Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bekleyin bir iki gün kala siz de yapın inşallah hamileyizdirYarın tekrar yapın sabah ilk seferden inşallah daha da koyulaşırbenimde aslında adete 5 gün kaldı elimde erken gebelik testi var şeytan dürtüyor yapsam mı diye
![]()
Ay benimde 5 günkaldı test yapmamak için zor tutuyorum kendimiYarın tekrar yapın sabah ilk seferden inşallah daha da koyulaşırbenimde aslında adete 5 gün kaldı elimde erken gebelik testi var şeytan dürtüyor yapsam mı diye
![]()
Ay benimde 5 gün var dayanamadım yaptım bugün negatifAy benimde 5 günkaldı test yapmamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Benimde bir önce ki gebelikte öyle olmuştu 5 gün kala yaptım negatif çok üzülmüştüm 3 gün kala yaptım tekrar pozitif çıktı. O yüzden şimdi sabır etmeye çalışıyorumAy benimde 5 gün var dayanamadım yaptım bugün negatifama hala bekliyorum umutla
ah bu sabırr bekleme işi bizi mahvediyor gerçekten :) normalde adet olacağım zaman belirtilerim nettir tarih yaklaştığında karnım sürekli guruldar, ayak ve bacak ağrım olur birazda kasık ağrım olur. Şuan da hepsi var ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bi umut belki diyerek bekliyorum :) sizin ilk gebeliğiniz de belirtileriniz var mıydı acaba adet olacakmış gibiBenimde bir önce ki gebelikte öyle olmuştu 5 gün kala yaptım negatif çok üzülmüştüm 3 gün kala yaptım tekrar pozitif çıktı. O yüzden şimdi sabır etmeye çalışıyorum![]()
Benim düzenim çok şaştı yaah bu sabırr bekleme işi bizi mahvediyor gerçekten :) normalde adet olacağım zaman belirtilerim nettir tarih yaklaştığında karnım sürekli guruldar, ayak ve bacak ağrım olur birazda kasık ağrım olur. Şuan da hepsi var ama yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bi umut belki diyerek bekliyorum :) sizin ilk gebeliğiniz de belirtileriniz var mıydı acaba adet olacakmış gibi
Kızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 17ocak 16şubat - Rumeysacglar 22aralık 6şubat - Hasretim123 7ocak 1şubat + Payedar 13ocak 11şubat - Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat - Teacherlıfe 11ocak 4şubat - Esra-se 16ocak 11şubat - Gazel2210 + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Mubbtela 15ocak 13şubat - Gamze1712 10 ocak 9 şubat
Bu kasık ağrıları yerleşme ağrısı mı Ozaman hamilelik olanlarda ? Benimde sadece göğüste dolgunlaşma ve sancım var başka birşey yokta yalnız değilmişimBenim düzenim çok şaştı yaregl ağrım bile değişti. O yüzden eksiyle kıyaslayamıyorum ama o zaman yumurtlama gününden regli gününe kadar kasık ağrım olmuştu. Son 5 gün kala epeyi kıvranmıştım ağrıdan hatta onun haricinde başka belirtim olmamıştı. Hamileykende başka bir belirtim yoktu :)
Teşekkür ederim :) Darısı kucağına evlat almayı bekleyen herkese nasip olsun inşallahBenim düzenim çok şaştı yaregl ağrım bile değişti. O yüzden eksiyle kıyaslayamıyorum ama o zaman yumurtlama gününden regli gününe kadar kasık ağrım olmuştu. Son 5 gün kala epeyi kıvranmıştım ağrıdan hatta onun haricinde başka belirtim olmamıştı. Hamileykende başka bir belirtim yoktu :)
Muhtemelen öyleBu kasık ağrıları yerleşme ağrısı mı Ozaman hamilelik olanlarda ? Benimde sadece göğüste dolgunlaşma ve sancım var başka birşey yokta yalnız değilmişim![]()
Amin inşallah hepimiz bu ay pozitifi görürüzTeşekkür ederim :) Darısı kucağına evlat almayı bekleyen herkese nasip olsun inşallah![]()
Benimde 5 gun var negatif ciktiAy benimde 5 gün var dayanamadım yaptım bugün negatifama hala bekliyorum umutla
sabah yaptığım testte silik çizgi çıktı biraz daha beklemeliyim sanırım umutlanmak istemiyorum
Annem hep diyor ki bana eski usül hiç testle uğraşmayacaksın günün geçsin 1 hafta bak nasıl kafan rahat olur diye tabi biz duramıyoruz yeni nesilsabah yaptığım testte silik çizgi çıktı biraz daha beklemeliyim sanırım umutlanmak istemiyorum
Aynen öyle anneniz çok haklıAnnem hep diyor ki bana eski usül hiç testle uğraşmayacaksın günün geçsin 1 hafta bak nasıl kafan rahat olur diye tabi biz duramıyoruz yeni nesilevet canım en iyisi bekle günün geçsin net çıksın
Bende sanki regl olacakmışım gibi belirtiler var bir kaç gündür ama bir türlü olamadım, inşallahh olmayızBenimde 5 gun var negatif cikti![]()