- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
yok gıı bu işin siparişi varsa bende ikiz kızlarım olsun kertelim diyecektim bacım ya topik kertiği olurdu hahahaha..........
ama baştan anlaşalım başlık parası vermemm.... gül gibi oğullarımı veriom :) hehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gıı bu işin siparişi varsa bende ikiz kızlarım olsun kertelim diyecektim bacım ya topik kertiği olurdu hahahaha..........
melekimmmm niye olmasın bebeğim iyi düşünelim iyi olsun kendini germe bu kadar Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek sen buna inan ve bol tevekkül et.
inş arkadaşım inanıyorum ama bir yandada acabalr boğuyor beni...fatoşşşş nerde melekkkk?
bu arada derin hamiş miii????
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım,hayırlı uğurlu gelir insaAllah
benden haberler vermek istiyorum kızlar geçen pazartesi opum olduya minim minişlerim iyilermiş her gün dr ablalrı arayıp ,iyi olduklarını söyledi bu gün 10,30 a kadar aramazlarsa basta gidiyoruz inşallah cmtesi transferim olacak yalnız birkaç günden beri karnım sağ tarafında bir ağrı var neden olabilir bilen varmı.Bugün cuma HERKESE HAYIRLI CUMALARRRRR DUALARINIZI BEKLİYORUM ...............![]()
canim tahmin edebiliorum ama kimseyi yatirmiolar içeri giren bebeisini alip alip cikio yallahtek basina da yatmak istiorum diyemiosun , ben hic talep etmedim canim zaten bize hastane 15dk fl gelirken arabada uzanarak geldim yumoslarim ve ben allah a emanetiz,rabbimin koruduğunu hicbir guc bozamaz,BoyLe düşünelim inşallah alicaz bebeislerimizi kucaklarimaza hepimiz
![]()
Bu kasık ağrıları yumurtalıkların aşırı uyarılması nedeni ile büyümesinden oluyormuş.Yumurtalıklar kendini toparlama sürecine girerken ağrı olur dedi hemşire.Ben daha önce aşılama ve klomen+çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm.Farkettim kızlar bu çatlatma iğnesini ne zaman yaptırsam günlerce ağrım oluyor.İlkinde sevinmiştim.Ağrılar gebelik belirtisi mi diye.Ama çatlatma iğnesindenmiş.hayirLi cumaLar canim sag tarafında ki folukullerin daha gelişmiş ve cok olabilir,aynisi ben de de olmuş du :)yumuslarin ins hizli bir sekilde ilerlerler hamiş olman dileğiyle.....![]()
Kızlarrrrrrrrrrrrrr hastaneden aradılar transfere gidiyorummmmmmmmmm duaya buyrun lütfennnnnnnnnnnnnnnn.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr hastaneden aradılar transfere gidiyorummmmmmmmmm duaya buyrun lütfennnnnnnnnnnnnnnn.
Kızlar diger topic topiclikten çıktı biraz burdan devam edelim tedavimize hepimiz başlamak üzereyiz bir kısmımız başladı bile burdan tedavi sürecimizi paylaşmaya devam edelim
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------Bir dahaki sefere inşallah
2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------hamileeeeeeeeee
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------![]()
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------![]()
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------bir dahaki sefere inşallah
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------![]()
31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------hamileeeeeee
45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------![]()
46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------![]()
kız benim transferimi yazsana unuttun beni galiba dicleenin çarşamba transeferi yapıldı ona göre
Merhaba arkadaslar,
sabah doktorum aradı döllenme henuz olmamış fazla umutlu olmamam gerektığını söyledı,
bunun dönem donem kadınlarda olabılecegını söyledı ben zaten beklıyodum bunu,
kendıme mı uzuleyım zar zor bırıktırdığımız paraya mı....neyse para önemlı değil desemde boyle olunca uzuluyorum işte.neyse bakalım belkı başka bır doktora ve merkeze gıderım heralde belkı o arada kendılığınden olur arkadasımın oyle olmustu.
sizin tavsıye edebılceğiniz istanbulda ıyı bı merkez vrmı kızlaaaar???
hepinizi çok opuyorum(
aahh ahh sorma bacımm.. beni de unutmuşş... dün bebişlerim bana geldiii :)
Merhaba arkadaslar,
sabah doktorum aradı döllenme henuz olmamış fazla umutlu olmamam gerektığını söyledı,
bunun dönem donem kadınlarda olabılecegını söyledı ben zaten beklıyodum bunu,
kendıme mı uzuleyım zar zor bırıktırdığımız paraya mı....neyse para önemlı değil desemde boyle olunca uzuluyorum işte.neyse bakalım belkı başka bır doktora ve merkeze gıderım heralde belkı o arada kendılığınden olur arkadasımın oyle olmustu.
sizin tavsıye edebılceğiniz istanbulda ıyı bı merkez vrmı kızlaaaar???
hepinizi çok opuyorum(