işte o an tutuluyorsun bişey söyleyemiyorsun birazda eşimden kaynaklı boşver allahından bulsun deyince ses edemedim fazla yoksa neler geldi gitti dilime ...ama allah büyük rabbim karşıma çıkarmasın bir daha ..
miamaya merak ettim dr un kimdibende canım çok üzmüşler seni ama birdaha göstermez inşallah rabbim hayırlısıyla bebeklerimize kavuşturur bizi
normalde ben abdetsiz aklima geldikçe cekiorum canim allah im kabul eder ins[/QU
Edecek inşallah canım biz dua ederken allahtan hayırlısıyla kabul olmasını isteyerek ediyoruz yani rabbimin cömertliğine sığınıyoruzki boşçevirmez inşallah
yaşım 29 canım bu ikinci deneme olacak..sorun ne yazıkki hem eşimde hemde bende eşimin sperm sayısı çok düşük ve morfoloji bozukbenim iki tüpümde kapalı çıktı laparoskopi oldum suan tüpsüzüm yani bir tüpüm tamamen alındı diğeride yapıstırıldı ..
sor tabi kuzum belki gercekten dogrudur ne bileyim ya kafam öyle karışıkki bazen diyorum vazgeçeyim ama olmuyor çocuk evin neşesi birde aile var tabi niye olmuyor niye yapmıyorsunuz millete laf anlatmaktan yoruldum artıkdaha 1 yıllık evliyiz ama hergün dırdır bebek diye
normalde ben abdetsiz aklima geldikçe cekiorum canim allah im kabul eder ins[/QU
Edecek inşallah canım biz dua ederken allahtan hayırlısıyla kabul olmasını isteyerek ediyoruz yani rabbimin cömertliğine sığınıyoruzki boşçevirmez inşallah
inşallah rabbim kapisina siginan kullunu bos çevirir mi hic......
neyse canım üzülme bundan sonra inşallah çok iyi bir drla karşılaşırsın rabbim bebeğini kucaklamaya vesile kılar biraz nasip işi galibamedical park ta can şener di kuzum inşallah karşılaştırmasın rabbim hiç birimizi eşime yalvardım tedavi başlamadan bu adama yaptırmayalım diye ama dinlemedi beni sonra sen haklıydın diyor ..insan önce doktoruna alışmalı bence ...
anladım canım çook zor gerçekten bende çook korkuoyrum yeni bir tedaviden inş hepimiz adına son olur pozitif olur diye dua ediyorum....rabbim duyar inş sesimizi
bende 29 yaşındayım
hadi güzelim hayırlısıyla inşallah kaliteli sağlıklı yumoşların olur canım sayıyada takılma bana 8 tane dedi dr ama daha fazla çıktıİyiyim çok şükür 3 tane yumos varmış 1 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcagim pzt ins opu
canım benim 5. deneme olacak o yüzden 2 embriyo konulucak sorun eşimde ve embriyolarımızın pgtye girmesi gerekinşallah kuzum sizde sorun kimde ...ya inann bu sefer sanki olacak diye geciyor içimden hep ama kaç ebriyo transferi olcak konuştunuzmu doktorunuzla ..benim ilkinde tek olmuştu bunda iki yaparız dedi doktorum bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz adına
neyse canım üzülme bundan sonra inşallah çok iyi bir drla karşılaşırsın rabbim bebeğini kucaklamaya vesile kılar biraz nasip işi galiba
canım benim 5. deneme olacak o yüzden 2 embriyo konulucak sorun eşimde ve embriyolarımızın pgtye girmesi gerek
bak okonuda haklısın nasip ederken iyi doktora denk gelmek nasip işi daha önce görüştüğüm merkez benden vazgeçmişti adam öyle bir konuştu kaç ay kendime gelemedim seni çok iyi anlıyorum adamlar işi paraya dökmüşler ama sormuyorlarda para varmı yokmu diye.kuzum zaten inan valla tutmasında değilim nasibizde varsa olurdu dediğin gibi ama benim için doktorun davranışıda cok önemli ısınamadım ilk baştan beri konuşmaları tavırları ...neyse ya artık kurtulduk nasılsa şimdi önümüze bakalım ...alnımıza yazılmışsa bir gün mutlaka olacak :)
evt cnm mikro enjeksiyon canm bnm banada umut oldu bebeğimnarinecem kusura bakma rahatsız ediyorum ...seninndemi tüp bebek ?hamiş olanları görünce içimi bir umut kaplıyor inşallah bu sefer tutacak ya Allahım duy sesimi
inşallah hayırlısı olsun canım benim sıkma canını ....aa bakın bişey söyemek istiyorum bir arkadaşım var çok samimiyiz 14 yaşında bi kızı var tekrardan bebek istediklerinde 8 yıl önce falan doktoru olmaz demiş tüp bebek tek çareniz demiş ...tüpleri kapalıydı onunnda ve onlarda vazgeçmişler nasılsa bir tane var diye :) şimdi 8 buçuk aylık hamile hemde normal yollarla martın ilk haftası doğum yapcak kızımız ADA dünyaya gelecek...yani demem şu ümidimizi kaybetmeyelim eminim rabbim elimizi boş çevirmeyecek ..o herşeyin en iyisini bilir ..
bak okonuda haklısın nasip ederken iyi doktora denk gelmek nasip işi daha önce görüştüğüm merkez benden vazgeçmişti adam öyle bir konuştu kaç ay kendime gelemedim seni çok iyi anlıyorum adamlar işi paraya dökmüşler ama sormuyorlarda para varmı yokmu diye.
evt cnm mikro enjeksiyon canm bnm banada umut oldu bebeğim
dualarım seninle rabbim kalbine göre versin :)
Canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hepimizin umutları gerçek olur hayırlısıyla.........inşallah hep iyi insanlar çıkar karşımıza ...şimdi gittiğim doktorum kapalı bir bayan bana çok umutlu konuşmuyor ama gittiğimde aklımda bişey kalmaması için yarım saatten fazla benimle oturuyor konuşuyor sorularımı cevaplıyor ne yapılabilir farklı ne olabilir diye sürekli araştırıyor ...o kadar sıcak geldiki bana birden karar verdim orada yaptırmaya birde arkadaşım vesile olmuş oldu aşılaması tuttu ilk denemede ...belki bir umut diye yeniden bir yola başladık.. hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?