şubat ta tüp bebek:)

melekimmmm niye olmasın bebeğim iyi düşünelim iyi olsun kendini germe bu kadar Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sen buna inan ve bol tevekkül et.

fatoşşşş nerde melekkkk?
inş arkadaşım inanıyorum ama bir yandada acabalr boğuyor beni...
canım fatoş idrar testi yaptırmış sonuç negatif yazmış dün en son öyle yazdı bir daha uğramadı morali bozuk sanırım bende inanma idrara dedim ama bilmiyorum ki.....

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn :16::16::16:
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım,
:17:hayırlı uğurlu gelir insaAllah :52:

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn :16::16::16:
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım,
:17:hayırlı uğurlu gelir insaAllah :52:

yeşil iyi olmuşş :) mübarek gun sonuçta.. hehe... günaydınlaaarrr efenim..

benden haberler vermek istiyorum kızlar geçen pazartesi opum olduya minim minişlerim iyilermiş her gün dr ablalrı arayıp ,iyi olduklarını söyledi bu gün 10,30 a kadar aramazlarsa basta gidiyoruz inşallah cmtesi transferim olacak yalnız birkaç günden beri karnım sağ tarafında bir ağrı var neden olabilir bilen varmı.Bugün cuma HERKESE HAYIRLI CUMALARRRRR DUALARINIZI BEKLİYORUM ...............:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayirLi cumaLar canim sag tarafında ki folukullerin daha gelişmiş ve cok olabilir,aynisi ben de de olmuş du :)yumuslarin ins hizli bir sekilde ilerlerler hamiş olman dileğiyle.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canim tahmin edebiliorum ama kimseyi yatirmiolar içeri giren bebeisini alip alip cikio yallah:1:tek basina da yatmak istiorum diyemiosun , ben hic talep etmedim canim zaten bize hastane 15dk fl gelirken arabada uzanarak geldim yumoslarim ve ben allah a emanetiz,rabbimin koruduğunu hicbir guc bozamaz,BoyLe düşünelim inşallah alicaz bebeislerimizi kucaklarimaza hepimiz :emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar.Beni transfer masasında işlemden sonra yaklaşık 20 dakika kıpırdamadan aynı transfer pozisyonunda beklettiler.20 dakikaden sonra sedye ile yukarı çıkarıp 2,5 saat dinlendirdiler.2 defa lavabo için kalkmıştım.

Bu arada dinlenirken de yastıksız uzanmamı söylediler.Tüm bunlar ne kadar etkili bilmiyorum.Ama şu varki tutunacağı varsa tutunuyor.

hayirLi cumaLar canim sag tarafında ki folukullerin daha gelişmiş ve cok olabilir,aynisi ben de de olmuş du :)yumuslarin ins hizli bir sekilde ilerlerler hamiş olman dileğiyle.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Bu kasık ağrıları yumurtalıkların aşırı uyarılması nedeni ile büyümesinden oluyormuş.Yumurtalıklar kendini toparlama sürecine girerken ağrı olur dedi hemşire.Ben daha önce aşılama ve klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm.Farkettim kızlar bu çatlatma iğnesini ne zaman yaptırsam günlerce ağrım oluyor.İlkinde sevinmiştim.Ağrılar gebelik belirtisi mi diye.Ama çatlatma iğnesindenmiş.

Merhaba arkadaslar,
sabah doktorum aradı döllenme henuz olmamış fazla umutlu olmamam gerektığını söyledı,
bunun dönem donem kadınlarda olabılecegını söyledı ben zaten beklıyodum bunu,
kendıme mı uzuleyım zar zor bırıktırdığımız paraya mı....neyse para önemlı değil desemde boyle olunca uzuluyorum işte.neyse bakalım belkı başka bır doktora ve merkeze gıderım heralde belkı o arada kendılığınden olur arkadasımın oyle olmustu.
sizin tavsıye edebılceğiniz istanbulda ıyı bı merkez vrmı kızlaaaar???

hepinizi çok opuyorum :((

Kızlarrrrrrrrrrrrrr hastaneden aradılar transfere gidiyorummmmmmmmmm duaya buyrun lütfennnnnnnnnnnnnnnn.

Rabbim kolaylıkla ve hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip eylesin...
Şu mübarek saatlerin hürmetine el açıp dua dua evlat isteyenlerin ellerini kapından boş çevirme ya rabbim hayırlı evlatlar nasip eyle...

:nazar::nazar::nazar::nazar:Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:Bir dahaki sefere inşallah

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:emir_bebek:-

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------:emir_bebek:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeee:nazar:

45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------:emir_bebek:

kız benim transferimi yazsana unuttun beni galiba dicleenin çarşamba transeferi yapıldı ona göre

Merhaba arkadaslar,
sabah doktorum aradı döllenme henuz olmamış fazla umutlu olmamam gerektığını söyledı,
kendıme mı uzuleyım zar zor bırıktırdığımız paraya mı....neyse para önemlı değil desemde boyle olunca uzuluyorum işte.neyse bakalım belkı başka bır doktora ve merkeze gıderım heralde belkı o arada kendılığınden olur arkadasımın oyle olmustu.

üzülmeeee canımmm benimmmm..Rabbim gönlündekini nasip etsin inş...istbulda yaşamıyorummm benn bursa Acıbademde aşılamamı oldummm dünn...ist. bahçeci fulyaaa çok iyi bir merkez,arkadaşımm orayı tercih etti gayet memnun bir arkadaşımda memorial da tedavisini olduuu o ilk denemede hamişş olduu ikizleri varr oda çok memnun..ama memorial birazzz pahalıııı bilginn olsunnn...Rabbim yardımcınn olsunnnn... bende seni öpüyorummm... <3 DOKTOR GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİİİ TEDAVİYE İLK BAŞLADIĞIMIZDA BENİM DE SORU İŞARETLERİMM VARDI KAFAMDA DOKTORLA MERKEZLE İLGİLİ AÇIKÇA PAYLAŞTIMMM DÜŞÜNCELERİMİİ VE İYİ Kİ DE AÇIK OLMUŞUMM MÜKEMMEL Bİ DOKTORUMMM MÜKEMMEL Bİ EKİBİ VARRR...KAFAMDAKİ BÜTÜN SORU İŞSRETLERİMDENN KURTULDUMMM...DOKTORUNAAA HERZAMAN AÇIK OLLLL...GÜVENNN ÇOK ÖNEMLİİİ...

Merhaba arkadaslar,

canım üzülme herzaman bir umut vardır sen nerde yaptırıyodunki ve sorun neydi

Back
X