subat hamişleri burayaaaa

Selam kızlar bu konuyu açmak için kk ya girdim ama açan arkadaşa da tşk
ben anne olacağımı dün öğrendim çok güzel bi duygu alah herkese yaşatsın sat 26 ocaktı kan testi yaptırdım hcg 647 çıktı ve dr hamilesin dedi benimle eş zamanlı hamişlerle yaşadıklarımı palaşmak isterim

kızlar, günaydın.
Benimde SAT 23 Ocak. Bugün tam 5 haftalık oluyor.
Bana şaka gibi geliyor hala:sm_cool:
Hep hamile kalma konusunda çalışıyordum, hamilelik konusunda ise tecrübesizim çok.
İlk olacak hayırlısıyla, burda birbirimizle paylaşarak yardımcı olalım.

tebrikler canım en kıdemli sensin içimizde masalah,evet ekim sonu alıcaz kısmetse kucaklarımıza aallh izin verirse.

tebrikler ezgicim senle başbaşa gidicez benimde 25 ocak:))

benim 2. bebeğim ama yinede insan panikliyor pek tecrübeye dayanmıyor canım:)))
içindeki bi can olunca endişeler en başa dönüyor:)

arkadaslar ben bugün yine kan testi yaptırıcam dr um istedi.
pazartesi 172 cıkmıştı dr um normal dedi gebesin dedi ama niye istedi bilmiorum dua edin yükselmiş olsun.aksamüstü sonucunu alıcam yine yazarım size.

Hamileliğin çok başında olduğumuz için ancak kan değerleri ile takip edebiliyorlar sanırım.

Pazartesi ilk önce ultrason ile baktı baktı, sonra benden de 2. tahlili istedi dr. Artması iyiye işaret.

Bende Cuma günü tekrar gideceğim bakalım.

evet canım bende öyle tahmin ediyorum.
ultrasonla keseyi görene kadar yaptıracaklar sanırım...

senağlama:dance:
tebrikler canım en kıdemli sensin içimizde masalah,evet ekim sonu alıcaz kısmetse kucaklarımıza aallh izin verirse.

kıdemli mi canım çok hoş vallaa.s.
ya hiç beli olmaz aslında bakarsınız siz benden önce doğurursunuz:dance::dance:
pınarcı dr ikinci testi istiyo hep merak etme yükselip yükselmediğine ve kesin kaç haftalık olduğuna karar vermek için istiyolar
canım eminim yükselmiştir değerin güzel haberlerini bekliyoruz

bende bu akşam dr a gitcem çok heyecanlıyım valla akşam şimdi nasıl gelcek bilmiyorum heyecandan sabah erkenden uyandım inş kalp atışlarını duyabiliriz....

valla kek yaptım çamaşırları yıkadım bi de toz aldım baya bi zaman geçti geriye kaldı 3 saatim doğru söylüyosun panorancım biraz da buralarda oyalansam fena olmıcak

ya bu arada özlem de uğramaz oldu bkıyom da msn de açmıyo ne zamandır hamiş oldu unuttu mu bizi
özlem nerelerdesinnn?????

yaaa evet özlem kayboldu, bir iki seslendim ama gözükmedi.
baya iş yapmışsın belin ağrımıyor mu?
Ben biraz ayakta iş yapiim hemen belim ağrıyor.

ağrıyo valla iki iş yapıyorum ü oturuyorum keki ve tozu otua otura aldım zaten çamaşıları da hemen astım ve oturdum
sorma pazar günü bi yürüyüş yapalım dedik ben o fıldır fıldır dolaşan yorulmayan insan 3 dk yürüyüp hemen yoruldum sonra bankta oturmayı tercih ettim valla bizim olcak bu halimiz bilmiyorum daha hamileliğinin bşında hareketsizlikten kilo almaya başladım bile hamileliğe 54 kilo ile başladım ama bugün 55.5 oldumu gördüm şu boğazımı biraz tutsam iy olcak

aynen sırnaşık şey
bizde pazartesi yürüyelim dedik, benimde pilim çabuk bitti.
Aktif spor yapan bir insanım birde ben...CADIARZU
Neyse olucak artık böyle şeyler demek ki...
Bende kilo almaya meyilliyim, korkuyorum o yüzden.
Normal yiyorum ama abur cuburları yememeye çalışyorum.

aaa ponaran canım hamıle mısın :hooray:
ne kadar sevindim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin:dance:
ısı takibi olayı dogruladı mı hamileligini
kac gun geçince test yaptın:uhm:

Evet nuraycım, hamileyim. Darısı sizlerin başına. a.s.
5 haftalık tam, daha çok başında ve drlar sağolsun pek temkinli o yüzden. Ailelere bile söyleyemedik daha.

ısı takibi doğruladı tabiki.
ısım hiç düşmedi, ovulasyon sonrası 14. gün testimi yaptım. (30.gün yani)
Genelde 28 günde oluyorum ben.
Ateş ölçme de yayınlamak istedim chartı ama olmadı, istersen mail adresini ver sana göndereyim.
hem ovulasyon testi, hem ısı takibi, hem de her gece çalışma ile oldu.

kıslar şimdi aldım sonucumu 415 e yükselmiş cok sükürr. martın 7 inde dr cağırdı ultrasona kese görünür dimi ozaman

pınarcım çok sevindim senin adına görür merak etme bende bugün gördüm keseyi ilk defa hatta dr bi ultrason fotoğrafı bile verdi bebişimin ilk fotoğrafı
benim 1 hafta önce 493 çıkıştı 1 hafta sonra kese görüldü senin de değerin aşağı yukarı ben kadar zaten 1 haftadan fazla var gitmene o yüzden merak etme canım
herşey gönlünce olur inşallah(hepimizin):dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…