Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat sonunda transfer olacak anne adayları burayaa ❤️
Kızlarım selamlarr, nasipse 26 şubatta 3. Gün tek embriyo transfer olacağım. 3. Günde tutunan anne adayları var mıı, transferleriniz ne zamann son durum ne? Birbirimize destek olalımm
Cumartesi günü kan sonucum olacak 8. Günde idrar testinde negatif gördüm ancak doktorum dahil herkes erken olduğunu söyledi tekrar yapmadım akısına bıraktım
Cumartesi günü kan sonucum olacak 8. Günde idrar testinde negatif gördüm ancak doktorum dahil herkes erken olduğunu söyledi tekrar yapmadım akısına bıraktım
Bende biraz gerginim adet ağrıları kesildi bende bazen cok arada hafif ağrı yapıp duruyor gögüs hassasiyeti hala var, korkuyorum bende belirtiler gidince ama en garanti kanda görücez gibi
Bende biraz gerginim adet ağrıları kesildi bende bazen cok arada hafif ağrı yapıp duruyor gögüs hassasiyeti hala var, korkuyorum bende belirtiler gidince ama en garanti kanda görücez gibi
Ah insallah bende ona inanmaya çalışıyorum 1. Kalitede en azından annesinin karnında büyüyeceğini umuyorum evet izmirdeyim canım doktorum Emre Başer, özel sağlık hastanesine gidiyorum sen neredesinn
merhaba canim bende emre beye gitmeye baslasim sen memnunmusun ben daha yolun basinday heycanliyim bu ay biraktik diger ay tekrar baslicaz bakalim sen ne durumdasin