tatlım maşallah sana inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini allah yardımcın olsun canım.S A kizlar kantestimizi yaptık bugun tekrar değerim 724 olmuş maşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım maşallah sana inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini allah yardımcın olsun canım.S A kizlar kantestimizi yaptık bugun tekrar değerim 724 olmuş maşallah![]()
merhabalar nasılsınız güzel haberler aldım çok hoş inşallah hamile arkadaşlar sorunsuz bir hamilelik geçirir mutlu sona ulaşırız hep beraber .Ben düne göre daha iyiyim sanki melektengüzel haberi alırsak daha iyi olacağım ama hala göz yaşlarımı tutamıyorum vesürekli tövbe ederek geziyorum çünkü isyankar bir kul olmak istemiyorum. bu arda dr aradı çok üzüldüğünü ama yapacak birşey olmadğını söyledi bir tane dondurulmuşum var ikinci adette onu transfer edelim dedi ama ben bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne dersiniz.![]()
korkma canım öyle birşey olsaydı kesin gelmeyin diye ararlardı, içini ferah tut, git bebişlerini al ve aramıza katıl:)))
canim benim opu cumartesi yapildi bugün 5.ci gün. o yüzden transfere gidecegim öglenden sonra. ama benim iki bebis bugüne kadar dayanabildi mi bilmiyorum. ancak transferden
Hope cânim dualarin için Allah razi olsun transferin hayirli olsun git al gel bebislerini..eğer dayanmasalardi 5.gun beklenmezdi cânim..
insallah canim benimmmmmmmmmmm. Allah hakkimda hayirlisini etsin insallah. olmadi Kocamin Rus yumrta kumabarasina para atmak lazim. bu gidisle benim yumilerden bir cacik olamayacak
ama napim rüya da olsa gördüğüm birsey var dimiamiinnnnnnnnnnnnnnn cnmmm insaAllah,
Rabbim öyle sonuçları da sağlıklan almayı her daim nasip eylesin hepimize
![]()
ne güzel rüyalar bunlar birtanem. ben simdiye kadar hic böyle rüyalar görmedim. 3. tüp denemesi olmasina ragmen. artik eskidik sayilir. sadece ilk kez cuma gecesi ertesi gün opu vardi ilk kez rüyamda bir oglum oldugunu görsüm. kucagimda ninni söylüyordum. bilmem neye isaret umarim Rabbim hayirlisini verir.
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNçokk güzel 5. güne gitmaleri Rabbim yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annelerine.
Canım senin gittiğin hastanede ewine uzak galiba.ben sana bişey sorcam kırıkkalede yaşıyorum ben.gittiğim hastane ankarada.1,5 saatlik kadar bi mesafe var..ben tüp yaptırırsam eğer transferden sona arabada o kdar yol gitmem sakıncalımı olur acaba???
80 km kadar yani otobandan 45 dakika fala sürüyor. kendim kullanacagim arabayi. bence mesafeyi dert etme. benim doktorum bu tip seylerin pek ilgisi olmadigini söylemisti bana. genelde demisti zaten kadinlar bu dönemde hamile olduklarini bile bilmiyor dedi. biz fazlaca stres yapiyoruz ama napalim biraz da naz yapmak hakkimiz. merak etme canim yolculuktan zarar gelmez bak melikanin hastanesi de uzakta simdi kismetse ikizlerlerinin müjdesini vrecek bize. ben 2.ci denememden sonra Almanya'dan Türkiye'ye geldim arabayla. hemde transferden sonraki gün. 2350 KM yol ve 22 saat yolculuk. evet sonuc istedigimiz gibi olmadi ama ben kendimde de kabahat buluyorum. Sigara illetinden kurtulamamistim o zaman pofur pofur aynen devam. bence kesinlikle olumsuz etkisi vardi. sükür ekimden beri icmiyorum. birde kahveyi birakabilsem harika olacak. gönlünü ferah tut canim. simdiden hayirlisi olsun
canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah büyük allahım anne olmayı kısmet hayırlısıyla rabbim yardımcın olsun canım![]()
Yüce Rabbim dualarini duyar insallah canim.
merhabalar nasılsınız güzel haberler aldım çok hoş inşallah hamile arkadaşlar sorunsuz bir hamilelik geçirir mutlu sona ulaşırız hep beraber .Ben düne göre daha iyiyim sanki melektengüzel haberi alırsak daha iyi olacağım ama hala göz yaşlarımı tutamıyorum vesürekli tövbe ederek geziyorum çünkü isyankar bir kul olmak istemiyorum. bu arda dr aradı çok üzüldüğünü ama yapacak birşey olmadğını söyledi bir tane dondurulmuşum var ikinci adette onu transfer edelim dedi ama ben bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne dersiniz.![]()
canim benim biraz daha toplarlanmana sevindim. demedim mi sana kendine biraz üzüntünü atmak icin vakit ver. ben negatifi aldiktan neredeyse 1 gün sonra peki simdi nasil devam edelim diye planlar yapmaya baslamistim. meslegimden olacak benim genelde hep 5 yillik kalkinma planlarim olurdu ama bu cocuk olayi hicbir plana programa sigmiyor. hersey kendiliginden oluyor. bence dene dondurulmusunu kaybedecek birseyin var mi. bakarsin buz bebegin sana can kan olur duygularin en güzelini anneligi tattirir. gerci en en önemlisi sen kendini hazir hissetmelisin. ama emin ol ki ilk adetten sonra kalbin bir sonraki deneme icin carpmaya baslayacak.
ay insallah dedigin gibi olur canim. ilk kez Blast denenecek. daha öncekiler 2.ci ve 3.cü günde transfer edilmisti. ama Ekim'de sigarayi biraktim ve insallah bu seferki embriyolarim daha kaliteli olur. bebisler geliyorummmmmmmmmmm :)
insallah canim benimmmmmmmmmmm. Allah hakkimda hayirlisini etsin insallah. olmadi Kocamin Rus yumrta kumabarasina para atmak lazim. bu gidisle benim yumilerden bir cacik olamayacak
ne güzel rüyalar bunlar birtanem. ben simdiye kadar hic böyle rüyalar görmedim. 3. tüp denemesi olmasina ragmen. artik eskidik sayilir. sadece ilk kez cuma gecesi ertesi gün opu vardi ilk kez rüyamda bir oglum oldugunu görsüm. kucagimda ninni söylüyordum. bilmem neye isaret umarim Rabbim hayirlisini verir.
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
80 km kadar yani otobandan 45 dakika fala sürüyor. kendim kullanacagim arabayi. bence mesafeyi dert etme. benim doktorum bu tip seylerin pek ilgisi olmadigini söylemisti bana. genelde demisti zaten kadinlar bu dönemde hamile olduklarini bile bilmiyor dedi. biz fazlaca stres yapiyoruz ama napalim biraz da naz yapmak hakkimiz. merak etme canim yolculuktan zarar gelmez bak melikanin hastanesi de uzakta simdi kismetse ikizlerlerinin müjdesini vrecek bize. ben 2.ci denememden sonra Almanya'dan Türkiye'ye geldim arabayla. hemde transferden sonraki gün. 2350 KM yol ve 22 saat yolculuk. evet sonuc istedigimiz gibi olmadi ama ben kendimde de kabahat buluyorum. Sigara illetinden kurtulamamistim o zaman pofur pofur aynen devam. bence kesinlikle olumsuz etkisi vardi. sükür ekimden beri icmiyorum. birde kahveyi birakabilsem harika olacak. gönlünü ferah tut canim. simdiden hayirlisi olsun
Yüce Rabbim dualarini duyar insallah canim.
canim benim biraz daha toplarlanmana sevindim. demedim mi sana kendine biraz üzüntünü atmak icin vakit ver. ben negatifi aldiktan neredeyse 1 gün sonra peki simdi nasil devam edelim diye planlar yapmaya baslamistim. meslegimden olacak benim genelde hep 5 yillik kalkinma planlarim olurdu ama bu cocuk olayi hicbir plana programa sigmiyor. hersey kendiliginden oluyor. bence dene dondurulmusunu kaybedecek birseyin var mi. bakarsin buz bebegin sana can kan olur duygularin en güzelini anneligi tattirir. gerci en en önemlisi sen kendini hazir hissetmelisin. ama emin ol ki ilk adetten sonra kalbin bir sonraki deneme icin carpmaya baslayacak.
İnş bu sefer yüzün güler canım allah kimseyi imrendirmesin.ben bebek sewemiyorum artık.bana acıycaklar diye.allahım kimseyi ewlat hasretiyle sınamasın
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sağol canım desteğin için teşekkür ederim umarım rabbim bizi daha zor sınavlardan geçirmesin hep kaybedenlerden etmesin inşallah dualarımızı kabul eder hepimize bu dünya meyvesini tattırır hayırlısyla inşallahmrb cnm.. mutlu haberlerin daim olsun insaAllah ..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..evlerimizde bizleri hep mutul kılsın insaAllah bebislerimizle..
ama iste olmadı sonucunu almak gerçekden üzücü, iste rabbimin bi bilidği varda, biz göremeyioruz.. sadece sabır .. ve tevekkül önemil olan da, o an da üzüntümüzrden gözümüz hiçbirsey görmeye biliyo.. buun bned yaşadım 3 kez ..
ve smdi tedavide 4. olmak üzere basladık.. Rabbim bu kez nasip eder insaAllah..
bak her zaman üzüntünün karsısında bi kapı açar mevlam..
bnce değerlendir sen bu dr un dediğini.. suan ibiliyorm, çok üzgünsün, ama daha sonraki mutluluğun için kendini toplayıp, güçlü olmalısın .. benim hiç dondurulmus embryom bile olmadı bugüne kadar..herseyde hayır vardır.. Rabbim güldürsün yüzünü ..insaAllah ..
sağol canım desteğin için teşekkür ederim umarım rabbim bizi daha zor sınavlardan geçirmesin hep kaybedenlerden etmesin inşallah dualarımızı kabul eder hepimize bu dünya meyvesini tattırır hayırlısyla inşallah![]()
canim benim inşallah yumoslarin sana siki siki sarılırlar kotu düşünme allah a sigin dualarla ol transferinikizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.
umutcum benim de esim ruyasinda gormusduciddi misiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allaaahhhhsmdiden bayılasım geldi bu habere
kız rüyam da, dün gece elimde ki kağıtta öyle bi değer yazıyordu yaa
ondan sordum..
teşekkür ederim tatlim benim kiyamam sana ben inşallah sana da nasip etsin yarabbim tez vakitte dualarimiz sizlerletatlım maşallah sana inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini allah yardımcın olsun canım.![]()
canim benim inşallah yumoslarin sana siki siki sarılırlar kotu düşünme allah a sigin dualarla ol transferini
umutcum benim de esim ruyasinda gormusduhayirli sonuçlarla bebeisini alirsin en kisa zamanda allah yardimcin olsun dua ile ....
teşekkür ederim tatlim benim kiyamam sana ben inşallah sana da nasip etsin yarabbim tez vakitte dualarimiz sizlerle
arkadasim sana tavsiyem su ki benim 2. denememdi dondurulmuş embrio idi ilk denemde 31 aralikta negatif almistim rabbime binlerce kez hamd u senalar olsun subat 24 de pozitif aldim derhal adetinden sonra transferini yaptır zaman kaybetme biliosun ki zaman cok önemli inşallah nisan gibi hamiş olursun selametlee....
ciddi misinnayy Allahım insaAllah, Rabbim güzel sonuçları her daim bizlere yaşatır
insaAllah cnm saolasın
sen nasılsın bu arada, nasıl gidiyor bebisli yaşam![]()
kizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.
herkese günaydın...sabahın ilk ışıkları ve ben hiç ama hiç uyuyamadım...kan vermek için biraz sonra evden çıkıcaz...heycanlı mıyımm bilmiyorum...ama biraz korkuyorum sanırımm...ve biliyorum ki sonuç ne olursa olsun üzülmemek içinelimden geleni yapıcam...benim için dua eder misiniz...hepinizi öpüyorum...HOŞÇAKALINN...