KIZLARRR sabaha kadar hiç uyumadım bugün test günüm şimdi çıkıyorum evden nolur dua edin bebişlerim benimle olsun bırakmasınlar annelerini ayağım hiç gitmiyor çok korkuyorum çok ama hereşeyin hayırlısı korkunun ecele faydası siz duanızı eksik etmeyin nolurrrrrrr 1,30 saat sonra görüşürüz inşallah günün ilk mutlu haberi benden olurrrrrrrrr
Ya canim ya bu hamilelik hormonlari bizi boyle yapiyor yada 44 sene kendini kasmis mantikli , akilli, hep hanim hanimcik , anasinin ici kizi , kocasinin biricik esi ben firsat buldum icimdeki canavar ortaya cikti :))))
Sacmaliya bildigim adar sacmaliyorum bu ara siginacagim bahanede var nasil olsa arada gevsemek lazim dimi sekerimmmmm
Kas kas kendini nereye kadar :))))))
Ya canim ya bu hamilelik hormonlari bizi boyle yapiyor yada 44 sene kendini kasmis mantikli , akilli, hep hanim hanimcik , anasinin ici kizi , kocasinin biricik esi ben firsat buldum icimdeki canavar ortaya cikti :))))
Sacmaliya bildigim adar sacmaliyorum bu ara siginacagim bahanede var nasil olsa arada gevsemek lazim dimi sekerimmmmm
Kas kas kendini nereye kadar :))))))
inş bu sefer alırsın canım pozitif sonucunu.....atlantacigim listem uzun olunca sana yorum yapmayi atlamisim. ben ilk iki tüp denememde Gonal F kullandim. kaymak gibi igneler süperdi neredeyse hic hissetmedim. ama bu sefer Menogon diye felaket birsey kullandim. igneler daha kalin ve ilac zehir gibi yakiyordu. g+nde 2 kez sabah aksam birde sonra bes gün boyunca bastirici Orgalutran igne oldum. al sana 3 igne. bazen ignelerden sonra agladim ama yapacak birsey yok. bilsem ki yillardir hayalini kurdugum bebisime kavusacagim bunu 50 kati aci cekerim yeterki bebisim bana gelsin. bu kadar cile sonunda 2 embriyom var. 5.ci güne kadar gidebilecekler mi onu bile bilmiyorum. Yüce Rabbim onlara dayanma gücü versin diliyorum.
moralinin cok bozulacagi anlar olacak elbet. o kadar hormon yüklemesi var. ama unutma sonundaki ödül icin herseye katlanmaya deger.
sevgilerle
inş bu sefer alırsın canım pozitif sonucunu.....
bende asla vazgeçmiyorum ve maddi durumumuz el verdiği müddetçede vazgeçmeyeceğiz....
inş bu denememde alırım o pozitif sonucu ama tabi allah biliyo herşeyi.... çok zor bi durum gerçekten ama pazardan alınsa gider alırsın alınmıyo işte....
hani arkadaş yazmışya eşim bişey çekmiyo diye onlarda içinde yaşıyolar stresi üzüntüyü benim eşim ben ne kadar yıprandıysam o da benim kadar yıprandı bu mücadelede..........
ben den önce eşim aldı negatif sonuçları hep benimle birlikte düştü gece yarıları yollara iğne saatlerimde işten geldi hep iğnelerimi yaptı..........
benimde bu 5 olacak ama bu sefer tedavim embriyolarımız oluşuyo ama pgt gerekli inş pgt de sağlıklı embriyo oluşurda transfer olur ya bide o hiç düşünmek istemediğim o kötü senaryo gerçekleşirse işte o zaman çook yıkılırım......
inş rabbim hepimizin tek dileği olan evlatlarımızı daha bekletmeden verir bize........
inş bu sefer alırsın canım pozitif sonucunu.....
bende asla vazgeçmiyorum ve maddi durumumuz el verdiği müddetçede vazgeçmeyeceğiz....
inş bu denememde alırım o pozitif sonucu ama tabi allah biliyo herşeyi.... çok zor bi durum gerçekten ama pazardan alınsa gider alırsın alınmıyo işte....
hani arkadaş yazmışya eşim bişey çekmiyo diye onlarda içinde yaşıyolar stresi üzüntüyü benim eşim ben ne kadar yıprandıysam o da benim kadar yıprandı bu mücadelede..........
ben den önce eşim aldı negatif sonuçları hep benimle birlikte düştü gece yarıları yollara iğne saatlerimde işten geldi hep iğnelerimi yaptı..........
benimde bu 5 olacak ama bu sefer tedavim embriyolarımız oluşuyo ama pgt gerekli inş pgt de sağlıklı embriyo oluşurda transfer olur ya bide o hiç düşünmek istemediğim o kötü senaryo gerçekleşirse işte o zaman çook yıkılırım......
inş rabbim hepimizin tek dileği olan evlatlarımızı daha bekletmeden verir bize........
cıdden buyuk ımtıhan Rabbım sabır versın canm yacok haklısın. . . Benım esım de ne sıkıntılar cektı. . Rabbım herkesı guzellıklerle karsıastrsn ınsaallaaahh
Ağlama canım yaa......Her şeyin bir zamanı var işte....
kızlar ben tekrar test yaptırmaya gidiyorum testte sadece negatif yazdığı için değer yazmadığı için başka yerde yaptırıcam doktoru aradık sekreter değer yazması lazım demiş eşimde hala ümitli ama ben hisssediyorum olmadı negatif çıktı boşuna uğraşıyoz hala neyse yaa gelince görüşürüz
kızlar ben tekrar test yaptırmaya gidiyorum testte sadece negatif yazdığı için değer yazmadığı için başka yerde yaptırıcam doktoru aradık sekreter değer yazması lazım demiş eşimde hala ümitli ama ben hisssediyorum olmadı negatif çıktı boşuna uğraşıyoz hala neyse yaa gelince görüşürüz
Kızlar benide aranıza alırmısınız?ben henüz tüp bebeğe geçmedim 6 gün önce ikinci aşılamamı oldum ama hiç umudum yok yineolmazsa aşılama denemiycem artık tüpe geçicez..bizim pek sorunumuz yok gibi benim yumurtam oluyo catlıyo.eşimin sonuçları 3 ay önce iyiydi ama bu aşılamada biraz düşük niye öle oldu anlamdım...ben ankarada mehmet erdemin hstasıyım.ankarada olan varmı başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?