kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor
kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum
hayırlı olsun canım transferin inşallah tutunur bebeginKizlar merhaba uzun zamanddr giremiorum dun transfrrim yapildi insallah tutunur bebeklerim ve ayrica hepimizin. Tahlil gunum 23 subat bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim
kızlar sabah uyandım ve karnım davul gibi şişmiş her tarafım ağrıyor karnıma dokunamıyordum bile apar topar doktoruma gittim adamda şaşırdı sıvı birikmesi olabilir dedi muayne etti ve kan tahlili yapalım dedi kanda bişey çıkarmı diye kan verdim sonucu aldık baktı pek ciddi bişey görünmüyor dedi herşey nornal dedi ama sanki gaz sıkışması gibi bir ağrım var bu gazı nasıl çıkartacam yaaaaa yarın 10da transferim olacak bana bol bol dua edin lütfeeeeen bu bebiş tutsun hele doğurduğum an çimdikliyecem onu daha gelmeden ağzıma sıçtı vallla her yanım ağrıyor
Kizlar merhaba uzun zamanddr giremiorum dun transfrrim yapildi insallah tutunur bebeklerim ve ayrica hepimizin. Tahlil gunum 23 subat bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ederim
kızlar ilk değerim 125 çıkmıştı 48 saat sonra yaptırdığım kan değerim 250 çıktı doktorum ikiz de olabilir dedi hayırlısı olur inşallah biraz korkuyorum ikiz biraz riskli ya o yüzden şimdi 5 marta randevu aldım ilk ultrason için Allah sizede nasip ederi inşallah diye dua ediyorum
Kızlarrr, ben dayanamayıp 7. gun (aslında 6 bucuk) kan testi yaptırdım. degerim 10 çıktı. sizce sonuç nasıl? pozitife doğru mu gidiyorum sizce??
Ooo masallah bence olmus bu is simdiden tebrik ederim seni..Darisi basima
cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Heyecan olmaz mii insallah sorunsuz bir hamislik gecirir kucagina alirsin kuzunu.. Kacinci denemen?
ilk deneme..ama az once lekelenme gordum..çok mutsuzum...
Nasıslsınız bakem ben çok iyiyim 8 tane minişim olmuş teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .................................:)
geçmiş olsun canım...çook üzüldüm...
peki tekrar hamile kalamadınmı...sorun ne sizin niye hamile kalmıyosun[/QU
canım eşiminde beenimde bir sorunumuz yok çok şükür ama çok geç evlendik ve benim yumurta sayım çok azalmış daha fazla vakit kaybetmek istemedik canım herşeyin hakkımızda hayırlısı
Masallah minislerin gobusunde can bulsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?