• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar benide aranıza alırmısınız?ben henüz tüp bebeğe geçmedim 6 gün önce ikinci aşılamamı oldum ama hiç umudum yok yine:(olmazsa aşılama denemiycem artık tüpe geçicez..bizim pek sorunumuz yok gibi benim yumurtam oluyo catlıyo.eşimin sonuçları 3 ay önce iyiydi ama bu aşılamada biraz düşük niye öle oldu anlamdım...ben ankarada mehmet erdemin hstasıyım.ankarada olan varmı başka?

hoşgeldin bebeeem:16:
ona demek yawww:27: almazmıyım hiç seni burası herkese açık....:8:
:6:bolcada hamilemiz var inş sende katılırsın o hamileler arasına:49:

hosgeldın tatlım. . . .fakat sana sımdıden sınır oldum heeee :) daha negatıf sonuc almadan baska bısey planlıosunn. . . Kızıyorum haaaa , umıtvar olunuzzz. . . . Negatıf dusunceler Allah korusun dua nıyetıne gecebılır. . . Saka bı yana, ıyı dusunelım ıyı olsun canm. . . Ben ankarada fatıh unı de yaptrdm tup bebegı ve sımdı hamıleym hamd olsun. . . .

Napıyım canım ya 3 senedir bi sorun yok bebeğimi bekliyom gelmiyo:((ilk seferde tuttumu canım..sorununuz varmıydı

malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:

Son düzenleme:
Napıyım canım ya 3 senedir bi sorun yok bebeğimi bekliyom gelmiyo:((ilk seferde tuttumu canım..sorununuz varmıydı

esımazospermdı. . . O spermdi, kurlerle cogalttık hamd olsun. . . evet ılk denememızdı. . . Hamd olsun, Rabbım sıze de nasıp etsın ınsallaaahh :) sızn sorn neydııııı

malesef kızlar burası sözün bittiği yer olmadı sonuçnegatif hayata dair inandığım herşey yerle bir çok kötüyüm ama isyan etmeyeceğim ben alışkınım nasıl olsa herşeyi geç yaşamaya çok çalışıp eli boş dönmeye alışığım buda geçecek biliyorum şimdi tek kaygım saat 2 den 6 ya nasıl ders anlatacağım biliyorum her şeyde bir hayır var ama artık bitti bundan sonra hiç birşey istemiyorum ve artık hiçbir şey için uğraşmayacağım birdaha yenilgi yok bitti artık bu son hepinize iyi günler sakın bana çabuk pes etti demeyin 40 yaşıma kadar çok uğraştım artık pes ben başa çıkamıyorum bu hayatla olmuyor:50::50::50::50:

:'( dıyecek söz bulamıyorummm. . .Allah sabır versın. . .

esımazospermdı. . . O spermdi, kurlerle cogalttık hamd olsun. . . evet ılk denememızdı. . . Hamd olsun, Rabbım sıze de nasıp etsın ınsallaaahh :) sızn sorn neydııııı

Kuzum bi sorun yok işte bizde.sadece aşılamada eşimin sperm hareketi biraz düşüktü:(her ay değişkenlik gösterebilir dedi doktor

Canım ya Allah Sabrini arttırsın icine ferahlik versin bu hafta çok uğurlu gelmedi ben bu cmt gunu test yapmaya korkuyorum

hatunlar ne habersiniz yaww ben bu aralar hiç giremedim.doğru düzgün kmseyle sohbet edemedim açıkcası biraz özel durumlardan dolayı moralim bozuktu ama şimdi iyi sonuçlar aldık iyiyim çok şükür rabbime.

Dondurulmuş embriyo için transferi için lukrin kullanan !!!! lukrinli protokol
Selam arkadaşlar....

Dondurulmuş embriyo için adetin 21.ci günü lukrine başlanacak dendi. daha önce ben hiç lukrin kullanmadım... dondurulmui embriyo denemesi daha önce yapmıştım ...climera fort bantlardan kullanmıştı doktorum o zamanlar...

şimdi lukrin dediklerinde acayip şaşırdım..lütfen.. nasıl bir süreç ne kadar sürüyorbu rahim hazırlık aşaması ve transfer .... deneyimli arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..

herkeze sevgiler

ablacım diycem benden yaşca büyüksünüz...ben daha 3 senedir bebek için uğraşıyorum 24 yaşındayım kendimden utandım ben.çok umutsuzum çünkü.ama siz yıllardır bebek hasretindeymişsiniz.isyan etmeyin diycem ama elde dğil biliyorum..allahım sewdiği kullarına isteklerini geç verirmiş böyle düşün ablacım...sen sevgili kulusun inşallah.daha ne yazıyım bilemedimki..teselli edecek cümle yok bunuda biliyorum ne desek boş...allaha sığın dualarına dewam et.

HAYDAAAA CANIM BENIM KIYAMAM SANA YAAA:50:BOYLE YAPMA LUTFEN :20:NASIP DIORUZ RABBIM VERIO BASKA SEKILDE OLMUO ISTE,sakin pes etmek yok böyle düşünme gerçekten konuşacak soz bulamiorum ama dualarimiz seninlee ve diğer arkadaslarla herzaman ,allah im yardimcin olsun gonlunun dileğine tez vakitte kavuşursun inşallah ...

Kizlar biliyorsunuz ben ise basladim o yuzden sizinle ayri kaldik tlfnumda arizali teldende bakamiyorum haneri aldim hat degistirdim yazayim diye rabbim sabir versin hepinize aglama uzulme demiycem ama sabredin rabbim kimseyi daha fazla evlatsizlikla sinamasin insallah

wışş. . .cok gozeeelll :) ıns kat kat artar da bebıslerın sıkı sıkı tutunur sanaaa

sagol tatlim yarabbim bebeislerimizi bizlere bagislasin sonucu negatif olan arkadaslarimada en kisa zaman da bebeisler nasip etsin inşallah gerçekten cok kotu oldum asaln defneden umutluydum :((

Back
X