• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Dondurulmuş embriyo için transferi için lukrin kullanan !!!! lukrinli protokol
Selam arkadaşlar....

Dondurulmuş embriyo için adetin 21.ci günü lukrine başlanacak dendi. daha önce ben hiç lukrin kullanmadım... dondurulmui embriyo denemesi daha önce yapmıştım ...climera fort bantlardan kullanmıştı doktorum o zamanlar...

şimdi lukrin dediklerinde acayip şaşırdım..lütfen.. nasıl bir süreç ne kadar sürüyorbu rahim hazırlık aşaması ve transfer .... deneyimli arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..

herkeze sevgiler

slm canim ben de dondurulmuşla hamileyim:nazar:benim ki ilacsiz di ,yurtdisindayim ben burda genelde bu tarz yapilio,adetimin 19. gunu transferim olmuştu.

Bu haftaki test sonucları hep negatif ben korkmaya başladım allahım kaldiramiyacagimiz sıkıntılarla karşılaştırmasin

malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:

ablacım lütfen üzülme herşey Rabbimin takdiri inanki onun daha zamanı gelmemiş zamanı geldiinde hiç ummadığın anda kapını çalıcak bebişin.geç olsun güç olamasın ablacım dua dua edelim

esımazospermdı. . . O spermdi, kurlerle cogalttık hamd olsun. . . evet ılk denememızdı. . . Hamd olsun, Rabbım sıze de nasıp etsın ınsallaaahh :) sızn sorn neydııııı

mehlikaerva canım.Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.sana birşey soracam.acaba hangi kürleri denedin.bir de nerde yaptırdınız tüp bebek denemesini...teş

transferim dün yapıldı arkadaşlar
8 hücreli tek embriyo transferi beklemedeyim
bugün izinlym yatıyorum

mehlika canm bizim de morfoloji bozukluğu vardı
şimdi dr unu daha da merak ettim:)

Son düzenleme:
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:

allah yardımcın olsun dileğim hiç beklemediğin bir anda mucizene kavuşmandır sevgiler...

mehlikaerva canım.Allah evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.sana birşey soracam.acaba hangi kürleri denedin.bir de nerde yaptırdınız tüp bebek denemesini...teş

fatıh unı hast de yaptrdm ben. . .cok da memnunum hamd olsun. . . Bız kecıboynuzu kuru uyguladık, bıde kestane balı yedırdım esıme sabah aksam ac karnına. . .cok faydasını gorduk. . . Ilerı harketlılıgı de artrdk Allahnıznyle. . .oyle ıste :)

canım inan söyleyecek söz bulamıyorum tek bişey var sabretmek çok zor biliyorum ama sabret ne olur...:5:
çoook zor ya:14:

fatıh unı hast de yaptrdm ben. . .cok da memnunum hamd olsun. . . Bız kecıboynuzu kuru uyguladık, bıde kestane balı yedırdım esıme sabah aksam ac karnına. . .cok faydasını gorduk. . . Ilerı harketlılıgı de artrdk Allahnıznyle. . .oyle ıste :)

keçiboynuzunun kürümü daha etkili pekmezimi?

şuan ben de sözün bittiği yerdeyim...hiçbir şey söyleyemiyorummm sana...çok üzgünümmm çokkkk...Rabbim yardımcınnn olsunnnn defneee...

gercekten sözün bittigi yer. ne diyecegimi bilemiyorum. Yüce rabbimden senin icin güc kuvvet ve sabir diliyorum. dayanmak cok cok zor biliyorum. simdi vazgecebilirsin ama yas dönemin bittiginde yeniden icindeki cocuk atesi annelik atesi kabaracak cosacak. kendini en kisa sürede toparla. inanki cok üzüldüm. biz 40'larin sansi zaten düsük birde zaman alehimize calisiyor.

nolur vazgecme..............

pekmezını de arasıra yedı ama herguntaze taze suyunu ıcırdım. . . Kestane balı cok etkılı. . . Kesnlıkle tavsye ederm

CANIM cok saol.bende keçiboynuzu suyu yapıyorum her akşam.kestane balını da ekleyecem.
Bizde Morfoloji de 0 onun için de ayrıca incire başladım bakalım hayırlısı inşallah.
ben istanbuldayım.

Son düzenleme:
CANIM cok saol.bende keçiboynuzu suyu yapıyorum her akşam.kestane balını da ekleyecem.
Bizde Morfoloji de 0 onun için de ayrıca incire başladım bakalım hayırlısı inşallah.
Fatih ünv hastanesi hangi şubesine gittin acaba.bize yakın hoşdere var.

bestepe de oldum tedavımı ama hosdere de de ıslemler yapılıyo. . . Tavsıye ederımcanımmmcım

arkadaşlar merhaba ben çok sık giremiyorum siteye işten güçten ama 2 gün önce beta hcg den 6 gün sonra kanamam oldu nedir sizce ne yapmalıyım demiştim.kimse bana yardımcı olmadı.pazartesi akşamından beri lekelenmelerim oluyor dün doktorumu aradım %99 tutunma kanamasıdır dedi pazartesi gitcem ama daha önce gelme erken olur dedi.dünle bugün ara ara hafif bel ve kasık ağrım oluyo.birde bugün sabah wc de birkaç damla pembe kanama oldu ne yapayım yardım lütfen

arkadaşlar merhaba ben çok sık giremiyorum siteye işten güçten ama 2 gün önce beta hcg den 6 gün sonra kanamam oldu nedir sizce ne yapmalıyım demiştim.kimse bana yardımcı olmadı.pazartesi akşamından beri lekelenmelerim oluyor dün doktorumu aradım %99 tutunma kanamasıdır dedi pazartesi gitcem ama daha önce gelme erken olur dedi.dünle bugün ara ara hafif bel ve kasık ağrım oluyo.birde bugün sabah wc de birkaç damla pembe kanama oldu ne yapayım yardım lütfen

canım kanaman leke tarzında yada kavrengi ise rengi korkma ama kırmızı yada pembe ve yoğunsa önemli direk doktora gitmelisinn.

Back
X