- 8 Aralık 2019
- 100
- 20
- 98
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsuun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar selam, az önce kan verdim dayanamadım 2 gün kaldı reglime nasıl değer sizce
Hayırlı olsuun sağlıkla kucağına al inşallah![]()
6 mart regl bakalım beklemedeyim henüz:)Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah![]()
Ay hadi inşallah6 mart regl bakalım beklemedeyim henüz:)
Değerin gayet güzel maşallahAy hadi inşallahbenimde 2 gün vardı reglime dayanamadım gittim böyle bi değer çıktı inşallah sağlıkla artar bekliyoruz bakalım
![]()
Darısı başına inşallahDeğerin gayet güzel maşallah![]()
![]()
Amii amin inşallah, erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı çok kararsızımmDarısı başına inşallah![]()
Canım yanıltmak gibi olmasın ben 5 gün kala erken gebelik testinde hafif silik gördüm gün gün artmaya başladı kırmızılık. Ama bu herkeste aynı zamanda çıkacak diye de bir şey yok regl gelene kadar umut kesilmez :)Amii amin inşallah, erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı çok kararsızımminsan bi duramıyor bi yandanda negatifi görmek istemez tabi
malum ramazandayız gün içinde ne zaman yapmak doğru olur iftardan hemen önce mi :)Canım yanıltmak gibi olmasın ben 5 gün kala erken gebelik testinde hafif silik gördüm gün gün artmaya başladı kırmızılık. Ama bu herkeste aynı zamanda çıkacak diye de bir şey yok regl gelene kadar umut kesilmez :)
Bence de iftara doğru yapabilirsin canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız senin demalum ramazandayız gün içinde ne zaman yapmak doğru olur iftardan hemen önce mi :)
Kızlar ben internetten aldığım awox marka test ama tuhaf geldi bana sizce bozuk olabilir mi bide değişik bir çizgi var siyah
Kızlar selam, az önce kan verdim dayanamadım 2 gün kaldı reglime nasıl değer sizce
Gözün aydın cnmm saglıcakla kucagına al inşallah tebrik ederim![]()
Kızlar ben internetten aldığım awox marka test ama tuhaf geldi bana sizce bozuk olabilir mi bide değişik bir çizgi var siyah
malum ramazandayız gün içinde ne zaman yapmak doğru olur iftardan hemen önce mi :)
Sende gerideki siyah çizgi var mı açıkken test bide koyu geldi bana rengicnm degişik derken nasıl yani benimde awox bu arada
Sen testi açınca nasıl görüntüsü