- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Arkadaslar bende kan verıcem bugun tekrar ınsallah degerım katlanmıstır dualarınızı beklıorum....![]()
guzel haberlerle gel ınsallaaaaahhh kuzzuumm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bende kan verıcem bugun tekrar ınsallah degerım katlanmıstır dualarınızı beklıorum....![]()
Kızlar benide aranıza alırmısınız?ben henüz tüp bebeğe geçmedim 6 gün önce ikinci aşılamamı oldum ama hiç umudum yok yineolmazsa aşılama denemiycem artık tüpe geçicez..bizim pek sorunumuz yok gibi benim yumurtam oluyo catlıyo.eşimin sonuçları 3 ay önce iyiydi ama bu aşılamada biraz düşük niye öle oldu anlamdım...ben ankarada mehmet erdemin hstasıyım.ankarada olan varmı başka?
hosgeldın tatlım. . . .fakat sana sımdıden sınır oldum heeee :) daha negatıf sonuc almadan baska bısey planlıosunn. . . Kızıyorum haaaa , umıtvar olunuzzz. . . . Negatıf dusunceler Allah korusun dua nıyetıne gecebılır. . . Saka bı yana, ıyı dusunelım ıyı olsun canm. . . Ben ankarada fatıh unı de yaptrdm tup bebegı ve sımdı hamıleym hamd olsun. . . .
hoşgeldin bebeeem
ona demek yawwwalmazmıyım hiç seni burası herkese açık....
bolcada hamilemiz var inş sende katılırsın o hamileler arasına
![]()
Napıyım canım ya 3 senedir bi sorun yok bebeğimi bekliyom gelmiyo(ilk seferde tuttumu canım..sorununuz varmıydı
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor![]()
guzel haberlerle gel ınsallaaaaahhh kuzzuumm :)
esımazospermdı. . . O spermdi, kurlerle cogalttık hamd olsun. . . evet ılk denememızdı. . . Hamd olsun, Rabbım sıze de nasıp etsın ınsallaaahh :) sızn sorn neydııııı
malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor![]()
ınsallah canım benım bu arada ılk degerımı ogrenmıstım tatlım 182 ıdı.![]()
wışş. . .cok gozeeelll :) ıns kat kat artar da bebıslerın sıkı sıkı tutunur sanaaa