Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Çok sevindim canim bende bel agrilari var sirtima dogru kasik agrisi ama negatif cikti test adetime 5 gun var daha

Bende dayanamadım tekrar yaptım ama reglime daha var bende hiçbir belirti yok ne bel ağrısı ne göğüs

Eklentiler

• IMG_0423.jpeg
    249 KB · Görüntüleme: 46
Çok sevindim canim bende bel agrilari var sirtima dogru kasik agrisi ama negatif cikti test adetime 5 gun var daha
Darısı sana olsun canım gününü bekle istersen çünkü bazen beta sonradan yukselebiliyor ben negatif çıksaydı günümde tekrar yapacaktım, belirtim yoktu sadece göğüslerim erken dolgunlasti biraz odemim oldu her regl dönemindeki gibi ama dün bir ağrı girdi kasıklarıma reglolacakmisim gibi bugünde devam etti dedim herhalde regl olacağım pozitif beklemiyordum ufak tefek değişikliklerim oldu sadece

Amin canim beklicem bakalim

Yarın tekrar yapın sabah ilk seferden inşallah daha da koyulaşır benimde aslında adete 5 gün kaldı elimde erken gebelik testi var şeytan dürtüyor yapsam mı diye
Benim de adetime 6 gün kaldı erken hebelik yapsam çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum ama yapmak istiyorum çıkmazsa da üzülürüm umutlanmak da istemiyorum belirtin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…