gözünü seveyim sakin ol bak sonra pişman olursun ben ne yapıyorum çok sinirlenince saatlerce banyo yapıyorum çok iyi geliyor ohhhhhhhhhh missssssssssssssssssAlemsiniz kızlar
Ben sabahtan beri sinir küpüyüm bı kutu atarax ıcesim var
ya aglıyorum ya da saga sola bagırıyorum
sakınlasemıyorum bır turlu
ben boyle degılım normalde ama engel olamıyorum suan hersey gozume batıyor
ya ınanmazsınız dızı karakterlerine bıle sektırıyorum.
hızımı alamazsam aglıyorum nolcak halimiz
yazık kocacım uzak mı dursa konussa mı bılemyor ne yapcanı
olsun ben gene kızacak bıseyle buluyorum
Napcam ben boyle adam nerdeyse baslarım cocugundan tedavınden dıyıp bosıcak benı
MELEĞİM test günüm yarın canım sen nasılsın bitenesi anlat accık
benım öküzcan yüzünden hıckıra hıckıra cok agladım :'( bebeklerıme bısey olmamıstır demı yaa . . :'(
canısı biz ne biliyoruz ki bilen büyük biri var biz ona sığınıp dua edeceğiz bazen bende çok karamsar oluyorum ama bakıyorum allahın ol demediğine sen boşuna uğraşıyorsun ama biz inançlı insanlarız ve ona sığınıp hayırlısını istiyoruz hem bacım dur beaaaaaaa önce ben sonra sengüzel haberler vereceğiz inşallah ben öyle hissediyorum inanki.......geç gördümmm canımm yaaa...sıkıntı bastı bana gidiyim bıcı bıcı yapıyımmm dedimmm)geldimmm...napıyımm defnecimmm ölee bekliyorummm perşembeyiii...ama umudum yok pekk benim aşılama çünkü şans birazz azzz...ama nasippp tabiki de..Rabbim ne eylerde güzel eyler...ilk aşılamamm...bursa da yaşıyorum..öleeee iş deeee...
gözünü seveyim sakin ol bak sonra pişman olursun ben ne yapıyorum çok sinirlenince saatlerce banyo yapıyorum çok iyi geliyor ohhhhhhhhhh missssssssssssssssss[/QUOT
bilgecimmm ben de defneyle aynı fikirdeyim...hemen ılık bi duş al...ben öle yapıyorummm kendime geliyorummm...anlıyorumm zor anlar yaşıyoruzzz ama sonuç değişmiyoo kii canımm..nasip herşey nasipp..ama tabiki de kendimize dikkat ediyoruzzz elimizden geleni yapıyoruzz RABBİMİN İZNİYLE... ondan sonraaa gerisi RABBİMİN takdiri...
canısı biz ne biliyoruz ki bilen büyük biri var biz ona sığınıp dua edeceğiz bazen bende çok karamsar oluyorum ama bakıyorum allahın ol demediğine sen boşuna uğraşıyorsun ama biz inançlı insanlarız ve ona sığınıp hayırlısını istiyoruz hem bacım dur beaaaaaaa önce ben sonra sengüzel haberler vereceğiz inşallah ben öyle hissediyorum inanki.......
Kızlar çok şükür RAbbime ben bebeğime hiiççç uğraşmadan ,, doktor yüzü görmeden kavuştum......
.................
şimdi diyorsunuzdur bunun neresi üzücü diye.....Ama ben de en yakınımı ÜZDüm hamile kalışımla ,,,, canIM ABLAMI üzdÜM,, HEM DE Çoookk...........
AbLAM Benden önce evlenmişti...........Ama bebeği olmuyordu.. ...........
.Zaten ben nişanlandığım sıralarda da ilk tüp bebek denemesini yaptırmışlardı...............
HepiMİZ O Kadar ÇOK emindikki........tüp bebek denemesi sonucu POZİTİF sonuç alacağını zannediyorduk.......Hatta
ablam Eğer hamile olsaydı düĞÜnüme bile gelmeyecekti........Ben onu görmeye gidecektim
bEYAZ
GELİNLİĞİMLE...........yeterki bebişine bir şey olmasındı düşüncemiz...... ..
Ama olmadı ablam ilk neGATİF sonucu aldı...........Bizim için yıkım oldu bu sonuç..............
Sonra ben evlendim.........:123: ...............
.Eşimle konuştum bu durumu...........Bebek düşünmeyelim ,,,, ilk önce ablam ANNE olsun ,,, sonra biz yaparız dedim........Kabul etti eşim........
bİZ yeni evliyken ablamlar 2. tedavİSİNİ YAptırdılar..........SONUÇ mu........................Yİne NEGATİF...............EnişteM ABlama bu negatif sonucu VERMEmek için saatlerce gelmemişti evlerine.....Canından BİLE daha çok sevdiği
ablamın üzülmesini hiç istemiiyordu.....Biz de öyle tabi..........
Ablam saatlerce ağladı......Ben de başında ağladım.................... .....
O KADAR umut dolu konuşmuştu doktorlar ,,, bu kez olacak diyorlardı............Yine olmamıştı.......çeKİLEN acılar ayrı ,,, ablamın her yerleri çürümüştü iğnelerden.......
......AMA umutları tükenmemişti yine........Üzülselerde yine de toparladı kendini.....Yine deneyeceklerdi.........
Bu kez ara verdiler epey.........Biz de bu arada evleneli 1 yılı geçmişti........
Eşim ısrar ediyordu artık BEBEK için........Çok korunmayalım BAK ilerde biz de bu durumlara düşmeyelim
diyordu.......
.................. İçmden ona hak versem de dinlemiyordum onu ,,, ablamdan önce BEBEK sahibi olamazdım........
.............................OLumsuz tedavilerin ardından yine başlamıştı ablamlar TÜP BEBEK tedavisine...............
Bu arada ablamın 2 göRÜMCEsinin ikisi de haMİLEYDİ....................AblaMIn gözü önünde her gün büyüyordu karınları........... .................
.....................BU 3. tedavileri olduğu için bu kez daha umutluyduk hepimiz kesin POZTİF olacak diyorduk..............
Bu sefer de olmamıştı maalesef................................................Yaşadığımız hüznü tahmin edersiniz....................
..................Eşim bir gün dediki ,,,,, biz de artık kOrunmaYI BIRAkalım..............Hemen hamile kalacak değilsin yaa ,,,,, sen hamile kalana kadar belki 1 YIL geçer........Bu süre de de ablanlan da hamile KALır belki......Boşuna beklemeyelim artık onları dedi.....................
......................Kabul ettim eşimin dediklerini................
...................KoruNMayı Bıraktığımız ilk ay adetim GEcikti...........................
...VE bir sabah kalkınca test yaptım ,,,,,,,,,,,,,, POZİTİF di sonuç.............
Ama ben saATLERCE ağladım elimdeki testle......... ......
................Şimdi aBLAMA ben hamileyim diye nasıl derdim............:18:
:18:......................................Günlerce hiç kimseye demedim hamile olduğumu ,,,,,, bir tek eşim ve ben biliyordum.......................
..........Nasıl deriM ABLAMA diye düşünürken birden ABLA ben hamileyim dedim........
Donduk kaldık o an ikimiz de ,,,, sonra boynuma sarıldı ablam ÇOOK sevindim diyerek ,,,ama gözleri dolu dolu omuştu ,,,,, hatta ağlamıştı bile azcık...........
...............Sonra ben de KESİN bir şey belli değil ,,, evde yaptım testi belki de yanlışdır dedim........
......................Ertesi gün ablamla beraber SAĞLIK ocağINA gittik.....Tahlil verdim.........
.......Hemşire elinde POZitif sonuçla yanımıza geldi......TEST sonucu Kimin dedi ,,,,,,, benim dedim kısIK Bir sesle.............Hamilesin dedi..........:94:..İŞTE o an içim parçalandı ne diyeceğimi bilemedim..............
...........tek kelime etmeden Çıktıkk ordan...............
.......................ikİMİZİN DE gözleri dolmuştu ,,,, annem de yanımızdaydı zaten O BİLE bir şey diyemedi ablama ve BAna ,,,,,
.......................Ve ablam ARKASINI dÖNÜP GİTTİ ,,, GÖZLERİ DOLU DOLU ,,,,, eve gidince de saatlerce ağlamış zaten...............................
Ben hiç istememiştim onu ÜZMEYİİ ........... ......AMA allah bÖYLE DİLEdi ,,, böyle yazmış kaderimize.....Şimdi o kIZIMI CANI gibi seviyor....................
............ALLAHIM inşllh ONA D kendi evlatlarını görmeyi nasip eder.........
Bu da bizim yaşadığımız gerçekler......Şu an ablam 5. tüp bebek denemesine gidecek......Bu sefer sonuç ne olur bilemiyoruz....İnşlahh ÇOokk güzel olur....
kızlar acil cevap lütfen benim bugün negatif çıktı sonucum doktoru aradık sekreter biz geri döncez dediler ve dönmediler bende ilaçlarımı içmedim artık doğrumu yaptım bilmiyorum.sabah 5 ten beri de kahverengi lekelenmelerim var bayağıda oluyo.ne yapmam lazım
canim cok uzuldum negatif sonuc almissin Allah yardimcin olsun bidahaki sefere insallah melegine kavusursun hatta tedaviye gerek kalmadan kavusursun insallahh
sordugun konu hakkinda yardimci olamayacam canim cunku hicbir bilgim yokk
ablacım memorıal fıyatlar nedır ortalama?
anladim canim ben bi 3 ay ara vericem sonra baslicam bu psikolojiyle yine sonuc ayni olur.. peki doktorunun adinida verirsen tam olur:)
benım öküzcan yüzünden hıckıra hıckıra cok agladım :'( bebeklerıme bısey olmamıstır demı yaa . . :'(
nisaemre öncelikle geçmişl olsun. kan testte hormon değerin kaç,eger ayrıntılıysa orada değer eger 15 ten azsa tutunma olmamıştır. fazlaysa tutunmaya çalışıyordur. benim de lekeler geldi ama maalesef gıt gıde arttı ve adet oldum. her şeyin hayırlısı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?