• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Yarın tekrar yapın sabah ilk seferden inşallah daha da koyulaşır🙏 benimde aslında adete 5 gün kaldı elimde erken gebelik testi var şeytan dürtüyor yapsam mı diye 🤨😅😅

Yarın tekrar yapın sabah ilk seferden inşallah daha da koyulaşır🙏 benimde aslında adete 5 gün kaldı elimde erken gebelik testi var şeytan dürtüyor yapsam mı diye 🤨😅😅
Ay benimde 5 günkaldı test yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🫣

Ay benimde 5 gün var dayanamadım yaptım bugün negatif :( ama hala bekliyorum umutla
Benimde bir önce ki gebelikte öyle olmuştu 5 gün kala yaptım negatif çok üzülmüştüm 3 gün kala yaptım tekrar pozitif çıktı. O yüzden şimdi sabır etmeye çalışıyorum 🤭

Kızlar 5-7 gün kala hangi belirtileriniz oldu gebeliklerde? Veya şuan hangi belirtiler var?

Benimde bir önce ki gebelikte öyle olmuştu 5 gün kala yaptım negatif çok üzülmüştüm 3 gün kala yaptım tekrar pozitif çıktı. O yüzden şimdi sabır etmeye çalışıyorum 🤭
ah bu sabırr bekleme işi bizi mahvediyor gerçekten :) normalde adet olacağım zaman belirtilerim nettir tarih yaklaştığında karnım sürekli guruldar, ayak ve bacak ağrım olur birazda kasık ağrım olur. Şuan da hepsi var ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bi umut belki diyerek bekliyorum :) sizin ilk gebeliğiniz de belirtileriniz var mıydı acaba adet olacakmış gibi

ah bu sabırr bekleme işi bizi mahvediyor gerçekten :) normalde adet olacağım zaman belirtilerim nettir tarih yaklaştığında karnım sürekli guruldar, ayak ve bacak ağrım olur birazda kasık ağrım olur. Şuan da hepsi var ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bi umut belki diyerek bekliyorum :) sizin ilk gebeliğiniz de belirtileriniz var mıydı acaba adet olacakmış gibi
Benim düzenim çok şaştı ya 🙄 regl ağrım bile değişti. O yüzden eksiyle kıyaslayamıyorum ama o zaman yumurtlama gününden regli gününe kadar kasık ağrım olmuştu. Son 5 gün kala epeyi kıvranmıştım ağrıdan hatta onun haricinde başka belirtim olmamıştı. Hamileykende başka bir belirtim yoktu :)

Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ
Ekkiz1ocak1şubat+
Raziye9617ocak16şubat-
Rumeysacglar22aralık6şubat-
Hasretim1237ocak1şubat+
Payedar13ocak11şubat-
Sipser31ocak28şubat-
Mimiar6ocak6şubat-
Teacherlıfe11ocak4şubat-
Esra-se16ocak11şubat-
Gazel2210+
Pecesine sevdalı5ocak5şubat
Mubbtela15ocak13şubat-
Gamze171210 ocak9 şubat

Benim düzenim çok şaştı ya 🙄 regl ağrım bile değişti. O yüzden eksiyle kıyaslayamıyorum ama o zaman yumurtlama gününden regli gününe kadar kasık ağrım olmuştu. Son 5 gün kala epeyi kıvranmıştım ağrıdan hatta onun haricinde başka belirtim olmamıştı. Hamileykende başka bir belirtim yoktu :)
Bu kasık ağrıları yerleşme ağrısı mı Ozaman hamilelik olanlarda ? Benimde sadece göğüste dolgunlaşma ve sancım var başka birşey yokta yalnız değilmişim 😅

Teşekkür ederim :) Darısı kucağına evlat almayı bekleyen herkese nasip olsun inşallah🌸

Bu kasık ağrıları yerleşme ağrısı mı Ozaman hamilelik olanlarda ? Benimde sadece göğüste dolgunlaşma ve sancım var başka birşey yokta yalnız değilmişim 😅
Muhtemelen öyle 🤭 benim göğüsümde dolgunlaşmadı 😁 heyecanla bekliyorum da regli de olacak gibiyim bakalım hayırlısı

sabah yaptığım testte silik çizgi çıktı biraz daha beklemeliyim sanırım umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• IMG_0400.jpeg
    IMG_0400.jpeg
    224,3 KB · Görüntüleme: 53
sabah yaptığım testte silik çizgi çıktı biraz daha beklemeliyim sanırım umutlanmak istemiyorum
Annem hep diyor ki bana eski usül hiç testle uğraşmayacaksın günün geçsin 1 hafta bak nasıl kafan rahat olur diye tabi biz duramıyoruz yeni nesil 😅😅 evet canım en iyisi bekle günün geçsin net çıksın

Back