subat hamişleri burayaaaa

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Pazartesi günü öğrendim anne olacağımı. 5 aydır istiyorduk. Çok güzel bir duygu gerçekten. 1 gün geçmişti reglim değerim 819,95 çıktı. Cumartesi günü ilk muayeneye gideceğim. Ben birşey sormak istiyorum. İlk muayeneyi acaba alt bölgeden mi yapıyor yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor. Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. Sağolasınız..

bi şubat annesi daha:))) oh masalah tebrikler
ilk muayeneyi karından yapıolar canım ben oğlumdan biliorum ama dr görememişti alltatan bakıcaz dedi ben istemedim cünkü ondan önceki bebişim düsmüstü.
1 hafta sonra tekrara cağırdı ve görmüştü karnımdann.

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Pazartesi günü öğrendim anne olacağımı. 5 aydır istiyorduk. Çok güzel bir duygu gerçekten. 1 gün geçmişti reglim değerim 819,95 çıktı. Cumartesi günü ilk muayeneye gideceğim. Ben birşey sormak istiyorum. İlk muayeneyi acaba alt bölgeden mi yapıyor yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor. Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. Sağolasınız..

senin değerin cok yüksek canım tedaviylemi oldu ikiz olabilirmi:)))))
benim adet günümde 172 cıkmıstı 2 gün sonra yani dün 415 cıktı..

edhakcım taahmin ediorum elinde o fotoyla dolasıosundur dimi:))))bırakamazsın şimdi onu elinden:))

valla pınarcım bakıyom bakıyom ama bişeyde belli değil ya o yüzden hala hamileyim aman da benim bebişim diye sevinemiyorum
inş hepimiz o günleri de görürüz
bebişe albüm yapmaya karar veerdim hyırlısıyla herşey yolunda giderse her ultrason kağıdını bi albümde toplucam

valla pınarcım bakıyom bakıyom ama bişeyde belli değil ya o yüzden hala hamileyim aman da benim bebişim diye sevinemiyorum
inş hepimiz o günleri de görürüz
bebişe albüm yapmaya karar veerdim hyırlısıyla herşey yolunda giderse her ultrason kağıdını bi albümde toplucam

insallah canım o günlerde gelicek ben oğlumunkileri hala saklıorumm cok değerli cünkü onlarr.bi dahaki gidişinde kocaman olıcak bebşin sende inananmıcaksın.
ne zaman gel dedi dr bi daha??

14 martta gidicem tekrar daha iki hafta var valla
bu süre içinde kendimi başka şeylerle oyalamam gerekiyo
6. haftamdayım 8 haftalıkken kalp atışları rahat duyuluyomuş o yüzden ozaman çağırdı zaten her hafta kontrole gerek yok sanırsam

pINARCIM BENİM SIRT AĞRIM VAR ÇOK GÖĞSÜM SIKIŞIYOR BİRDE. ONUN DIŞINDA BİR ŞİKAYETİM YOK. AĞRILARDAN ÖTÜRÜ YARIN GİDECEĞİM DOKTORA BEĞENİRSEM ONA DEVAM EDERİM ARTIK.SENİN NE GİBİ SIKINTILARIN VAR HAMİLELİKTE

Edhak,

Çok şekersin :roflol:
Görmemen çok normal bence, dedim ya dr bile o gün bana baya bi baktı.
Anladığım onlar bile zorlanabiliyorlaryerimseniben

İlsucum, hoşgeldin sende.
B uay çok bereketli olsu gerçekten.
Bakalım kimler gelecek daha, az da kaldı bitmesine ama...

Bende çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu, sonra hatırlayınca mutlanıyorum.
Bi sürü kitap aldım, onlaral oyalacağım kendimi.

pINARCIM BENİM SIRT AĞRIM VAR ÇOK GÖĞSÜM SIKIŞIYOR BİRDE. ONUN DIŞINDA BİR ŞİKAYETİM YOK. AĞRILARDAN ÖTÜRÜ YARIN GİDECEĞİM DOKTORA BEĞENİRSEM ONA DEVAM EDERİM ARTIK.SENİN NE GİBİ SIKINTILARIN VAR HAMİLELİKTE

bende beyaz akıntı var bide göğüslerim acıoo okadar şimdilik birde karamp girio ayağa kalkerkenn..

pINARCIM BENİM SIRT AĞRIM VAR ÇOK GÖĞSÜM SIKIŞIYOR BİRDE. ONUN DIŞINDA BİR ŞİKAYETİM YOK. AĞRILARDAN ÖTÜRÜ YARIN GİDECEĞİM DOKTORA BEĞENİRSEM ONA DEVAM EDERİM ARTIK.SENİN NE GİBİ SIKINTILARIN VAR HAMİLELİKTE[/QUOT

İlsucum,

Bende tam 5+1 haftadayım.
6 haftanın içinde oluyoruz bu durumda....
Pek yakınmış aramız:)
Hoş burdaki herkesle yakın aramız...

bende şu 2 gündür bir harekt yok, yani vücusumu eskisi gib hissediyorum sanki.

evet ponaran 1 gün fark atmışım sana sadece:))))
ne güzel bende sabah kalktığımda kuş gibi hissediyorum sanki hamile değilmişim gibi . sanirim bundan sonra basalr artık bulantılar falan.

Pınarcım teşekür ederim canım. Ben de seni ve bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım 9 ay hiç problemsiz geçiririz. Tedavi oldun mu diye sormuşsun ama biz hiç tedavi olmadık. 5 ay uğraştık ama sonunda tutturduk. İkiz benim ailemde hiç yok ama kayınvalidem 2 kere ikiz aldırmış. Aslında ben de böyle bir değer beklemiyordum ama nasip bakalım. Bak şimdi daha da çok merak ettim. İkiz olup olmadığı hemen belli olmuyor değil mi? Ben daha 4+4'deyim.

merhaba maşalllah şubat ayı ne kadar bereketli pınarcım günlerimizin aynı olmasına çok sevindim yaşadıklarımızı daha iyi karşılaştırabilicez bu benim ilk anneliğim tecrübelerinden beni mahrum etme herkes için çok sevindim görüşmek dileğiyle

kk da subat ayı bereketi var bu ay arkadaslar cok hamiş cıktı masalahh, tabii bunun yanında üzülenlerde oldu :KK43:
benim son adetim 25 ocak ve bebişimin varlığını cook önceden öğrendimm.dünde bhcg yaptırıdım 172 cıktı.dr um gözünaydın dedi 4 hafta 4 günlük dedi.

bebeişinin varlığını yeni öğrenennler burada paylasalım herseyii.
hadi subat hamişlerii:))

ooo yeni jhamişimiz konualrda açarmış yeni konun hayırlı olsun bebişinin sağ sağlim doğuşunu da burdan müjdelersin umarım
öpüyorum

merhaba maşalllah şubat ayı ne kadar bereketli pınarcım günlerimizin aynı olmasına çok sevindim yaşadıklarımızı daha iyi karşılaştırabilicez bu benim ilk anneliğim tecrübelerinden beni mahrum etme herkes için çok sevindim görüşmek dileğiyle

evet canım aynı zamanda ilerlemek hepimize iyi olcak. onun için böle bi konu actım, şikayetlerimiz muayenelerimizz biribirimize anlatıp tecrübeli olacazz.benim 2. anneliğim ama inan ilki kadar heyecanlıyımm.

Pınarcım teşekür ederim canım. Ben de seni ve bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım 9 ay hiç problemsiz geçiririz. Tedavi oldun mu diye sormuşsun ama biz hiç tedavi olmadık. 5 ay uğraştık ama sonunda tutturduk. İkiz benim ailemde hiç yok ama kayınvalidem 2 kere ikiz aldırmış. Aslında ben de böyle bir değer beklemiyordum ama nasip bakalım. Bak şimdi daha da çok merak ettim. İkiz olup olmadığı hemen belli olmuyor değil mi? Ben daha 4+4'deyim.

amin canım önce önemli olan keselerimizi görebilmek benim 7 martta belli olcak.ilk hamileliğim 3 ay kanamalı gecti benim umarım bu böle olmaz oğlumda var cok zor olur benim için yatmak.
6-7 inci haftada cıkar canım ikiz olup olmadığı keseler iki tane olur yada tek kesede 2 melek kıpırtısı:))

ooo yeni jhamişimiz konualrda açarmış yeni konun hayırlı olsun bebişinin sağ sağlim doğuşunu da burdan müjdelersin umarım
öpüyorum

canım arkadasımm hep yanımdaydın saol.burdada takiptesin haa, ee arada uğra buraya devamlı alamayız seni buraya senin paşa koca göbekk oldu:))))))))))))
dahada taze tecrübelilere ihtiyacımız olabilir canım arkadasım:))

X