şubat ta tüp bebek:)

tranferden önce herhangi bi test falan yapılmadımı peki:53::53:
yapildi cnm bir suru kan testi rahim flmi falan esime de yapildi .. hic bir sorun yok dendi .. 2 deneme tutmadi iste ablamin bi arkadasi baska bi hastanede dr oda gostermis .. onlarda aynisini soylemisler .. oyle karambole yasiyoruz iste :50:

yapildi cnm bir suru kan testi rahim flmi falan esime de yapildi .. hic bir sorun yok dendi .. 2 deneme tutmadi iste ablamin bi arkadasi baska bi hastanede dr oda gostermis .. onlarda aynisini soylemisler .. oyle karambole yasiyoruz iste :50:

inşallah bu sefer yüzünüz güler canım benim yaaa
ben artıkın yatıyom anam sanada iyi geceler çok streslenmemeye bak olurmu rahat olmaya çalış kocişine sardırma hahhahhahaha :16::16::16::16:

inşallah bu sefer yüzünüz güler canım benim yaaa
ben artıkın yatıyom anam sanada iyi geceler çok streslenmemeye bak olurmu rahat olmaya çalış kocişine sardırma hahhahhahaha :16::16::16::16:
tamam canim saldirmicam soz:113:iyi geceler ALlah rahatlik versin .. sende sadece tedavine odaklan tamammi herseyi bosver bu dunyanin derdi bitmez .. simdiden enerjini yuksek tut ..:16::16:

inşallah canım çok sağol... bugün 2. günü haberi alalı ... biraz daha iyiyim elhamdülillah ... sabır sana ilk tosladığı andaki halinmiş ben sabır gösteremedim...:(

canim yeni gordum topik cok hizli ilerliyor farketmemisim cok uzuldum gercekten ne diyecegimi bilemiyorum ama rabbimin bildigi bisey vardir bir kapiyi kapatinca otekini acar sakin pes etme dahada iyi olacaksin Allahin izniyle

Insallah melegin tedaviye gerek duymadan dogal yoldan gobegini doldurur

bir aydır evdeydim kızlar bugun raporum bitti işe başlıyorum telefondan bakamaya bilirim haberiniz olsun canlarım hamile haberlerini bekliyorum mehlika bana msj at yavrum sen haberleri bende bugun nasılsa hastanedeyim tekrar bir betahcg baktırayım kaç olmuş hepinizi öptüm kızlar muahhhhhhhhhhhhh

bir aydır evdeydim kızlar bugun raporum bitti işe başlıyorum telefondan bakamaya bilirim haberiniz olsun canlarım hamile haberlerini bekliyorum mehlika bana msj at yavrum sen haberleri bende bugun nasılsa hastanedeyim tekrar bir betahcg baktırayım kaç olmuş hepinizi öptüm kızlar muahhhhhhhhhhhhh

tamam kuzucummm :) sen merak etme. . . Sayfa bendeeee. . . .benım raporum da haftaya bıtıyo haftaya pazartesı ıs bası ınsaallah. . .ama ben telden gırerım ıns :) hadı hayırlı ısler sana. . . Herkesın adına bende senı muuaaahhhh :)

gunaydın bol bereketlı br hafta olsun ınsallah

gunaydıınn :) ınsaallah bereketlı bol hamıslı bı hafta olurr. . .bu hafta sonuc alacak cok arkadas var. . .subat son haftası oluncaaa. . .:) hadı hayırlısı. . .yuzler gulsun ınsaallaaahh :)

kızlar bugun test gunum ya . . . Yanı testı tekrarlıycam ya, aynı yerde yapmak onemlı mı? Degısıklık olurmu? Cumartesı ozel hastanede yapmıstımsımdı saglık ocagında mı yaptrsam dıyorum. . . Sızce farkedermı?

kendine dikkat et canım çok hoplayıp zıplama sakın he:20:
gunaydın bol bereketlı br hafta olsun ınsallah

sanada günaydın:16:

kızlar bugun test gunum ya . . . Yanı testı tekrarlıycam ya, aynı yerde yapmak onemlı mı? Degısıklık olurmu? Cumartesı ozel hastanede yapmıstımsımdı saglık ocagında mı yaptrsam dıyorum. . . Sızce farkedermı?

scağlık ocakları kan testi yapmazlar ki:26:
bence özelde yaptır kafan karışmasın sonra minik kuşum:16:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bende şubatta başladım tedaviye. Ama martta sonuçlanır. Listeye ekleyebilirsiniz.
Buarada listeden kolay bi istatistik yaptım ve %75 başarı şansı olduğunu gördüm. :49::24::72:
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

dışardaydım yeni geldim güzel haberini aldım gözün aydın tatlım sağlıkla kucaklarsın inşallah bebeğini ne güzel bir haber rabbim inşallah bizede güzel haberler vermeyi kısmet eder çok güzel yaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim canim benim darisi sizlerin basina inşallah rabbim hepimize hakkında hayirli ,saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhhhhhh:54::34::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım sağlık ocakları tahlilleri merkez laboratuarına gönderip yapıyorlar, bence arada fark yok yaptırabilirsin. Ben troid hormonlarıma orda baktırdım, arkadaşta gebelik testini yaptırdı bir olumsuzluk yaşamadık. Hastaneden daha yakınsa ve hiç bir ücret ödemeden neden yapmayasın ki? Çünkü özelde çok pahalı maalesef hormon tahlilleri.

Son düzenleme:
Back
X