şubat ta tüp bebek:)

Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanır karamsar olma diyeceğim ama herkes bence aynı duyguları yaşıyor hakkımıza hayırlısı

15 şubatta ddonmus embriyo lardan 2 tane transfer yapıldı inşallah bu sefer olacak

Rabbim yardımcın olsun canim insallah tutar ... Sıkma canını hep olumlu düsün ... Bol bol dinlen hayirli haberlerini bekliyoruz insallah :)

fatoşummm. . . Heyecandan uyuyamadın demiii :) ne zaman vercen tahlılı. . Hayırlısı olsun ınsaallaaaaahhhh. . . Herseye hazır olalımm. . .sakın germe kendını rahat ol canım cıgerımmm :)

cümleten muhteşemmm sabahlarınız olsun milleeett :) yavrucuklarım ve ben uyuyamadık fatoş teyzesının sonucunu ogrencez dıye. . . heyecanındaaann :)

ya ne garip bir duygu bu insan ne yapacagını bilmiyor vucuduna inceince bakıyor acaba bir iz bir belirti varmı diye ama tek gerçek kan vermek ve işte bugun verecegim rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin

sen nasıl birşeysin yaaaaaa:))öldürdün beni gülmekten bırak sıpalar kocaman oldu kendi başlarının çaresine bakarlar analarından hayır yok iş yap sen iş yap o sıpalar seni tekmelesinde öle dur.

meraba arkadaşlr
hayırlısıyla ilk tüp bebek tedavimize başladık
umarım hepimiz güzel haberler alırız canı gönülden diliyorum
amin canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavin

15 şubatta ddonmus embriyo lardan 2 tane transfer yapıldı inşallah bu sefer olacak
inşallah bu kezz tutunur bebegin sana

al benim gibi bir şanssız daha ama üzülme ben araştırdım başına neler gelip hamile olanlar var inşallah bebegin sıkı sıkı tutunmuştur sana

fatoş ilahi sana,,, ama haklsın şekerimmm,,, yarın hayırlısıyla pozitif gelecek inşallahhhhhh
inşallah çok korkuyorum

cümleten muhteşemmm sabahlarınız olsun milleeett :) yavrucuklarım ve ben uyuyamadık fatoş teyzesının sonucunu ogrencez dıye. . . heyecanındaaann :)
ay ay ay canım benim heyecandaN bebekleri sıkıştırma dikkat et bende 11 gibi çıkacam eşim kardeşimle kan verip göl kenarında kahvaltıya gidicez dönüştede sonuç alırız işte çok korkuyorum

ay ay ay canım benim heyecandaN bebekleri sıkıştırma dikkat et bende 11 gibi çıkacam eşim kardeşimle kan verip göl kenarında kahvaltıya gidicez dönüştede sonuç alırız işte çok korkuyorum

korkmaaaa. . . Bız ucumuz ellerımızı actıkkk sana dua edıyoruz teyzesııı :) olucak ınsallaaahhh. . .

hadı bakalım hayrlısı.......
tekse bebegın ıdrarda cıkmaması normal tatlım
cıft olsaydı cıkardı dıye dusunuyorum genede bellı olmuor

Son düzenleme:
7 cigün baktım negatif görünce birdahada yapmadım bugun transfer gününü sayarsan 12 saymazsan 11:)

günaydın kızlar hepinize, rabbim dileyen herkesin bebeğini nasip etsin inş.
nasılsın fatma, nasıl geçiyo tedavi, dün doktora gittik bizde kesin tüpbebek dediler. süreç ağrılımı ?

günaydın kızlar hepinize, rabbim dileyen herkesin bebeğini nasip etsin inş.
nasılsın fatma, nasıl geçiyo tedavi, dün doktora gittik bizde kesin tüpbebek dediler. süreç ağrılımı ?
yok canım agrı sızı pek yokta stresli bir süreç bugun test günüm ben sana söz vermiştim butun ayrıntıları tek tek anlatırım canım benim sorununuz neydi önce onu söyle sen bana

yok canım agrı sızı pek yokta stresli bir süreç bugun test günüm ben sana söz vermiştim butun ayrıntıları tek tek anlatırım canım benim sorununuz neydi önce onu söyle sen bana

ayyy canım inş, testin pozitif çıkar hayırlı haberler verirsin bize..
beni dün muayne etti doktor herşey gayet normal dedi hiç bir sorun yok dedi.
eşimde sayı yetersizliği var. 10-20 milyon sperm varmış bununda tutması neredeyse imkansızmış.
gittiğimiz hastane özeldi
bize tüpbebek için 6 bin hesap çıkardılar.
düşünme ve araştırma aşmasındayız

iyi bir merkez araştır canım önemli olan bu hangi şehirdesin burda hemen hemen herşehirden insan var sana tavsiyede bulunurlar bir an önce bekletmeden başla tedaviye melek gelir birazdan o eşin için ot çöp önerir biranönce kürlere başlasın yaglar ballar:)bayagı etkisini gören var bu topicte seninle aynı sorunu olan insan çok galiba bayanda sorun olan birtek ben varım:)6 bin lirada biraz pahalı geldi bana benim ilaçlar muayeneler semen analizi felan tam cebimden çıkan net para 4.500 lira araştırma yap canım ama sakın uzatma arayı önce evlat herşeye parayla sahip olabilirsin 50 yaşındada evin araban alınır olur ama evlat o yasta olmaz ben 6 yıl bekledim boşa beklemişim mümkün olan enkısa zamanda başla tedaviye

evet canım çok haklısın bakalım devlete yaşım tutmuyor tutsa ahh 23 doldurmam lazımmışş neden böle bir yaş sınırı varki anlamadımm
valla arkadaş gelice söle beni özeldende olsa yazsın bişiyler denerim ben, kadında sorun olunca dahamı basit oluyorki tedavi ?
evet biraz fazla senin hastanedemi özel ?

fatooooş nerdesin çook heyecanlıyım tatlım verdin mi testi sonuç kaçta çıkacak.....
canım nben bugün yokum nete giremem akşamüstüne kadar inş pozitif çıkacak sonucun pozitifse eğer beni çaldır tatlım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…