- 3 Eylül 2023
- 422
- 197
- 29
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Kızlarım selamlarr, nasipse 26 şubatta 3. Gün tek embriyo transfer olacağım. 3. Günde tutunan anne adayları var mıı, transferleriniz ne zamann son durum ne? Birbirimize destek olalımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim azospermmolduğundan o kendi teklif etti ziyan olmasın dediAyy insallah hepimizin bebişi sımsıkı tutunurr, bende çift istedim ama kabul etmedi yaaa sizin ne güzel çift transfer olacakmıss nasıl ikna ettiniz
Ay anladım insallah hakkımızda en hayırlısı neyse o olsunBizim azospermmolduğundan o kendi teklif etti ziyan olmasın dedi
Kızlarım selamlarr, nasipse 26 şubatta 3. Gün tek embriyo transfer olacağım. 3. Günde tutunan anne adayları var mıı, transferleriniz ne zamann son durum ne? Birbirimize destek olalımm
Transfer günümüz aynı inşallah çook güzel sonuçlar alacağızKızlarım selamlarr, nasipse 26 şubatta 3. Gün tek embriyo transfer olacağım. 3. Günde tutunan anne adayları var mıı, transferleriniz ne zamann son durum ne? Birbirimize destek olalımm
Neden kabul etmediler ki? Artık bir çok yer şans artsın diye çift transfer yapıyor. Umarım hakkınızda hayırlısı olurAyy insallah hepimizin bebişi sımsıkı tutunurr, bende çift istedim ama kabul etmedi yaaa sizin ne güzel çift transfer olacakmıss nasıl ikna ettiniz
Yaştan dolayı önce tek denemek istediğini söyledi cok sansımı denedim ama olmadı insallah tek transferle tutulum nasip olurNeden kabul etmediler ki? Artık bir çok yer şans artsın diye çift transfer yapıyor. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Ayy birbirimize muhakkak haber verelim insallah sımsıkı tutunurlarr, sizin kaçıncı gün embriyosuTransfer günümüz aynı inşallah çook güzel sonuçlar alacağız
Ah insallah enn güzel sonuçları alalııım kaçıncı gün embriyonuzzİnşallah hepinizinki sağlıkla hayırla tutunur kızlar. Bende adetimi bekliyorum dört gözle transfer sürecine girmek için. Doğal siklüsle takip ve dondurulmuş embryo transfer edilecek
Allah sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin Nasip olduktan sonra bir tanesi de anne yapmaya yeterYaştan dolayı önce tek denemek istediğini söyledi cok sansımı denedim ama olmadı insallah tek transferle tutulum nasip olur
5 canımAh insallah enn güzel sonuçları alalııım kaçıncı gün embriyonuzz
İnsallah bebeklerimiz bizimle olur hem cok heyecanlı hem cok gergin bir süreç gerçektenAllah sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin Nasip olduktan sonra bir tanesi de anne yapmaya yeter
Ne güzel masallah benim maalesef dısarıda dayanamadılar 6. Günde imha edildiler5 canım
Mutlakaa haberleşelim 5.gün benim de.Ayy birbirimize muhakkak haber verelim insallah sımsıkı tutunurlarr, sizin kaçıncı gün embriyosu
Gönlünüzü ferah tutun, eskiden zaten 5.gün çok yaygın değilmiş, 3.gün gayet iyi kendi yerine gittiğinde sağlıkla büyüyecektir inşallahNe güzel masallah benim maalesef dısarıda dayanamadılar 6. Günde imha edildiler
Ah insallah bende ona inanmaya çalışıyorum 1. Kalitede en azından annesinin karnında büyüyeceğini umuyorum evet izmirdeyim canım doktorum Emre Başer, özel sağlık hastanesine gidiyorum sen neredesinnGönlünüzü ferah tutun, eskiden zaten 5.gün çok yaygın değilmiş, 3.gün gayet iyi kendi yerine gittiğinde sağlıkla büyüyecektir inşallah
Eeee daha nolsunnn benim de Medicalpoint Volkan EmirdarAh insallah bende ona inanmaya çalışıyorum 1. Kalitede en azından annesinin karnında büyüyeceğini umuyorum evet izmirdeyim canım doktorum Emre Başer, özel sağlık hastanesine gidiyorum sen neredesinn