şubat ta tüp bebek:)

kızlar benim ayın 11de transferim yapıldı ne zaman tahlil yapsam belliolur acaba bilen varmı bide ben transferimin 2. günübalıktan zehirlendim hastaneye kaldırıldım serumtakıldı acaba embriyo zarar görmüş müdür içimde hiçumut yok sanki tutmayacak gibi

bilmiyodum canımm yaaa iyi oldu söylediğin

hay allahım ne doktorlar var yaaa senin ne hissettiğin onun için önemli değil tabi insan doktor olmadan önce insan olacak canım yaa yaşa ki göresin demişler bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz maalesef bizden de bi şeyler gidiyor

geçmiş olsun canim ya senin adina uzuldum inşallah bebeisine bisicik olmamistir allah a emanet bebeislerimiz senin ki kacinci gun transferi canim?

bnim transferim 5. gün yapıldı çarşamba toplandı pazartesi yapıldı

benimki de 5. gun transferi güzelim 8. gun kimisininki belli oluomus canim bende o aralar tahlil yapmayi dusunuorum,zaten implantasyon 3ila 4 gun sürerse o günlerde normal oluo deneyebilirsin rabbim gonlunun muradini versin

benimki de 5. gun transferi güzelim 8. gun kimisininki belli oluomus canim bende o aralar tahlil yapmayi dusunuorum,zaten implantasyon 3ila 4 gun sürerse o günlerde normal oluo deneyebilirsin rabbim gonlunun muradini versin

İNŞALLAH rabbim gönlümüzde hayırlı olanı ömrümüze nasipetsin benimde 4gün sonra iğnelerimilaçlarımbitiyor gebeliktestine kadar devamedilecek eğer gebe değilsem boşuna ilaç almak istemiyorum bnde 8.gün bakıcamteste hepimiz içinhayırlısı inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

inşallah :) bu 3. Deneme artık olumsuz olmasın çünkü dayanamam

İnsallah olur Allah gonlundekini nasip etsin Rabbim kaldıramayacağımız seyleri yaşatmasın Buda bizlerin imtihanı inşallah bizler bu sınavı hayirlisiyla veririz

Hastanede söylemedin mı tedavi sürecinde olduğunu ona göre ilaç vermişlerdir bir şey olmaz Allah'ın izni ile olumsuz düşünme

Merhabalar bn de şuanda aşılama tedavisine başladım garip duygular içindeyim. Bir gün umutlu oluyorum bir gün olmicak galba diye düşünüyorum

Merhabalar bn de şuanda aşılama tedavisine başladım garip duygular içindeyim. Bir gün umutlu oluyorum bir gün olmicak galba diye düşünüyorum

Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanır karamsar olma diyeceğim ama herkes bence aynı duyguları yaşıyor hakkımıza hayırlısı

İnsallah olur Allah gonlundekini nasip etsin Rabbim kaldıramayacağımız seyleri yaşatmasın Buda bizlerin imtihanı inşallah bizler bu sınavı hayirlisiyla veririz

Yanlız vokallerin tuhaf olan esimde de bende de bir sorun olmadığı söyleniyor ama bebeklerde tutunmuyor buda beni çok uzuyor ... hayırlısı demekten başka care yok sanırım

Yanlız vokallerin tuhaf olan esimde de bende de bir sorun olmadığı söyleniyor ama bebeklerde tutunmuyor buda beni çok uzuyor ... hayırlısı demekten başka care yok sanırım

Bizde de aynı problem yok ama 2 aşılama başarısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…