• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

herkese günaydın...sabahın ilk ışıkları ve ben hiç ama hiç uyuyamadım...kan vermek için biraz sonra evden çıkıcaz...heycanlı mıyımm bilmiyorum...ama biraz korkuyorum sanırımm...ve biliyorum ki sonuç ne olursa olsun üzülmemek içinelimden geleni yapıcam...benim için dua eder misiniz...hepinizi öpüyorum...HOŞÇAKALINN...

dualarım seninle açık olsun umarım pozitifi görürsün dün akşam pencereden bakarken allahım benimde umudum ve baharım gelsin artık dedim gözümden yaş düşerken allahımduysun sesimizi...

Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

Cok buyuk ihtimal ikiz hamilesin ve bu tarifledigin kanama normal bir durum cok buyuk ihtimal yerlesme kanamasi denilen hal.birincisi su an iste olmaman evde direk 180derece pozisyonda yatiyor olman lazim ikincisi streslenme lutfen hamile olduguna sevin ve sukret arastirip durmak seni daha cok strese sokuyor.kptuyu dusunmek cok kolay iyiye odaklan insaniz basimiza hersey gelir en iyisini dusun en iyisi olsun..
Ben sana daha once cevap verdigime eminim ayrica bosuna sitem etmissin panik halinden gormedin sanirsam..

ikizlerden birini kaybediyor fikrine katiliyorum ama lütfen arkadaslar tutunma kanamasi sonucuna nasil ulastiniz Allah askina. kizcagizin kan testi sonucu 902. YANIIIIIIII zaten tutunma olmus ki bhcg tavan yapmis. vakit kaybetmeden doktora görünmesinde fayda var derim. 902 bhcg degeri yabana atilacak bir deger degil.

Dahiliye uzmaniyim..
2gun sonra test gunum ise basliyorum zaten burada son bir kac gunum..

kabarcik, ters anlasilmak istemem ama zaten test gününe kadar burada olmayi planladiysan en bastan niye katildin bize merak ettim. burasi test günümü bekleyinceye kadar oyalanayim merkezi mi sence. ben acikcasi kendimi biraz kötü hissetim. sanki burada bos isler yapiyoruz öylesine takiliyoruz gibi hissettim. bizler burada birbirimize maneci destek olmaya calisiyoruz bosuna vakit gecirmiyoruz. üzüntülerimizi de sevinclerimizi de beraberce yasiyoruz. hamile olan arkadaslar biz cirpinan hatta negatif sonuclar alan arkadaslara destek moral ve GÜC olmaya calisiyor. hayatta hepimizin daha önemli isleri muhakkak ama gene de burayi hayatimizin bir parcasi olarak görüyoruz. o nedenle sevgili doktor hanim lütfen buradaki birlikteligimizi bu denli kücümsemezsen sevinirim. bizler burada iyisiyle kötüsüyle birbirimize destek olmaya calisiyoruz. gerektiginde ayni sorulara yeniden cevap veriyoruz, bazen cocukca olmasina ragmen gereksiz yere panikleneyen arkadaslarimizi sakinlestirmeye , moral vermeye , bilgi paylasmaya calisiyoruz. kendi deneyimlerimizi aktariyoruz ve en önemlisi birbirimize yüksek sesle konusmuyoruz. testine sanirim 1 gün kaldi. Yüce Rabbim sana haberlerin en güzelini verir insallah ve dilegini gerceklestirir. dilerim transfer edilen embriyon sana siki siki tutunmus ve icinde sana can olmustur.

ayyy oku oku bitiremedimmm geçmişi...nasıl bi topik yahuuu burası maşallah maşallah...öyleee kendime iş çıkarıyorummm ben de...gün bitsin gitsin diye...defneye de üzüldümmm çokkk giresimmm gelmediii hiççç...benim de yarınnn test günümmm...ama sonucu biliyooo gibiyimmm...mehlika kızıcakk ama...Rabbimin affına sığınarakk emin gibiyimmm....HAYIRLISI KIZLARRRR HER ŞEYİN HAYIRLISIIIII...

canim benim insallah cok güzel haberlerle gelirsin. Yüce Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

Epeydir sizleri takip ediyordum, bugun artik uye olup araniza katilmaya karar verdim.
Aranizda pozitif sonuc alanlara cok sevinip, negatif alanlara da cok uzuldum. Umarim bu yolun sonunda hepimiz mutlu oluruz.

Benim 2. Tup bebek denemem. Sorun esimde. Pazartesi gunu 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Yani 3 gundur karma karisik duygularla elimde ipad yatip bekliyorum.

Hic dondurulacak kalitede embriyomuz kalmadi, bir tek buna canim sikiliyor. Acaba transfer edilenler de iyi olmayabilir mi diye. Yanlis mi dusunuyorum sizce?

Ama genel olaral moralim gayet iyi ve umutlu.

canim benim ne güzel bir sonuc. benim 3. tüp denemem. 5 yumurtam vardi 2 tane embriyo oldu. bugün transfer günüm. Yüce Rabbim insallah transferi nasip eyler. embriyolarim 5. güne gidebildi mi bilmiyorum bugün transfer öncesinde ögrenecegim. senin iki embriyon insallah sana iki güpgüzel bebis olur insallah. gönlünü ferah tut.

Ayy kızlar tüp bebkte yumurta toplanırken anestezi alınıyo dimi:((ben ondan çok korkuyorum bidaha uyanamıycam gibi kprkuyorum:((kaç dk sürüyo işlem

korkma canim. yumurta toplama isi 10 dakika sürüyor en fazla o yüzden de cok az anestezi veriyorlar. uyumanla uyanman neredeyse bir oluyor. ben 4. toplamayi arkamda biraktim sanirim bende aliskanlik yapmaya basladi. gönlünü ferah tut :)

Positif aldiktan sonra bugünü beklemek yine çok gerici ve yine gecmek bilmedi ama gün geldi çatti iste,gördük keselerimizi..çok tatlilar bunlar simdiden :) hemde ikizler..biri daha büyükmüş birinden hatta,ikiZlerde normal olsa gerek..haftaya kalp Atisi için gidicez 5 haftalik olduk şimdiden Rabbim daim etsin inşallah.

hay MASALLAHHHHHHHHHHHH. ikizler haberleri arka arkaya geliyor. canim benim Yüce Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin. ikizlerini koruyup gözetsin insallah.

Kızlar, bir sağda bir solda iki tanecik yuurtam olmuş. Dün ultrasonum vardı. Bu gece çatlama iğnem var, yarın da hastaneye yatış, cuma günü toplanacak. Az oldu diye çok canım sıkıldı ama inşallah ikisi de kaliteli olur da döllenir. Dr a az değil mi deim, hiç olmayabilirdi de, boş da çıkabilir, öönemli olan kaliteli olmaları dedi, sanırım herşeye hazırlıklı olayım diye. Çok stresteyim ve herşeye gülerek stres atmaya çalışırum. halamın kızında kalıyorum, allahtan o da neşeli bir insan da, onun neşesi yenmeme yardım ediyor stresimi.
Yarın hastaneye yatınca internet ulaşamam büyük ihtimalle, o yüzden bu akşamdan cevaplarsanız sevinirim. Şu ana kadar hiç anestezi almadım ben, anestezimi nasıl yaptırayım, genel anesteziden korkuyorum, bayılacağımı bilmek ürkütüyor beni. Local yaptırsam acı hisseder miyim? Nasıl yapayım sizce? Siz ne diyorsunuz bu konuda?

canim benim ben 4 defa yumi toplattim hatta bir tanesinde sadece 1 adet yumurta icin ve 1 keresinde de sadece 2 tane icin. bence lokal yaptirma. benim doktorum asla kabul etmedi lokali. kesinlikle kipirdamaman gerekiyormus. ne bileyim benim bu tip durumlarda hep öksüresim veya hapsirasim geliyor. kipirdarsan iceride birseylere zarar verebilirim demisti. o yüzden her seferinde genel anastezi yapip uyuttular beni. ama ilac miktarini cok düsük tutuyorlar. ben ertesi gün ise bile gittim. simdiden hayirlisi olsun canim. insallah dolu dolu güzel yumurtalarin olur.

Oncelikle hepinize hayirli aksamlar .....
Biz bu gun beni hamilelik boyunca takip edecek doktorumuza gittik tanismaya , hadi bakalim gel bir ultrason yapalim dedi ve keseyi gorduk , hic ummuyorduk daha erken diye dusunuyorsuk bize merkez 13 martta gelin demisti , buyuk supriz oldu.
Doktorumla detayli konustuk bana bir suru yeni bilgi verdi , yapip yapmayacaklarimi anlatti , bir suru kitapcik verdi bana faydasi olacak.
Ama en onemlisi minisimin fotosunu verdi , artik gebelik gunlugumu yazacagim bir defterimızde var , doktorum ve ben butun bu aylar boyunca yasadiklarimizi yazacagiz , notlar alacagiz , fotigraflari ekliyecegiz ve bebisim Allah izin verirde saglikli dogarsa ona hediye edecegiz.
Kizlar benim bu gun yasadiklarimi insallah hepiniz yasarsiniz , hepiniz icin dua ediyorum en icten dileklerimle.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Not : gecmisi okuyamadim birazan okuyacagim bakalim bu gun neler olmus :))))

PUFFFFFFFFFFY. canim senden bu tip haberler alinca sanki kendim almis gibi oluyorum. senden ikiz haberi bekliyordum rüyamda bile gördüm inanki. Yüce Rabbim gönlüne göre versin canim kucagina almayi nasip eylesin. güzel annecik bebisine cok iyi bak emi.

S A kizlar kantestimizi yaptık bugun tekrar değerim 724 olmuş maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hay masallah canim benim ne güzel artmis. bizde bir naza boncugu takalim söyle güzelinden :nazar:

kizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.

selam kızlar günaydınlar nasılsınız :16:

bu arada bisey sorcam..
50. küsür rakamlı, beta hcg değerinde pozitif mi sayılıyo :26:

kizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.

allah yardımcınolsuuuuunnn :) bebıslerı al da geeeelll. . . . . . Gac kalmaaa, ıcını de ferah tuttttt

gunaydın sekerıımmmm :) evet pozıtıffff . . . Nıye kıııı. . . Kımımn o degeeerrr

ciddi misiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52:
Allaaahhhh :52::52::52::52: smdiden bayılasım geldi bu habere :9::9::9:
kız rüyam da, dün gece elimde ki kağıtta öyle bi değer yazıyordu yaa :53::53::53:
ondan sordum..

Son düzenleme:
selam kızlar günaydınlar nasılsınız :16:

bu arada bisey sorcam..
50. küsür rakamlı, beta hcg değerinde pozitif mi sayılıyo :26:

umutcugum ben bu testlerde uzman sayilmam (2.5'ten yukarisini görmedim de) ama bence test sonucun olumlu. bizim burada Almanya'da 10 ve üzeri sonuclari hamile olarak kabul ediyorlar. önemli olan sonrasinda yükselmesi. her kadinda deger farkli olabiliyor. o nedenle de deger araligi ilanilmaz genis.
allah yardımcınolsuuuuunnn :) bebıslerı al da geeeelll. . . . . . Gac kalmaaa, ıcını de ferah tuttttt

canimin ici bu senin pozitif enerjin gücüme güc katiyor. su anda yazarken bile kocaman bir gülümseme var yüzümde. Allah hayirlisini versin. daha ötesi yok. Yüce Rab'dan geleni kabul etmekten baska var mi bir secenek. sagolasin birtanem.

Son düzenleme:

canım opun ne zaman yapıldı. kaçıncı gün olduğu çoktan belli olmuştur zaten canım.

umutcugum ben bu testlerde uyman sayilmam (2.5'ten yukarisini görmedim de) ama bence test sonucun olumlu. bizim burada Almanya'da 10 ve üzeri sonuclari hamile olarak kabul ediyorlar. önemli olan sonrasinda yükselmesi. her kadinda deger farkli olabiliyor. o nedenle de deger araligi ilanilmaz genis.

canimin ici bu senin pozitif enerjin gücüme güc katiyor. su anda yazarken bile kocaman bir gülümseme var yüzümde. Allah hayirlisini versin. daha ötesi yok. Yüce Rab'dan geleni kabul etmekten baska var mi bir secenek. sagolasin birtanem.

yok hope,.. henüz görmedim de, Rabbim gösterdi simdiden çok sükür diyeyim ben ona :16::16::16:
cünkü ilaçlarımı içiyorum suan, daha iğnelerime baslamadım

Canim arkadasim seni daha yeni okudum ve nacizane bir tavsiyem var sana , bu noktaya cok zor geliyoruz zaten cok zor elde ediyoruz bebegi , hic bir seyi riske atmana gerek yok tup bebek merkezleri yuksek bhcg yi gordumu su gun gel diyor cunku cok yogun , o gune kadarda sagam kalan gelsin mantiginda malesef , onlarda hakli bu bekleme suresince cokta fazla yapacak bir sey yok sen zaten ultrasondan sonra takip icin iyi bir doktor bulmaycakmisin kendine , simdiden iyi bir dogum doktoru bul kendine git gorus belki yapacagi bir sey vardir , tavsiyeleri vardir. Ben yaptim bile 21 subat test oldum bana klinik 13 martta gel dedi , esimde biz neyi bekliyoruz ya bu arada kafamizdakiler ne olacak dedi , bulduk iyi bir doktor bugun gittik tanisalim diye ve keseyide gorduk erkenden. Oncelikle sakin ol mantikli dusun, dinlenebildigin kadar dinlen ve mmkunse bir soktora gorun en azindan icin rahatlar
Allah korusun seni ve bebislerini....

TEŞEKKÜRLER CANIM İLGİN İÇİN.YALNIZ BEN ANKARA TIP TA PROF. MURAT SÖNMEZER E GİDİYORUM İŞLEMİMİDE O YAPTI 19 UNDA SONUCU ÖĞRENİNCE 2 HAFTA SONRA GEL BAKALIM DEDİ.BİLMİYORUM ÇOK İLGİLİ DİYE HERKESTEN DUYDUM VE İŞİNİ DE SEVİYO OLARAK GÖRDÜM GAYET BAŞARILI BİRİSİ ONA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AKŞAMDA ARADIM BETA HCG VER DEDİ AMA HALA SONUCU ALAMADIM.HERKES İÇİN HAYIRLISI CANIM SANADA ÇOK SEVİNDİM ALLAH GEBELİĞİNİDE MUTLULUĞUNUDA DAİM EDER İNŞALLAH DARISI DİĞER İSTEYEN HERKESE

canım opun ne zaman yapıldı. kaçıncı gün olduğu çoktan belli olmuştur zaten canım.

canim benim opu cumartesi yapildi bugün 5.ci gün. o yüzden transfere gidecegim öglenden sonra. ama benim iki bebis bugüne kadar dayanabildi mi bilmiyorum. ancak transferden önce ögrenebilecegim.

yok hope,.. henüz görmedim de, Rabbim gösterdi simdiden çok sükür diyeyim ben ona :16::16::16:
cünkü ilaçlarımı içiyorum suan, daha iğnelerime baslamadım

Allah senin iyiligini versin emi. bende gercek sandim. insallah gercekten de 50'ler hatta cok cok üzerinde sonuclar alirsin canim.

korkma canım öyle birşey olsaydı kesin gelmeyin diye ararlardı, içini ferah tut, git bebişlerini al ve aramıza katıl:)))

canim benim opu cumartesi yapildi bugün 5.ci gün. o yüzden transfere gidecegim öglenden sonra. ama benim iki bebis bugüne kadar dayanabildi mi bilmiyorum. ancak transferden

Hope cânim dualarin için Allah razi olsun transferin hayirli olsun git al gel bebislerini..eğer dayanmasalardi 5.gun beklenmezdi cânim..

canim benim opu cumartesi yapildi bugün 5.ci gün. o yüzden transfere gidecegim öglenden sonra. ama benim iki bebis bugüne kadar dayanabildi mi bilmiyorum. ancak transferden önce ögrenebilecegim.

Allah senin iyiligini versin emi. bende gercek sandim. insallah gercekten de 50'ler hatta cok cok üzerinde sonuclar alirsin canim.

ama napim rüya da olsa gördüğüm birsey var dimi :17::17::17: amiinnnnnnnnnnnnnnn cnmmm insaAllah, :16::16::16: Rabbim öyle sonuçları da sağlıklan almayı her daim nasip eylesin hepimize :29:

Son düzenleme:
herkese günaydın...sabahın ilk ışıkları ve ben hiç ama hiç uyuyamadım...kan vermek için biraz sonra evden çıkıcaz...heycanlı mıyımm bilmiyorum...ama biraz korkuyorum sanırımm...ve biliyorum ki sonuç ne olursa olsun üzülmemek içinelimden geleni yapıcam...benim için dua eder misiniz...hepinizi öpüyorum...HOŞÇAKALINN...
senle bende uyumadım arkadaşım ve çok dua ettim sana rabbim bana yaşattığı üzüntüyü sana yaşatmasın inşallah güzel haberlerini alalım istiyorum rabbim yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle:emir_bebek::emir_bebek:

çokk güzel 5. güne gitmaleri Rabbim yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine.

ikizlerden birini kaybediyor fikrine katiliyorum ama lütfen arkadaslar tutunma kanamasi sonucuna nasil ulastiniz Allah askina. kizcagizin kan testi sonucu 902. YANIIIIIIII zaten tutunma olmus ki bhcg tavan yapmis. vakit kaybetmeden doktora görünmesinde fayda var derim. 902 bhcg degeri yabana atilacak bir deger degil.

kabarcik, ters anlasilmak istemem ama zaten test gününe kadar burada olmayi planladiysan en bastan niye katildin bize merak ettim. burasi test günümü bekleyinceye kadar oyalanayim merkezi mi sence. ben acikcasi kendimi biraz kötü hissetim. sanki burada bos isler yapiyoruz öylesine takiliyoruz gibi hissettim. bizler burada birbirimize maneci destek olmaya calisiyoruz bosuna vakit gecirmiyoruz. üzüntülerimizi de sevinclerimizi de beraberce yasiyoruz. hamile olan arkadaslar biz cirpinan hatta negatif sonuclar alan arkadaslara destek moral ve GÜC olmaya calisiyor. hayatta hepimizin daha önemli isleri muhakkak ama gene de burayi hayatimizin bir parcasi olarak görüyoruz. o nedenle sevgili doktor hanim lütfen buradaki birlikteligimizi bu denli kücümsemezsen sevinirim. bizler burada iyisiyle kötüsüyle birbirimize destek olmaya calisiyoruz. gerektiginde ayni sorulara yeniden cevap veriyoruz, bazen cocukca olmasina ragmen gereksiz yere panikleneyen arkadaslarimizi sakinlestirmeye , moral vermeye , bilgi paylasmaya calisiyoruz. kendi deneyimlerimizi aktariyoruz ve en önemlisi birbirimize yüksek sesle konusmuyoruz. testine sanirim 1 gün kaldi. Yüce Rabbim sana haberlerin en güzelini verir insallah ve dilegini gerceklestirir. dilerim transfer edilen embriyon sana siki siki tutunmus ve icinde sana can olmustur.

canim benim insallah cok güzel haberlerle gelirsin. Yüce Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

canim benim ne güzel bir sonuc. benim 3. tüp denemem. 5 yumurtam vardi 2 tane embriyo oldu. bugün transfer günüm. Yüce Rabbim insallah transferi nasip eyler. embriyolarim 5. güne gidebildi mi bilmiyorum bugün transfer öncesinde ögrenecegim. senin iki embriyon insallah sana iki güpgüzel bebis olur insallah. gönlünü ferah tut.

korkma canim. yumurta toplama isi 10 dakika sürüyor en fazla o yüzden de cok az anestezi veriyorlar. uyumanla uyanman neredeyse bir oluyor. ben 4. toplamayi arkamda biraktim sanirim bende aliskanlik yapmaya basladi. gönlünü ferah tut :)

hay MASALLAHHHHHHHHHHHH. ikizler haberleri arka arkaya geliyor. canim benim Yüce Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin. ikizlerini koruyup gözetsin insallah.

canim benim ben 4 defa yumi toplattim hatta bir tanesinde sadece 1 adet yumurta icin ve 1 keresinde de sadece 2 tane icin. bence lokal yaptirma. benim doktorum asla kabul etmedi lokali. kesinlikle kipirdamaman gerekiyormus. ne bileyim benim bu tip durumlarda hep öksüresim veya hapsirasim geliyor. kipirdarsan iceride birseylere zarar verebilirim demisti. o yüzden her seferinde genel anastezi yapip uyuttular beni. ama ilac miktarini cok düsük tutuyorlar. ben ertesi gün ise bile gittim. simdiden hayirlisi olsun canim. insallah dolu dolu güzel yumurtalarin olur.

PUFFFFFFFFFFY. canim senden bu tip haberler alinca sanki kendim almis gibi oluyorum. senden ikiz haberi bekliyordum rüyamda bile gördüm inanki. Yüce Rabbim gönlüne göre versin canim kucagina almayi nasip eylesin. güzel annecik bebisine cok iyi bak emi.

hay masallah canim benim ne güzel artmis. bizde bir naza boncugu takalim söyle güzelinden :nazar:

Canım senin gittiğin hastanede ewine uzak galiba.ben sana bişey sorcam kırıkkalede yaşıyorum ben.gittiğim hastane ankarada.1,5 saatlik kadar bi mesafe var..ben tüp yaptırırsam eğer transferden sona arabada o kdar yol gitmem sakıncalımı olur acaba???

canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah büyük allahım anne olmayı kısmet hayırlısıyla rabbim yardımcın olsun canım:34:

Back
X