yapmasan iyiymişte olmuş artık zaten adamlar kudurdu iyice:)
Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanır karamsar olma diyeceğim ama herkes bence aynı duyguları yaşıyor hakkımıza hayırlısı
15 şubatta ddonmus embriyo lardan 2 tane transfer yapıldı inşallah bu sefer olacak
ya ne garip bir duygu bu insan ne yapacagını bilmiyor vucuduna inceince bakıyor acaba bir iz bir belirti varmı diye ama tek gerçek kan vermek ve işte bugun verecegim rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsinFatoşummm can arkadaşım bütün dualarımız seninle yarın senin günün olsun bebeğim inşallah her iki olasılıktada herşeyin hayırlısı olsun canım pozitifi alırsan tabiki dünyalar bizim olucak arkadaşım ama olurda negatif olursa hayırlısı deyip rabbimin takdiri diyecez güzel arkadaşım.o halde herşeyin hayırlısı diyelim hakkında kuzucum
sen nasıl birşeysin yaaaaaa:))öldürdün beni gülmekten bırak sıpalar kocaman oldu kendi başlarının çaresine bakarlar analarından hayır yok iş yap sen iş yap o sıpalar seni tekmelesinde öle durevıme geldımm. . .eşyaları annem yerleştiriken yanında duraym dedım , baktım bende egıle kalka yerlestırır olmusum. . .annemın 'bırak kızım yaaaaa' demesıyle ırkıldımm. . . Sonra kendıme kızdım, bebıslerım bı an olsun aklımdan cıkmıstı. . . .nasıl anneyım been yaaaaapufff. . . .hemen kendıme bı ceza vermelıyımmm. . .
amin canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavinmeraba arkadaşlr
hayırlısıyla ilk tüp bebek tedavimize başladık
umarım hepimiz güzel haberler alırız canı gönülden diliyorum
inşallah bu kezz tutunur bebegin sana15 şubatta ddonmus embriyo lardan 2 tane transfer yapıldı inşallah bu sefer olacak
al benim gibi bir şanssız daha ama üzülme ben araştırdım başına neler gelip hamile olanlar var inşallah bebegin sıkı sıkı tutunmuştur sanakızlar benim ayın 11de transferim yapıldı ne zaman tahlil yapsam belliolur acaba bilen varmı bide ben transferimin 2. günübalıktan zehirlendim hastaneye kaldırıldım serumtakıldı acaba embriyo zarar görmüş müdür içimde hiçumut yok sanki tutmayacak gibi
inşallah çok korkuyorumfatoş ilahi sana,,, ama haklsın şekerimmm,,, yarın hayırlısıyla pozitif gelecek inşallahhhhhh
ay ay ay canım benim heyecandaN bebekleri sıkıştırma dikkat et bende 11 gibi çıkacam eşim kardeşimle kan verip göl kenarında kahvaltıya gidicez dönüştede sonuç alırız işte çok korkuyorumcümleten muhteşemmm sabahlarınız olsun milleeett :) yavrucuklarım ve ben uyuyamadık fatoş teyzesının sonucunu ogrencez dıye. . . heyecanındaaann :)
ay ay ay canım benim heyecandaN bebekleri sıkıştırma dikkat et bende 11 gibi çıkacam eşim kardeşimle kan verip göl kenarında kahvaltıya gidicez dönüştede sonuç alırız işte çok korkuyorum
inşallah canımm benim ne var diyebiliyorum ne yok kanım dondu sanki bugun hiçbirşey hissetmiyorumkorkmaaaa. . . Bız ucumuz ellerımızı actıkkk sana dua edıyoruz teyzesııı :) olucak ınsallaaahhh. . .
inşallah canım ya inşallah ilk ve son denemem olurFdmaydn ıcın gerı sayım basladı
umıtlıyımmmmm
inşallah canım ya inşallah ilk ve son denemem olur
7 cigün baktım negatif görünce birdahada yapmadım bugun transfer gününü sayarsan 12 saymazsan 11:)ıdrarda baktınmı hıc
bugun kacıncı gunun
ay rabbım yuzune baksın ınsallah
7 cigün baktım negatif görünce birdahada yapmadım bugun transfer gününü sayarsan 12 saymazsan 11:)
yok canım agrı sızı pek yokta stresli bir süreç bugun test günüm ben sana söz vermiştim butun ayrıntıları tek tek anlatırım canım benim sorununuz neydi önce onu söyle sen banagünaydın kızlar hepinize, rabbim dileyen herkesin bebeğini nasip etsin inş.
nasılsın fatma, nasıl geçiyo tedavi, dün doktora gittik bizde kesin tüpbebek dediler. süreç ağrılımı ?
yok canım agrı sızı pek yokta stresli bir süreç bugun test günüm ben sana söz vermiştim butun ayrıntıları tek tek anlatırım canım benim sorununuz neydi önce onu söyle sen bana
iyi bir merkez araştır canım önemli olan bu hangi şehirdesin burda hemen hemen herşehirden insan var sana tavsiyede bulunurlar bir an önce bekletmeden başla tedaviye melek gelir birazdan o eşin için ot çöp önerir biranönce kürlere başlasın yaglar ballar:)bayagı etkisini gören var bu topicte seninle aynı sorunu olan insan çok galiba bayanda sorun olan birtek ben varım:)6 bin lirada biraz pahalı geldi bana benim ilaçlar muayeneler semen analizi felan tam cebimden çıkan net para 4.500 lira araştırma yap canım ama sakın uzatma arayı önce evlat herşeye parayla sahip olabilirsin 50 yaşındada evin araban alınır olur ama evlat o yasta olmaz ben 6 yıl bekledim boşa beklemişim mümkün olan enkısa zamanda başla tedaviyeayyy canım inş, testin pozitif çıkar hayırlı haberler verirsin bize..
beni dün muayne etti doktor herşey gayet normal dedi hiç bir sorun yok dedi.
eşimde sayı yetersizliği var. 10-20 milyon sperm varmış bununda tutması neredeyse imkansızmış.
gittiğimiz hastane özeldi
bize tüpbebek için 6 bin hesap çıkardılar.
düşünme ve araştırma aşmasındayız
iyi bir merkez araştır canım önemli olan bu hangi şehirdesin burda hemen hemen herşehirden insan var sana tavsiyede bulunurlar bir an önce bekletmeden başla tedaviye melek gelir birazdan o eşin için ot çöp önerir biranönce kürlere başlasın yaglar ballar:)bayagı etkisini gören var bu topicte seninle aynı sorunu olan insan çok galiba bayanda sorun olan birtek ben varım:)6 bin lirada biraz pahalı geldi bana benim ilaçlar muayeneler semen analizi felan tam cebimden çıkan net para 4.500 lira araştırma yap canım ama sakın uzatma arayı önce evlat herşeye parayla sahip olabilirsin 50 yaşındada evin araban alınır olur ama evlat o yasta olmaz ben 6 yıl bekledim boşa beklemişim mümkün olan enkısa zamanda başla tedaviye
ya ne garip bir duygu bu insan ne yapacagını bilmiyor vucuduna inceince bakıyor acaba bir iz bir belirti varmı diye ama tek gerçek kan vermek ve işte bugun verecegim rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin
sen nasıl birşeysin yaaaaaa:))öldürdün beni gülmekten bırak sıpalar kocaman oldu kendi başlarının çaresine bakarlar analarından hayır yok iş yap sen iş yap o sıpalar seni tekmelesinde öle dur.
amin canım hoşgeldin hayırlı olsun tedavin
inşallah bu kezz tutunur bebegin sana
al benim gibi bir şanssız daha ama üzülme ben araştırdım başına neler gelip hamile olanlar var inşallah bebegin sıkı sıkı tutunmuştur sana
inşallah çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?