şubat ta tüp bebek:)

Ya canim ya bu hamilelik hormonlari bizi boyle yapiyor yada 44 sene kendini kasmis mantikli , akilli, hep hanim hanimcik , anasinin ici kizi , kocasinin biricik esi ben firsat buldum icimdeki canavar ortaya cikti :))))
Sacmaliya bildigim adar sacmaliyorum bu ara siginacagim bahanede var nasil olsa arada gevsemek lazim dimi sekerimmmmm
Kas kas kendini nereye kadar :))))))

canım hayırlı haberlerle gel inş

atlantacigim listem uzun olunca sana yorum yapmayi atlamisim. ben ilk iki tüp denememde Gonal F kullandim. kaymak gibi igneler süperdi neredeyse hic hissetmedim. ama bu sefer Menogon diye felaket birsey kullandim. igneler daha kalin ve ilac zehir gibi yakiyordu. g+nde 2 kez sabah aksam birde sonra bes gün boyunca bastirici Orgalutran igne oldum. al sana 3 igne. bazen ignelerden sonra agladim ama yapacak birsey yok. bilsem ki yillardir hayalini kurdugum bebisime kavusacagim bunu 50 kati aci cekerim yeterki bebisim bana gelsin. bu kadar cile sonunda 2 embriyom var. 5.ci güne kadar gidebilecekler mi onu bile bilmiyorum. Yüce Rabbim onlara dayanma gücü versin diliyorum.

moralinin cok bozulacagi anlar olacak elbet. o kadar hormon yüklemesi var. ama unutma sonundaki ödül icin herseye katlanmaya deger.

sevgilerle

sal canavari puffycigim tutma zavalliyi kafeste. bu firsatlar bir daha ele gecmez. ya simdi konusacagiz ya da sonsuza kadar cici kiz rolüne devam

herıflerımıze de yazık gııı :) bıde susı yı nasıl seversın yaaaa, onun neyını sevıyooonnn. . .böö cıg balıkkkk. . .heheee

Topik diliyle soyliyeyim :))) kocisim kalkti onu ve bebisi doyuracagim ... Sonrada ver elini doktor ......
Okudum ama çevap vermedim ozurrrrrr
Doktordan gelince topunuzu cevapliyacagim
Emrediyorum herkes hamile kalacak o bebis ya gelecek ya gelecek :)))))))))

inş bu sefer alırsın canım pozitif sonucunu.....
bende asla vazgeçmiyorum ve maddi durumumuz el verdiği müddetçede vazgeçmeyeceğiz....
inş bu denememde alırım o pozitif sonucu ama tabi allah biliyo herşeyi.... çok zor bi durum gerçekten ama pazardan alınsa gider alırsın alınmıyo işte....
hani arkadaş yazmışya eşim bişey çekmiyo diye onlarda içinde yaşıyolar stresi üzüntüyü benim eşim ben ne kadar yıprandıysam o da benim kadar yıprandı bu mücadelede..........
ben den önce eşim aldı negatif sonuçları hep benimle birlikte düştü gece yarıları yollara iğne saatlerimde işten geldi hep iğnelerimi yaptı..........
benimde bu 5 olacak ama bu sefer tedavim embriyolarımız oluşuyo ama pgt gerekli inş pgt de sağlıklı embriyo oluşurda transfer olur ya bide o hiç düşünmek istemediğim o kötü senaryo gerçekleşirse işte o zaman çook yıkılırım......
inş rabbim hepimizin tek dileği olan evlatlarımızı daha bekletmeden verir bize........

Son düzenleme:

amin canim Yüce rabbim hepimize duygularin en güzeli olan anneligi tattirsin. dedigin cok dogru. kocalarimiz göstermiyor ama onlarin icinde de firtinalar kopuyor. bizden daha fazla etkileniyorlar belkide. öyle bizden gelecek sinyalleri haberleri bekliyorlar. cani kocama Yüce Rabbim sabir ihsan eylesin. bende cok zor bir insan oluyorum bu tedavilerde. cehennem azabi cektiriyorum zavallicigima.

cıdden buyuk ımtıhan Rabbım sabır versın canm ya cok haklısın. . . Benım esım de ne sıkıntılar cektı. . Rabbım herkesı guzellıklerle karsıastrsn ınsaallaaahh

Haydı canım sabırsızlıkla guzel haberlerını beklıorum ıse gıtmeden gellllllllllll

cıdden buyuk ımtıhan Rabbım sabır versın canm ya cok haklısın. . . Benım esım de ne sıkıntılar cektı. . Rabbım herkesı guzellıklerle karsıastrsn ınsaallaaahh

amin bebeğim ya...ne olur beni unutma duanda herkesin duasına çook ihtiyacım var.........bu son olsun artık istiyorum

kızlar ben tekrar test yaptırmaya gidiyorum testte sadece negatif yazdığı için değer yazmadığı için başka yerde yaptırıcam doktoru aradık sekreter değer yazması lazım demiş eşimde hala ümitli ama ben hisssediyorum olmadı negatif çıktı boşuna uğraşıyoz hala neyse yaa gelince görüşürüz

Kızlar benide aranıza alırmısınız?ben henüz tüp bebeğe geçmedim 6 gün önce ikinci aşılamamı oldum ama hiç umudum yok yineolmazsa aşılama denemiycem artık tüpe geçicez..bizim pek sorunumuz yok gibi benim yumurtam oluyo catlıyo.eşimin sonuçları 3 ay önce iyiydi ama bu aşılamada biraz düşük niye öle oldu anlamdım...ben ankarada mehmet erdemin hstasıyım.ankarada olan varmı başka?

inş sürpriz olur.......

canm ıns guzel haberlerle gelırsın yaaaaaa

Arkadaslar bende kan verıcem bugun tekrar ınsallah degerım katlanmıstır dualarınızı beklıorum....

hosgeldın tatlım. . . .fakat sana sımdıden sınır oldum heeee :) daha negatıf sonuc almadan baska bısey planlıosunn. . . Kızıyorum haaaa , umıtvar olunuzzz. . . . Negatıf dusunceler Allah korusun dua nıyetıne gecebılır. . . Saka bı yana, ıyı dusunelım ıyı olsun canm. . . Ben ankarada fatıh unı de yaptrdm tup bebegı ve sımdı hamıleym hamd olsun. . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…