• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

annem erkek kardeşimin yanında
onlarında net var canım görüşürüz yine ben sizden ayrı duramam zaten yaaa öslerim çok
kafa dağıtmak iyi gelicek stesten olduğunu sanmıyom canım yaaaa korunmayı bırakalı 3 sene oldu olacak olsa şimdiye kadar olurdu hayırlısı
SAKIN özletme kendini:44: annenede selam söyle :31:

bizede dua etsin sana ederken:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok kız hiç sepetlermiyim seni sadece hemen gitse :10::10:bu kızce de kurtulsak dedim yawwww:9:
:9::9::9::9::9::9::9:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

anladım ben seni kızımmmm beni gönderip diğer topiklere dalacan demi :27::27::27:

hakkaten sen nerelere takılıyon gıııı topik topik seni arıyom bulamıyom :63::63::63:

anladım ben seni kızımmmm beni gönderip diğer topiklere dalacan demi :27::27::27:

hakkaten sen nerelere takılıyon gıııı topik topik seni arıyom bulamıyom :63::63::63:
hahhaaaa:1:
:1::1::1::1::1::1:
sen beni bulamazsın bea:27::27:
süpürgem sağolsun atladımmı kk da gezmediğim:10::10: yer kalmıyo valla:17::21::21:
sen de takıl arasıra bana hayatını yaşa guzum.........:52::52::52::52::52::52::52:
:51::51::51::51::51::51:

kızlar birşey soracağım size şimdi tüp bebek yaptırınca hamilelik haftası nasıl hesaplanıyor. son adete göre mi yoksa transfer gününe göre mi. birde kalp atışını duyan arkadaşlar siz transferinizin kaçıncı gününde duydunuz:emir_bebek::nazar::emir_bebek::1:

sabah internet paketim bitti telefondan giremiycem artık nete.. akşamları eşimden bilgisayarı alabildikçe girerim nete görüşürüz inş....
çok özliycem layynn sizii :)
kızlar sonucumu aldım galiba hamileyim :9: :9: ama çok da sevinemedim çünkü beta hcg 17.76 bana düşük geldi :43::43:
3.gün emriyosuydu ve bugünde 10.günümde test yaptım
doktorum hamilesin dedi değerin düşük olmadığını 2 gün sonrası önemli dedi 2 katına çıkarsa her şey yolunda demekmiş
canlarımmm bilmiyorum yaaa şimdi sevineyim ben yoksa üzüleyim mi anlamadım bilen varsa söylesin :18: :18: :18: :18:
bir de 2 emriyo verildiğini düşününce :53: eper düşük bi değer değil mi siz ne düşünüyorsunuz
:18: :18: :18: :18:

canım tebrik ederimm :)

canim benim yatmanin pek de iyi olmadigini söylüyorlar. hareket etmek gerekirmis ki kan dolasimi da artsin ve bebek beslensin. benim doktorum beni ertesi gün ise gönderdi. önceki 2 denemede 2-3 gün izinliydim. bakalim simdi ne olacak. hayirlisi Allahtan. olacaksa her sekilde olur.

canım aplamm.. valla bende hep yattım.. sadece yemek namaz ve wc için kalktım... yatmanın çok iyi geldiğini düşünenlerdenim.. tabi bünyeye göre de değişir...

Hamis bayanlar benim hiç bulantım yok yaa,olsada bebıslerımın orda olduğunu hissetsemmi dersiniz:) bilemedim..sorucam yarin muayenemiz var..

benim de bişeyim yok yaaaa.. cuma keseyi sonra kalp atışlarını de duysam da rahatlasam...

kızlar birşey soracağım size şimdi tüp bebek yaptırınca hamilelik haftası nasıl hesaplanıyor. son adete göre mi yoksa transfer gününe göre mi. birde kalp atışını duyan arkadaşlar siz transferinizin kaçıncı gününde duydunuz:emir_bebek::nazar::emir_bebek::1:

transfer gününe göre canım....... kalp atışı 7 haftada duyuluyo en erken :)

birde fatoşun bebeklerinden biri düşüyomuş ama diğeri iyiymiş.. onun kalp atışını duymuş... Fatoş da iyiymiş... haberiniz yoksa diye bilgilendiriyim dedim... dua edelimm Rabbim o bebeğini ona bağışlasın inşallah

birde fatoşun bebeklerinden biri düşüyomuş ama diğeri iyiymiş.. onun kalp atışını duymuş... Fatoş da iyiymiş... haberiniz yoksa diye bilgilendiriyim dedim... dua edelimm Rabbim o bebeğini ona bağışlasın inşallah

se nasılsınnn iyi oll çok çok inş...fatoşla görüşürsen benim de geçmiş olsun dileklerimi iletir misin...dua ediyorumm sizlere çok çok...

se nasılsınnn iyi oll çok çok inş...fatoşla görüşürsen benim de geçmiş olsun dileklerimi iletir misin...dua ediyorumm sizlere çok çok...

canım benimm... iyiyim teşekkür ederimm.. görüşünce söylerim inşallah... bende hepinize dua ediyorum :) canım yaaaa

tebrikler 10. güne göre iyi bence tadını çıkar ne güzel kızlarrrrrrr hadi dönsözler gelllsinnnnnnnnn

heytt beee dansözler oynasın :9: teşekkür canım benim :16:

canim benim gozun aydin olsun daha 10. gunun mus belki 12. gun yapsaydın daha farkli bir sonuic alabilirdin rabbim gonlunun dileğini versin ins değer in kat kat katlansin
inşallah canım 12. günü belli olur kat kat artsın da 2 gün sonra mutlu olayım :16::16::16:

canim hayirli olsun insallah bebegin seninle allahh devamina erdirsin acele etmissin sen ben degerlerden pek anlamam ama doktorun hamilesin dedikden sonra her sey bitmistir insallah deger cok cok katlanirda seninde icin rahat ederr kafanida karistirma inaniyorumki bebegin seninle tadini cikar

teşekkür ederim başakcımm bebişlerim tutubmaya çalışıyolar galiba :16: :16:

rabbim sağ sağlıklı kucağına almanı nasip etsin canım hayırlısı olsun

lenitla teşk canım allah hepimizin gönlüne göre versin :16::16:

ayy sibel gözün aydın canım, ben komşu topikten :)) seni dua listemize ekledik, bide inşallah kızmazsın bizim kızlara senin sonucunu söyledim, merak etmiştik seni, burda mesajı gördüm, inşallah değerin hızla yükselir, hiç canını sıkma, aksi bişey olsaydı doktor söylerdi, haydi hayırlı olsun :52: :52:

canım burjucumm teşk inşallah her şey yolunda gider 2 gün sonrası önemli duanıza ihtiyacım var dua edin vaktim olmamıştı diğer topiklere söyleyemedim daha birazdan söylerim muckk :16:

hayırlı olsun cn m darısı basımızaa massallahhhhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşk canımm :16::16:

ohhh ohhhh hayırlı olsun, canım değer sonradan hızla katlanabiliyor, tebrik ederim bence şuanın tadını çıkar:46::46::46::46::49:

teşk canımm inşallah artar :16::16:

canim benim tebrik ederim ne güzel bir haber verdin bize. aksi olsaydi doktorun sana burun kivirarak söylerdi bekleyelim daha. benim 5.gün embriyosu cuma günü test günü yani 13.gün icin test sonucunu 20 ila 30 arasi bekliyor. bence güzel sonuc. senin icin gelsin kizlar

Eki Görüntüle 648748

teşk bebemm dansözler için inşallah her şey yolunda gider iyi ki varsınız :16::16:

canım benim çook sevindim yaaaa inşallah darısı test sonucu bekleyenlere olsun

dansöz oynatamam ama halay çekerim

teyyyy teeeeeyyyyyyyyy helehelehelehe :64::64::64::64::64:

ohhh ohhh walla ne güsel böyle yaaa ben de halay başı olayım :52::52: canımmmmm allah kalbimize göre versin inşallah :16::16::16:

sabah internet paketim bitti telefondan giremiycem artık nete.. akşamları eşimden bilgisayarı alabildikçe girerim nete görüşürüz inş....
çok özliycem layynn sizii :)

canım tebrik ederimm :)

canım aplamm.. valla bende hep yattım.. sadece yemek namaz ve wc için kalktım... yatmanın çok iyi geldiğini düşünenlerdenim.. tabi bünyeye göre de değişir...

benim de bişeyim yok yaaaa.. cuma keseyi sonra kalp atışlarını de duysam da rahatlasam...

transfer gününe göre canım....... kalp atışı 7 haftada duyuluyo en erken :)

teşekkür ederim canımm :16: :16: :16:

cnm sizin problem neydii tüp bebeğe cok erken başlamısın ya

canım merhabalar giremedim nete ..misafirlerim vardı şimdi gördüm mesajını ama hakkım henüz dolmamış özelden cevaplayamadım benim iki tüpüm tıkalıydı eşiminde hem sperm sayısı az hemde morfoloji bozuk çıktı o yüzden hemen tüp bebeğe başladık yaşlarda geçiyor haliyle fazla zaman kaybetmekte istemedik ..

mimaya her seferin heyecani baska oluyor. benim 3.denemem ama gene de ilk seferki gibi heyecanliyim. bu sefer bende sigarayi biraktim. aslinda hemen hemen 5 ay oldu. transferden beri de kahveyi biraktim. hayirlisi olsun simdiden rabbim yüzünü güldürsün.

canım benim sanırım haklısın bunda daha deneyimli olurum sanırım stres heyecan yapmam diyordum ama öyle olmuyormus malesef ...çok mutluyum ya ...canım seninn adınada cok sevindi transferinin kaçıncı günündesin test günün ne zaman inşallah peşpeşe mutlu haber veririz hepimiz rabbim bu yolda yürüyen herkesin yardımcısı olsun inşallah..

kızlar sonucumu aldım galiba hamileyim :9: :9: ama çok da sevinemedim çünkü beta hcg 17.76 bana düşük geldi :43::43:
3.gün emriyosuydu ve bugünde 10.günümde test yaptım
doktorum hamilesin dedi değerin düşük olmadığını 2 gün sonrası önemli dedi 2 katına çıkarsa her şey yolunda demekmiş
canlarımmm bilmiyorum yaaa şimdi sevineyim ben yoksa üzüleyim mi anlamadım bilen varsa söylesin :18: :18: :18: :18:
bir de 2 emriyo verildiğini düşününce :53: eper düşük bi değer değil mi siz ne düşünüyorsunuz
:18: :18: :18: :18:

canımgözün aydın :46::46::46::46:Allah emeklerini boşa çıkarmasın korkma 2 gün sonra en az 35 olmalı 2 ye katlanırsa sorun yok demektir:16::16::16: bize de dua et

canim hayirli olsun insallah bebegin seninle allahh devamina erdirsin acele etmissin sen ben degerlerden pek anlamam ama doktorun hamilesin dedikden sonra her sey bitmistir insallah deger cok cok katlanirda seninde icin rahat ederr kafanida karistirma inaniyorumki bebegin seninle tadini cikar

basakım ben 4. ve 5. arkadaşların da dualarını bitirdim erken okumamda bir sakınca yok inş. adet olmadan bitireyim dedim bebiş nasıl öpüyorum

kızlar tranferimin 12,günüdeyim dün betahcg değerim 65 çıktı ama bugun kasık ağrım var ve açık renkli kahverengi adet öncesi gelen gibi akıntım oldu yaşayan duyan bilen var mı kötü birşey mi kayıp mı ediyorum :((
doktorum progesteron iğne verdi şimdi onu alıp yaptırıcam cevap verim Allah aşkına :(((
slm canim ben de yasadim cook cook acik kahvemsi lekelenmem oldu ama hemen gecio gözlemle akintinin beyaza dönmesi gerek tahminimce tutunma lekelnmesi die dusunuorum bebeislerimiz kılcal damara tutunduklarinda bole oluomus ayyyy ayyy yavrum beslensindee hemencik buyuşun kocaman olsun:1::nazar::emir_bebek::emir_bebek:insallah seninki de oyledir de hamisligin saglikli sorunsuz geçer canim:54:
normalde 2 hafta öncesinden hesaplanio canim transfer gününe gore hesapla yani sonucu aldigimida genelde 4 haftalik oluo oyle kabul ediliomus :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kalp de 6. hafta içerisin de duyulabiliomus

ayy canım fatoşum kıyamam ya keşke yanında olabilsem Rabbim diğer bebişine sağlık versin inşallah çok üzüldüm ya görüşürsen çoook selam söyle canım...

Back
X