Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba öncelikle inşallah gebesinizdir ben çizgiyi gördüm çünküKizlar kahverengi lekelenmem var 2gundur dun 1damla sadece bugunde ayni regl olamiyorum ya neden ilktir basima geliyo boyle olan varmi aranizda
Evett bence pozitifff,hangi test markasıKızlar reglimin başlamasına bir gün var. Test yaptım. Hafif bir çizgi görüyorum sanki. Sizce bu pozitif mi?
Softec erken gebelik testi. İnşallah pozitiftir. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum biraz.Evett bence pozitifff,hangi test markası
Hiç kullanmadım o markayı ama,ikinci çizgi kırmızlı çıkmış bence pozitiftir.Başka testiniz varsa deneyin isterseniz ya da gecikmeye göre kan verin.İnşallah vardır sağlıklı bir gebelik olurSoftec erken gebelik testi. İnşallah pozitiftir. Bir kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum biraz.
Aynı testten var. Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsinHiç kullanmadım o markayı ama,ikinci çizgi kırmızlı çıkmış bence pozitiftir.Başka testiniz varsa deneyin isterseniz ya da gecikmeye göre kan verin.İnşallah vardır sağlıklı bir gebelik olur![]()
Hakkınızda hayırlısı olsunAynı testten var. Yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin![]()
Var gıbı baya belırgın çızgı varKızlar reglimin başlamasına bir gün var. Test yaptım. Hafif bir çizgi görüyorum sanki. Sizce bu pozitif mi?
Aynı şekılde benım de geçen ay 3gun surmustu bu çogu kısıde olmus bencemevsım geçısınden olmusuzMerhaba öncelikle inşallah gebesinizdir ben çizgiyi gördüm çünküŞimdi benim reglme 6 gün kaldı 3 gün önce inanılmaz bir sağ kasık ağrısı yaşadım 15 dk sürdü ama kıvrandırdı vajinama kadar ağrı vurdu acı eşiğim düşüktür benim ağladım sonra kesildi daha da hiç ağrımadı onun dışında 1 haftadır inanılmaz kabızlık yaşıyorum karnımın sisliginden saat kaç olmuş uyuyamadım göğüslerim normal şişme ağrı yok sivilce yok belime bıçak saplanır gibi arada ağrılar gelip gidiyo ve kasıklarıma arada ağrı vuruyo sizce var mıdır yarın test yapsam çıkar mı acaba ( geçen ay 3 gün regl yaşadım normalde 7 ye kadar uzar vücut kendini mi hazırlıyor acaba birde bu ay Meryem Ana otu içtim dualarla )
![]()
Çok üzüldüm,Allah kolaylık sabır versin öncelikle.Herkese merhaba hanımlar konuya yeni vakıf oldum. Ben 39 yaşındayım. 11 aydır gebe kalmaya çalışıyorum. Bu ay kalabilirsem buraya eklerim inşAllah. Daha evvel bir oğlum oldu. Ancak 3 yıl önce bir trafik kazası geçirdik ve vefat etti. Henüz 6 yaşında idi. Dua edin lütfen bana. Oğlumu unutturmaz ama ruhuma bir serinlik hissi olsun istiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar versin.
inşAllah tez vakitte hepimizin yüzü güler işi kolaylaşır.Çok üzüldüm,Allah kolaylık sabır versin öncelikle.
İnşallah yakın bi zaman da yüzünüz güler güzel bir haberle![]()
Bence gayet normal görünüyor hayırlı olsun. Rabbim sağlık ile kucağına almanı nasip etsinMerhaba kızlar. Artış nasıl olmuş sizce?
Çok teşekkür ederim. Ağzınıza sağlık. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBence gayet normal görünüyor hayırlı olsun. Rabbim sağlık ile kucağına almanı nasip etsin
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin.Bende çift çizgiyi bugün gördüm çok şükür, beklenen reglim yarın ama testi bugün sabah yaptım ilk dakikada çift çizgi oldu. Şuan sağlık ocakları kapalı kan veremedim pzrtsdarısı hepinizin başınaaaa