ikizlerden birini kaybediyor fikrine katiliyorum ama lütfen arkadaslar tutunma kanamasi sonucuna nasil ulastiniz Allah askina. kizcagizin kan testi sonucu 902. YANIIIIIIII zaten tutunma olmus ki bhcg tavan yapmis. vakit kaybetmeden doktora görünmesinde fayda var derim. 902 bhcg degeri yabana atilacak bir deger degil.
kabarcik, ters anlasilmak istemem ama zaten test gününe kadar burada olmayi planladiysan en bastan niye katildin bize merak ettim. burasi test günümü bekleyinceye kadar oyalanayim merkezi mi sence. ben acikcasi kendimi biraz kötü hissetim. sanki burada bos isler yapiyoruz öylesine takiliyoruz gibi hissettim. bizler burada birbirimize maneci destek olmaya calisiyoruz bosuna vakit gecirmiyoruz. üzüntülerimizi de sevinclerimizi de beraberce yasiyoruz. hamile olan arkadaslar biz cirpinan hatta negatif sonuclar alan arkadaslara destek moral ve GÜC olmaya calisiyor. hayatta hepimizin daha önemli isleri muhakkak ama gene de burayi hayatimizin bir parcasi olarak görüyoruz. o nedenle sevgili doktor hanim lütfen buradaki birlikteligimizi bu denli kücümsemezsen sevinirim. bizler burada iyisiyle kötüsüyle birbirimize destek olmaya calisiyoruz. gerektiginde ayni sorulara yeniden cevap veriyoruz, bazen cocukca olmasina ragmen gereksiz yere panikleneyen arkadaslarimizi sakinlestirmeye , moral vermeye , bilgi paylasmaya calisiyoruz. kendi deneyimlerimizi aktariyoruz ve en önemlisi birbirimize yüksek sesle konusmuyoruz. testine sanirim 1 gün kaldi. Yüce Rabbim sana haberlerin en güzelini verir insallah ve dilegini gerceklestirir. dilerim transfer edilen embriyon sana siki siki tutunmus ve icinde sana can olmustur.
canim benim insallah cok güzel haberlerle gelirsin. Yüce Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
canim benim ne güzel bir sonuc. benim 3. tüp denemem. 5 yumurtam vardi 2 tane embriyo oldu. bugün transfer günüm. Yüce Rabbim insallah transferi nasip eyler. embriyolarim 5. güne gidebildi mi bilmiyorum bugün transfer öncesinde ögrenecegim. senin iki embriyon insallah sana iki güpgüzel bebis olur insallah. gönlünü ferah tut.
korkma canim. yumurta toplama isi 10 dakika sürüyor en fazla o yüzden de cok az anestezi veriyorlar. uyumanla uyanman neredeyse bir oluyor. ben 4. toplamayi arkamda biraktim sanirim bende aliskanlik yapmaya basladi. gönlünü ferah tut :)
hay MASALLAHHHHHHHHHHHH. ikizler haberleri arka arkaya geliyor. canim benim Yüce Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin. ikizlerini koruyup gözetsin insallah.
canim benim ben 4 defa yumi toplattim hatta bir tanesinde sadece 1 adet yumurta icin ve 1 keresinde de sadece 2 tane icin. bence lokal yaptirma. benim doktorum asla kabul etmedi lokali. kesinlikle kipirdamaman gerekiyormus. ne bileyim benim bu tip durumlarda hep öksüresim veya hapsirasim geliyor. kipirdarsan iceride birseylere zarar verebilirim demisti. o yüzden her seferinde genel anastezi yapip uyuttular beni. ama ilac miktarini cok düsük tutuyorlar. ben ertesi gün ise bile gittim. simdiden hayirlisi olsun canim. insallah dolu dolu güzel yumurtalarin olur.
PUFFFFFFFFFFY. canim senden bu tip haberler alinca sanki kendim almis gibi oluyorum. senden ikiz haberi bekliyordum rüyamda bile gördüm inanki. Yüce Rabbim gönlüne göre versin canim kucagina almayi nasip eylesin. güzel annecik bebisine cok iyi bak emi.
hay masallah canim benim ne güzel artmis. bizde bir naza boncugu takalim söyle güzelinden