglıklı olsunlar :) bizde iyiz canim ikizimin birisinin kesesi digerıne gore kucuk ınsallah gelısır 9.haftamda bıdahakı muaynem dua edıyorum hep..bende hastaneye gıdınce anlıyorum hep hamıle oldugumu:52:cokk tatlılar bunlar sımdıdenn annelık endısesı benı sardı :)

mehlika huuuuuuuu ..:3::3: bacım ne yapıyosursunn =))

bgün dr umla görüstük gittik kan sonuçlarım için ..
seni söyledim.. dedim suanda hamis haberini verdi geçen hafta bizlere.. adını diyince zaten .. aa evt biliyorum hatırladım dedi =)
öylemiiii :) cok selam söyle canım.. bide de ki... sizi çok aramış ilginize teşekkür etmek için ama müsait olmadığınızı söyleyip bağlamamışlar size de olurmu?
iki embryo transfer olmamısmıydı sana?olsunda hayırlısıyla tek olsun o sorun degılde saglıklı olsunlar :) bizde iyiz canim ikizimin birisinin kesesi digerıne gore kucuk ınsallah gelısır 9.haftamda bıdahakı muaynem dua edıyorum hep..bende hastaneye gıdınce anlıyorum hep hamıle oldugumu:52:cokk tatlılar bunlar sımdıdenn annelık endısesı benı sardı :)

2 transfer olmuştu ama nasip böyleymiş demekki guzuumm :) hayrlısııı.. sağlıklı olsun da bitaneciğimmmm....:) kalp atışlarını duydunmu pekiii???? bide senin 15.gün değerin kaçtı?:49::49:

2 transfer olmuştu ama nasip böyleymiş demekki guzuumm :) hayrlısııı.. sağlıklı olsun da bitaneciğimmmm....:) kalp atışlarını duydunmu pekiii???? bide senin 15.gün değerin kaçtı?:49::49:[/QUOTE]

canım bana hep telefonda söylediler betamı heycandan aklımda kalmadı önce 300 küsürdü sonra 700 küsür,kalp atislarını duydum cok sukur bırı daha gumbur gumburdu dıgerıne gore..ama ınanıyorum buyucek onunda kesesi:nazar: sanada nasp olsun ınsallah:16:

2 transfer olmuştu ama nasip böyleymiş demekki guzuumm :) hayrlısııı.. sağlıklı olsun da bitaneciğimmmm....:) kalp atışlarını duydunmu pekiii???? bide senin 15.gün değerin kaçtı?:49::49:

canım bana hep telefonda söylediler betamı heycandan aklımda kalmadı önce 300 küsürdü sonra 700 küsür,kalp atislarını duydum cok sukur bırı daha gumbur gumburdu dıgerıne gore..ama ınanıyorum buyucek onunda kesesi:nazar: sanada nasp olsun ınsallah:16:[/QUOTE]
inşaallaaahh bebişimm :) ben yatarrr.. benim herif çağırıooo... yazık herüfüme yaaaaaa :) kardeş kardeş yatıosss ..hehe.. öptüm siziiii. . . tatlı gecelerrrr :):49:

Bir kac gundur gorusemedik ,
Hamile haberini alan her anne adayini gonulden tebrik ederim Allah saglikla sihhatle evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin
Yarin test sonucu alacaklarada simdiden hayirli olsun diyorum.
İnsallah yoktur ama begatif alan varsa sabir diliyorum ve durmak yok yola devam diyorum.
Fatosun durumunu mek ediyorum bilgi veren olursa sevinirim.
Ben ve minisim iyiyiz , minisim teyzelerinin ellerinden oper
İyi geceler....

Seni ve minislerini cok merak ediyorum, insallah yarin guzel haber verirsin birlikte buyuturuz bu bebisleri , guzel haberin geldiginde benim kendi haberimmis gibi sevinecegim inanki
Her daim aklimda ve gonlumdesin , dualarim seninle kader arkadasim :))))))

Kızlar benim bugün test günümdü ama yaptıramıycam.misafirim gelecek sağlık ocagı hastane ewime uzak.yarında cumartesi zaten yaptıramam.progestanı kesecem bugün.3 güne olurum adet:(

Back