- 14 Kasım 2007
- 1.296
- 1
-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
pınarcım çok sevindim senin adına görür merak etme bende bugün gördüm keseyi ilk defa hatta dr bi ultrason fotoğrafı bile verdi bebişimin ilk fotoğrafı
benim 1 hafta önce 493 çıkıştı 1 hafta sonra kese görüldü senin de değerin aşağı yukarı ben kadar zaten 1 haftadan fazla var gitmene o yüzden merak etme canım
herşey gönlünce olur inşallah(hepimizin):dance::dance:
ya kızlar bir gun ben de sizin aranıza katılabilecek miyim? benimki su kadar olmus, bu kadr kilo aldm. su kadar midem bulandı vs vs vs. insallah yarabbim. ben de beklemedeyim. insallah hamisimdir.
canım, gec yumurtladım bu ay. ama ovulasyon belirleme testim oldugu icin onceden farkettim ve tam yumutlamadan onceki gece denedik. ama sorun 27. gun yumurtladıgım icin su an 37. gun oldugu halde test yapamıyorum. cunku 14. gun gecince falan en erken idrarda cıkar.benim 10 gun gecti daha. yoksa adetim geceli 5 gun oldu. insallah hamisimdir.insallah canım . ne zamandı son adetin az mı kaldı haberdar et...
canım, gec yumurtladım bu ay. ama ovulasyon belirleme testim oldugu icin onceden farkettim ve tam yumutlamadan onceki gece denedik. ama sorun 27. gun yumurtladıgım icin su an 37. gun oldugu halde test yapamıyorum. cunku 14. gun gecince falan en erken idrarda cıkar.benim 10 gun gecti daha. yoksa adetim geceli 5 gun oldu. insallah hamisimdir.
hicbir belirti yok. sıcaklıgım dusmedi. goguslerimde bir agrı vs yok. sadee derinden derinden rahmimde batmalar gerilmeler hissediyorum. ama bu gecikmis adetten dolayı kalınlasan uterustan da olabilir. beklemedeyim.
Edhakcım,
Hadi hayırlısı lsun, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.
Bende 4 gözle yarını bekliyorum artıki bakalım bizde neler gözükecek? laelaelaelaelae
Pınarcım, senin değerlerde iyi gidiyor. Bizim aramız iki gün seninle, eğer yarın bende gözükürse kese, sende de haftaya çıkar mutlaka.
edhakcım cok sevindim bebişinle tanışmana yerini bulmuş yani orda:)))
insallah benimde problemsiz gözükür kolaycacık kesecimiz:)
beklicez sabırla annnelik 9 ay sabır demek tabi ondan sonrasıda varr:) allah uzun ömür versin yavrularımıza sağlıklı olsunlarda.[/QUOTEhaklısın pınarcım bu hamilelik gerçekten sabır işi kap atışını da duyarız sonra cinsiyet için sabırla bekleriza.sa.s
darısı senin ve panorancımın başına inş sizde hayırlısı ile görürsünüz bebişinizin olması gerektiği yerde olduğunua.s.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Pazartesi günü öğrendim anne olacağımı. 5 aydır istiyorduk. Çok güzel bir duygu gerçekten. 1 gün geçmişti reglim değerim 819,95 çıktı. Cumartesi günü ilk muayeneye gideceğim. Ben birşey sormak istiyorum. İlk muayeneyi acaba alt bölgeden mi yapıyor yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor. Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. Sağolasınız..
Amin edhakcım, inşallah!
sizde arada gerilmeler, kasılmalar oluyor mu peki kızlar rahim bölgesinde?
evet ya sanki adet olcakmışım gibi arada kasıklarıma bi sancı geliyo kıpırdamamaya çalışıyom o esnada geçiyo hemen
bi de kızlar ben bazen yatakta yan uyuyuncada ağrı geliyo soluma doğru değilde sağıma doğru ve yüzüstü yatarken dr sordum yatma şeklimin sakıncası olur mu diye istediğin gibi yatabilirsin dedi
merhaba arkadaslar ,
bende şubat hamişiyim:)regl im bir gün geçince kan testi yaptırdım 165 çıktı değer.
doktora gideceğim ama hangi hafta da gidilmesi gerek acaba, şuanda 5 hafta+2 yim