Ya canım tebrik edeerim seniBiraz daha bekleyin bir iki gün kala siz de yapın inşallah hamileyizdir
Bu çizgi benim icin tamamdırAynen öyle anneniz çok haklı
Şeyda hanım ben bugün yaptım çok regl sancısı çekiyordum varsa çıksın yoksa da regl olacaksam olayım dedimBiraz daha bekleyin bir iki gün kala siz de yapın inşallah hamileyizdir
Bence var gibi hadi inşallahŞeyda hanım ben bugün yaptım çok regl sancısı çekiyordum varsa çıksın yoksa da regl olacaksam olayım dedim
regle 3-4 gün vardı ilk 3 dakikada çıktı bakın bakalımEki Görüntüle 3540655
İnşallahBu çizgi benim icin tamamdır
Resimden bir tık daha koyu ama çekemiyorum malesef neyse doktora gidince yeniden haber veririm malesef hemen doktora randevu alamıyoruz yurtdışındaBence var gibi hadi inşallah
Insallah canim benimde sol kasigimda agri vsr belim cok agriyor bakalim insallah bebisimiz vardirBende sanki regl olacakmışım gibi belirtiler var bir kaç gündür ama bir türlü olamadım, inşallahh olmayız
Bana mı sordunuz acaba?Adetiniz gecincemi yaptiniz benim daha negatif
Evet cizgi cikmis sanirimBana mı sordunuz acaba?
Evet son adet tarihim 12 ocakti adetime de tahmini 4 gün vardı canım 10 Şubat'ta bat görünüyordu uygulamada ama bu sefer ufak degisiklikler farkettigim için yaptım bu ay çok ümitli değildim de tutmuş şükürEvet cizgi cikmis sanirim
Çok sevindim canim bende bel agrilari var sirtima dogru kasik agrisi ama negatif cikti test adetime 5 gun var dahaEvet son adet tarihim 12 ocakti adetime de tahmini 4 gün vardı canım 10 Şubat'ta bat görünüyordu uygulamada ama bu sefer ufak degisiklikler farkettigim için yaptım bu ay çok ümitli değildim de tutmuş şükür
Darısı sana olsun canım gününü bekle istersen çünkü bazen beta sonradan yukselebiliyor ben negatif çıksaydı günümde tekrar yapacaktım, belirtim yoktu sadece göğüslerim erken dolgunlasti biraz odemim oldu her regl dönemindeki gibi ama dün bir ağrı girdi kasıklarıma reglolacakmisim gibi bugünde devam etti dedim herhalde regl olacağım pozitif beklemiyordum ufak tefek değişikliklerim oldu sadeceÇok sevindim canim bende bel agrilari var sirtima dogru kasik agrisi ama negatif cikti test adetime 5 gun var daha
Buda çok net pozitif ya hayırlı olsunBende dayanamadım tekrar yaptım ama reglime daha var bende hiçbir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs
İnşallahBuda çok net pozitif ya hayırlı olsun
Amin canim beklicem bakalimDarısı sana olsun canım gününü bekle istersen çünkü bazen beta sonradan yukselebiliyor ben negatif çıksaydı günümde tekrar yapacaktım, belirtim yoktu sadece göğüslerim erken dolgunlasti biraz odemim oldu her regl dönemindeki gibi ama dün bir ağrı girdi kasıklarıma reglolacakmisim gibi bugünde devam etti dedim herhalde regl olacağım pozitif beklemiyordum ufak tefek değişikliklerim oldu sadece
Benim de adetime 6 gün kaldı erken hebelik yapsam çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum ama yapmak istiyorum çıkmazsa da üzülürüm umutlanmak da istemiyorumYarın tekrar yapın sabah ilk seferden inşallah daha da koyulaşırbenimde aslında adete 5 gün kaldı elimde erken gebelik testi var şeytan dürtüyor yapsam mı diye
Benim belim ağrıyor 2 gündür acaba belirti mi diye düşünüyorumKızlar 5-7 gün kala hangi belirtileriniz oldu gebeliklerde? Veya şuan hangi belirtiler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?