kendini de zorlama canim zaten ultrason da gozukuo mesanen dolu doluben ilkinde tam tuvalete girdim ciktim beni cagirdilardi dr sordu ben de mesanenin bos olduğunu söyledim,sonra hemşire karnima bastirdi oyle olmuştu transferim bu sefer doluydu,eger 3. gun embriyosu ise tüplere kacabiliomus embriyo o zaman da dis gebelik olabilio,bu anlam da önemli yani,,,,,,
ya tedavi sürecindeki davranışlarını geçtim kuzum ...ama son gün o negatiif sonucu aldıgımızda öyle beddualar ettimki onaya biz eşim işten 5 te çıkıyor diye mecburen test günümüzde o saati bekledik ...ve testi orada yaptırmamız için ısrar etti yoksa evime yakın bir yerdede yaptırabilirdim ...doktorum istedi diye gittim hastaneye kanı verdik 2 saat falan beklememiz gerekiyordu ..diyebilirdi bana yarın gel sonucunu öğren diye neyse biz vedalaştık çıktık ....akşam saat 9 buçuk falan telefon geldi açtık doktorum ..aynen sunu dedi bana bu tutmadı bir daha deneyecekmisinzi ? inan kafamdan aşagı kaynarsular döküldü bu telefonda hemde bu şekilde söylenecek bişeymi tedavimdede beni köpek gibi azarlamalar falan sanki bedavaya yapıyor gibi istediği paraysa ben olana kadar ugrasacaktım 5 milyar değil 50 milyar gitsede sonuna kadar gitcem gücüm yettikçe ama insan olsunlar bence öncelikle herşey para değil ...
kızlar benim ayın 11de transferim yapıldı ne zaman tahlil yapsam belliolur acaba bilen varmı bide ben transferimin 2. günübalıktan zehirlendim hastaneye kaldırıldım serumtakıldı acaba embriyo zarar görmüş müdür içimde hiçumut yok sanki tutmayacak gibi
15 şubatta ddonmus embriyo lardan 2 tane transfer yapıldı inşallah bu sefer olacak
geçmiş olsun canim ya senin adina uzuldum inşallah bebeisine bisicik olmamistir allah a emanet bebeislerimizsenin ki kacinci gun transferi canim?
bnim transferim 5. gün yapıldı çarşamba toplandı pazartesi yapıldı
benimki de 5. gun transferi güzelim8. gun kimisininki belli oluomus canim bende o aralar tahlil yapmayi dusunuorum,zaten implantasyon 3ila 4 gun sürerse o günlerde normal oluo deneyebilirsin rabbim gonlunun muradini versin
inşallah :) bu 3. Deneme artık olumsuz olmasın çünkü dayanamaminşallah canım kış bebeği olsun :)
inşallah :) bu 3. Deneme artık olumsuz olmasın çünkü dayanamaminşallah canım kış bebeği olsun :)
inşallah :) bu 3. Deneme artık olumsuz olmasın çünkü dayanamam
kızlar benim ayın 11de transferim yapıldı ne zaman tahlil yapsam belliolur acaba bilen varmı bide ben transferimin 2. günübalıktan zehirlendim hastaneye kaldırıldım serumtakıldı acaba embriyo zarar görmüş müdür içimde hiçumut yok sanki tutmayacak gibi
Merhabalar bn de şuanda aşılama tedavisine başladım garip duygular içindeyim. Bir gün umutlu oluyorum bir gün olmicak galba diye düşünüyorum
İnsallah olur Allah gonlundekini nasip etsin Rabbim kaldıramayacağımız seyleri yaşatmasın Buda bizlerin imtihanı inşallah bizler bu sınavı hayirlisiyla veririz
Yanlız vokallerin tuhaf olan esimde de bende de bir sorun olmadığı söyleniyor ama bebeklerde tutunmuyor buda beni çok uzuyor ... hayırlısı demekten başka care yok sanırım
Bana doktorum ilk 5 gün hap 2 gün de iğne verdi sonra kontrole çağırdı perşembe günü kontrole gidicem. Bu süreçler gerçekten zor
İnsallah rahat atlatirsin bebisler gelsinde bu süreç biter bi sekilde
Çok teşekkürederim. İnşallah bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?