• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

merhabalar nasılsınız güzel haberler aldım çok hoş inşallah hamile arkadaşlar sorunsuz bir hamilelik geçirir mutlu sona ulaşırız hep beraber .Ben düne göre daha iyiyim sanki melektengüzel haberi alırsak daha iyi olacağım ama hala göz yaşlarımı tutamıyorum vesürekli tövbe ederek geziyorum çünkü isyankar bir kul olmak istemiyorum. bu arda dr aradı çok üzüldüğünü ama yapacak birşey olmadğını söyledi bir tane dondurulmuşum var ikinci adette onu transfer edelim dedi ama ben bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne dersiniz.:50::50:

merhabalar nasılsınız güzel haberler aldım çok hoş inşallah hamile arkadaşlar sorunsuz bir hamilelik geçirir mutlu sona ulaşırız hep beraber .Ben düne göre daha iyiyim sanki melektengüzel haberi alırsak daha iyi olacağım ama hala göz yaşlarımı tutamıyorum vesürekli tövbe ederek geziyorum çünkü isyankar bir kul olmak istemiyorum. bu arda dr aradı çok üzüldüğünü ama yapacak birşey olmadğını söyledi bir tane dondurulmuşum var ikinci adette onu transfer edelim dedi ama ben bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne dersiniz.:50::50:

mrb cnm.. mutlu haberlerin daim olsun insaAllah ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..evlerimizde bizleri hep mutul kılsın insaAllah bebislerimizle.. :16:
ama iste olmadı sonucunu almak gerçekden üzücü, iste rabbimin bi bilidği varda, biz göremeyioruz.. sadece sabır .. ve tevekkül önemil olan da, o an da üzüntümüzrden gözümüz hiçbirsey görmeye biliyo.. buun bned yaşadım 3 kez ..
ve smdi tedavide 4. olmak üzere basladık.. Rabbim bu kez nasip eder insaAllah..

bak her zaman üzüntünün karsısında bi kapı açar mevlam..
bnce değerlendir sen bu dr un dediğini.. suan ibiliyorm, çok üzgünsün, ama daha sonraki mutluluğun için kendini toplayıp, güçlü olmalısın .. benim hiç dondurulmus embryom bile olmadı bugüne kadar..herseyde hayır vardır.. Rabbim güldürsün yüzünü .. :nazar::emir_bebek::nazar: insaAllah ..

Son düzenleme:
korkma canım öyle birşey olsaydı kesin gelmeyin diye ararlardı, içini ferah tut, git bebişlerini al ve aramıza katıl:)))

ay insallah dedigin gibi olur canim. ilk kez Blast denenecek. daha öncekiler 2.ci ve 3.cü günde transfer edilmisti. ama Ekim'de sigarayi biraktim ve insallah bu seferki embriyolarim daha kaliteli olur. bebisler geliyorummmmmmmmmmm :)
canim benim opu cumartesi yapildi bugün 5.ci gün. o yüzden transfere gidecegim öglenden sonra. ama benim iki bebis bugüne kadar dayanabildi mi bilmiyorum. ancak transferden

Hope cânim dualarin için Allah razi olsun transferin hayirli olsun git al gel bebislerini..eğer dayanmasalardi 5.gun beklenmezdi cânim..

insallah canim benimmmmmmmmmmm. Allah hakkimda hayirlisini etsin insallah. olmadi Kocamin Rus yumrta kumabarasina para atmak lazim. bu gidisle benim yumilerden bir cacik olamayacak :27:

ama napim rüya da olsa gördüğüm birsey var dimi :17::17::17: amiinnnnnnnnnnnnnnn cnmmm insaAllah, :16::16::16: Rabbim öyle sonuçları da sağlıklan almayı her daim nasip eylesin hepimize :29:

ne güzel rüyalar bunlar birtanem. ben simdiye kadar hic böyle rüyalar görmedim. 3. tüp denemesi olmasina ragmen. artik eskidik sayilir. sadece ilk kez cuma gecesi ertesi gün opu vardi ilk kez rüyamda bir oglum oldugunu görsüm. kucagimda ninni söylüyordum. bilmem neye isaret umarim Rabbim hayirlisini verir.

çokk güzel 5. güne gitmaleri Rabbim yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine.
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canım senin gittiğin hastanede ewine uzak galiba.ben sana bişey sorcam kırıkkalede yaşıyorum ben.gittiğim hastane ankarada.1,5 saatlik kadar bi mesafe var..ben tüp yaptırırsam eğer transferden sona arabada o kdar yol gitmem sakıncalımı olur acaba???

80 km kadar yani otobandan 45 dakika fala sürüyor. kendim kullanacagim arabayi. bence mesafeyi dert etme. benim doktorum bu tip seylerin pek ilgisi olmadigini söylemisti bana. genelde demisti zaten kadinlar bu dönemde hamile olduklarini bile bilmiyor dedi. biz fazlaca stres yapiyoruz ama napalim biraz da naz yapmak hakkimiz. merak etme canim yolculuktan zarar gelmez bak melikanin hastanesi de uzakta simdi kismetse ikizlerlerinin müjdesini vrecek bize. ben 2.ci denememden sonra Almanya'dan Türkiye'ye geldim arabayla. hemde transferden sonraki gün. 2350 KM yol ve 22 saat yolculuk. evet sonuc istedigimiz gibi olmadi ama ben kendimde de kabahat buluyorum. Sigara illetinden kurtulamamistim o zaman pofur pofur aynen devam. bence kesinlikle olumsuz etkisi vardi. sükür ekimden beri icmiyorum. birde kahveyi birakabilsem harika olacak. gönlünü ferah tut canim. simdiden hayirlisi olsun

canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah büyük allahım anne olmayı kısmet hayırlısıyla rabbim yardımcın olsun canım:34:

Yüce Rabbim dualarini duyar insallah canim.

canim benim biraz daha toplarlanmana sevindim. demedim mi sana kendine biraz üzüntünü atmak icin vakit ver. ben negatifi aldiktan neredeyse 1 gün sonra peki simdi nasil devam edelim diye planlar yapmaya baslamistim. meslegimden olacak benim genelde hep 5 yillik kalkinma planlarim olurdu ama bu cocuk olayi hicbir plana programa sigmiyor. hersey kendiliginden oluyor. bence dene dondurulmusunu kaybedecek birseyin var mi. bakarsin buz bebegin sana can kan olur duygularin en güzelini anneligi tattirir. gerci en en önemlisi sen kendini hazir hissetmelisin. ama emin ol ki ilk adetten sonra kalbin bir sonraki deneme icin carpmaya baslayacak.

ay insallah dedigin gibi olur canim. ilk kez Blast denenecek. daha öncekiler 2.ci ve 3.cü günde transfer edilmisti. ama Ekim'de sigarayi biraktim ve insallah bu seferki embriyolarim daha kaliteli olur. bebisler geliyorummmmmmmmmmm :)
insallah canim benimmmmmmmmmmm. Allah hakkimda hayirlisini etsin insallah. olmadi Kocamin Rus yumrta kumabarasina para atmak lazim. bu gidisle benim yumilerden bir cacik olamayacak :27:

ne güzel rüyalar bunlar birtanem. ben simdiye kadar hic böyle rüyalar görmedim. 3. tüp denemesi olmasina ragmen. artik eskidik sayilir. sadece ilk kez cuma gecesi ertesi gün opu vardi ilk kez rüyamda bir oglum oldugunu görsüm. kucagimda ninni söylüyordum. bilmem neye isaret umarim Rabbim hayirlisini verir.

80 km kadar yani otobandan 45 dakika fala sürüyor. kendim kullanacagim arabayi. bence mesafeyi dert etme. benim doktorum bu tip seylerin pek ilgisi olmadigini söylemisti bana. genelde demisti zaten kadinlar bu dönemde hamile olduklarini bile bilmiyor dedi. biz fazlaca stres yapiyoruz ama napalim biraz da naz yapmak hakkimiz. merak etme canim yolculuktan zarar gelmez bak melikanin hastanesi de uzakta simdi kismetse ikizlerlerinin müjdesini vrecek bize. ben 2.ci denememden sonra Almanya'dan Türkiye'ye geldim arabayla. hemde transferden sonraki gün. 2350 KM yol ve 22 saat yolculuk. evet sonuc istedigimiz gibi olmadi ama ben kendimde de kabahat buluyorum. Sigara illetinden kurtulamamistim o zaman pofur pofur aynen devam. bence kesinlikle olumsuz etkisi vardi. sükür ekimden beri icmiyorum. birde kahveyi birakabilsem harika olacak. gönlünü ferah tut canim. simdiden hayirlisi olsun

Yüce Rabbim dualarini duyar insallah canim.

canim benim biraz daha toplarlanmana sevindim. demedim mi sana kendine biraz üzüntünü atmak icin vakit ver. ben negatifi aldiktan neredeyse 1 gün sonra peki simdi nasil devam edelim diye planlar yapmaya baslamistim. meslegimden olacak benim genelde hep 5 yillik kalkinma planlarim olurdu ama bu cocuk olayi hicbir plana programa sigmiyor. hersey kendiliginden oluyor. bence dene dondurulmusunu kaybedecek birseyin var mi. bakarsin buz bebegin sana can kan olur duygularin en güzelini anneligi tattirir. gerci en en önemlisi sen kendini hazir hissetmelisin. ama emin ol ki ilk adetten sonra kalbin bir sonraki deneme icin carpmaya baslayacak.

İnş bu sefer yüzün güler canım allah kimseyi imrendirmesin.ben bebek sewemiyorum artık.bana acıycaklar diye.allahım kimseyi ewlat hasretiyle sınamasın

bnde çok nadir görürürüm de, iste.. öncekilerde birsey olmadı,. kısmetimse bu kez Rabbim gönderir insaAllah yavrularımızı..:nazar:

benmde 3 tüp denemesi maalesef, en son ki 2020 yılında idi.. ilk ikisi 2005 yılında..:50::50:

smdi yine girdik tedaviye bakalım, Rabbim güzel sonuçlandırır insaAllah.. :16:

o ninnileri söyleyecek günleri tez zamanda yaşarsın insaAllah :46::46::46:

mrb cnm.. mutlu haberlerin daim olsun insaAllah ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..evlerimizde bizleri hep mutul kılsın insaAllah bebislerimizle.. :16:
ama iste olmadı sonucunu almak gerçekden üzücü, iste rabbimin bi bilidği varda, biz göremeyioruz.. sadece sabır .. ve tevekkül önemil olan da, o an da üzüntümüzrden gözümüz hiçbirsey görmeye biliyo.. buun bned yaşadım 3 kez ..
ve smdi tedavide 4. olmak üzere basladık.. Rabbim bu kez nasip eder insaAllah..

bak her zaman üzüntünün karsısında bi kapı açar mevlam..
bnce değerlendir sen bu dr un dediğini.. suan ibiliyorm, çok üzgünsün, ama daha sonraki mutluluğun için kendini toplayıp, güçlü olmalısın .. benim hiç dondurulmus embryom bile olmadı bugüne kadar..herseyde hayır vardır.. Rabbim güldürsün yüzünü .. :nazar::emir_bebek::nazar: insaAllah ..
sağol canım desteğin için teşekkür ederim umarım rabbim bizi daha zor sınavlardan geçirmesin hep kaybedenlerden etmesin inşallah dualarımızı kabul eder hepimize bu dünya meyvesini tattırır hayırlısyla inşallah:40:

sağol canım desteğin için teşekkür ederim umarım rabbim bizi daha zor sınavlardan geçirmesin hep kaybedenlerden etmesin inşallah dualarımızı kabul eder hepimize bu dünya meyvesini tattırır hayırlısyla inşallah:40:

aminn canım insaAllah :16::16::16:

canim benim biraz daha toplarlanmana sevindim. demedim mi sana kendine biraz üzüntünü atmak icin vakit ver. ben negatifi aldiktan neredeyse 1 gün sonra peki simdi nasil devam edelim diye planlar yapmaya baslamistim. meslegimden olacak benim genelde hep 5 yillik kalkinma planlarim olurdu ama bu cocuk olayi hicbir plana programa sigmiyor. hersey kendiliginden oluyor. bence dene dondurulmusunu kaybedecek birseyin var mi. bakarsin buz bebegin sana can kan olur duygularin en güzelini anneligi tattirir. gerci en en önemlisi sen kendini hazir hissetmelisin. ama emin ol ki ilk adetten sonra kalbin bir sonraki deneme icin carpmaya baslayacak.​

sağol canım allaha sığınıp ondan dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden umarım rabbim ümitsiz kullarından etmez ve bizede anne olmayı nasip eder istiyoruz ama ol diyecek başka biri inşallah hepimiz için hayırlısıyla oldesin :40:

kizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.
canim benim inşallah yumoslarin sana siki siki sarılırlar kotu düşünme allah a sigin dualarla ol transferini :54:
ciddi misiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52:
Allaaahhhh :52::52::52::52: smdiden bayılasım geldi bu habere :9::9::9:
kız rüyam da, dün gece elimde ki kağıtta öyle bi değer yazıyordu yaa :53::53::53:
ondan sordum..
umutcum benim de esim ruyasinda gormusdu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayirli sonuçlarla bebeisini alirsin en kisa zamanda allah yardimcin olsun dua ile ....
tatlım maşallah sana inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini allah yardımcın olsun canım.:34::34:
teşekkür ederim tatlim benim kiyamam sana ben inşallah sana da nasip etsin yarabbim tez vakitte dualarimiz sizlerle

arkadasim sana tavsiyem su ki benim 2. denememdi dondurulmuş embrio idi ilk denemde 31 aralikta negatif almistim rabbime binlerce kez hamd u senalar olsun subat 24 de pozitif aldim derhal adetinden sonra transferini yaptır zaman kaybetme biliosun ki zaman cok önemli inşallah nisan gibi hamiş olursun selametlee....

canim benim inşallah yumoslarin sana siki siki sarılırlar kotu düşünme allah a sigin dualarla ol transferini :54:

umutcum benim de esim ruyasinda gormusdu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayirli sonuçlarla bebeisini alirsin en kisa zamanda allah yardimcin olsun dua ile ....

teşekkür ederim tatlim benim kiyamam sana ben inşallah sana da nasip etsin yarabbim tez vakitte dualarimiz sizlerle

arkadasim sana tavsiyem su ki benim 2. denememdi dondurulmuş embrio idi ilk denemde 31 aralikta negatif almistim rabbime binlerce kez hamd u senalar olsun subat 24 de pozitif aldim derhal adetinden sonra transferini yaptır zaman kaybetme biliosun ki zaman cok önemli inşallah nisan gibi hamiş olursun selametlee....

ciddi misinn :53: ayy Allahım insaAllah, Rabbim güzel sonuçları her daim bizlere yaşatır :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: insaAllah cnm saolasın :16::16::16:

sen nasılsın bu arada, nasıl gidiyor bebisli yaşam :1:

ciddi misinn :53: ayy Allahım insaAllah, Rabbim güzel sonuçları her daim bizlere yaşatır :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: insaAllah cnm saolasın :16::16::16:

sen nasılsın bu arada, nasıl gidiyor bebisli yaşam :1:

umutcum bana bebeisim supriz yapti canim benim lekelrim adet belirtilerim olmuştu test yaptım negatifti sonucun iyi olmadigini dusunuoduk esimle testte negatife bile yavaş yavaş hazirlamistik kendimizi ama yine de insan ümitsiz hayalsiz yasayamio test gunu yapılacak gece esim değerin 60 kusurmus rüyamda gordum dedi hayirlisi dedik test yapildi sonucum pozitifti canim yarabbim sana da nasip etsin rüyan gerçek olsun inşallah biz de bebeisimle iyiyiz teyzesi sukur ise gidioz eve gelioz zaman gecirioz hayrlisi ile keseyle kalp atisini da duyariz inşallah sonuç pozitif olsa dahi için rahat olmuo ki canim aklin bebeisinde oluo sagliklica gelişsin inşallah hayirli saglikli bi evlat olsun annesine darisi sizlere olsun arkadasim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.

Hadi bol sans sana. İnsallah ikisini de alir gelirsin bugun ve annelerinin rahminde hemen tutunup, canlanirlar.

herkese günaydın...sabahın ilk ışıkları ve ben hiç ama hiç uyuyamadım...kan vermek için biraz sonra evden çıkıcaz...heycanlı mıyımm bilmiyorum...ama biraz korkuyorum sanırımm...ve biliyorum ki sonuç ne olursa olsun üzülmemek içinelimden geleni yapıcam...benim için dua eder misiniz...hepinizi öpüyorum...HOŞÇAKALINN...

Guzel haberlerle gelirsin umarim. Bahar gelsin evine insallah.

Canlarim hani dün ikiz bebeğimin biri küçük biri büyük demiştim ya ultrason resimlerine bakiyomda az fark var çok değil ama gelişimi hep öylemi olurki FATMA cânim seninkiler nasildi aynimiydi keseleri..

Kızlar mrb sabah gittim dr a kanamam çoğaldı ve adet görüyorum yani bebeğim tutulmamış :( çok üzüldük çok ağladık ama asla niye demedik rabbimin dediği olur karşı gelemeyiz hayırlısı böyleymiş mart 12 den itibaren 2. Deneme için tedaviye başlıcaz dondurulmuş 2 embriyom var inş çözüldükden sonra yaşarlarsa onları transfer edicez. Dr um embriyoların 1. Sınıf kalitede dedi herşey çok güzel gidiyodu umudum vardı senden dedi ama nasip değilmiş :(( sizlern güzel hanerlerini almak bizlere moral oluyo inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

Back
X