Günaydın Kızlar,
Herkese hayırlı Cumalar!
Dün rapor işlerimi hallettim, 5 hafta daha çalışacağım ve bayram sonrasındaki hafta içinde izne ayrılacağım. Rapor için gittiğim dr çok kilo almışsın dedi Bu hafta+ 12 kg oldum artık, biz bunu tüm hamilelik için öneriyoruz dedi. Sadece ultrason ile muayene etti. Alttan muayene falan olmadım.
Öğleden sonra gittiğim kendi dr'umda sözleşmiş gibi, bu kilo çok olmuş dedi. Artık iyice dikkat etmem gerekecek sanırım.
Kızımız pek iyi, kafa aşağı dönmüş, popo solda, ayakları uzatmış yatıyordu. Kilosu da 2 kg olmuş, herşey yolunda çok şükür. Eller yine yüzündeydi, göstermedi yüzünü. Ama eller & ayaklar büyük gözüküyor maşallah.
İşte böyle kızlar son durumlar, bundan sonraki randevumda nst'ye bağlanıp, kalp atışlarını ve benim sancıları da takip edecemişiz. 1 ay sonra gelebilirsin dedi, 37. haftada yapılacak elle muayene sonrasında doğum şeklin kesinleşir dedi.
Benim çiş durumum sizlerdeki gibi, ama belli olmuyor açıkçası. Bazen aka arkaya 3 defa gidiyorum, bazende tüm gece uyuduğum oluyor.
artık yaz sezonu kapandığı için yüzme yerine yürümeye başlayacağım bende, belki böyle frenlenir kilolar. Akşam işten sonra çok zor geliyor ama en azından haftasonları sabahtan yaparım diye düşünüyorum. İzne çıkıncada hergün yürürüm sabahtan.