subat hamişleri burayaaaa

Merhaba Kızlar,

Buralar iyice sessizleşmiş, kimseler yok mu kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz, keyifler yerinde. Sıcaklar feci bastırdı, biraz zorluyor açıkçası.
İşte yoğun gidiyor, ondan fırsatım kalmıyor buralara yazmaya.
Karnım iyice büyüdü artık.
Sizin dr size bacak kasılmaları için herhangi bir ilaç önerdi mi? Benimki kalsiyum alabilirsin dedi, eczanını önerisiyle Solgar'ın kalsiyum, magnezyumlu bir vitaminini aldım, feci ishal yaptı. kafamçokkarıştı o yüzden bıraktım.

Başka bir şey kullanananız var mı bu konuda?

Panorancım merhaba canım. diğer arkadaşlara da merhaba ama dediğin gibi kimsecikler yok bu sıralarda. Bizim de bankalar işler baya bir yoğunlaştı. yıllık izne çıkanlar çok olunca iş bize düştü. Allahtan oturduğum yerden çalışıyorum yoksa nasıl dayanılır bilmiyorum.

Bende kramplar olmuyor. 1 ya da iki kere başıma geldi ama öyle çok abartılacak boyutta değil. Doktorum bana magnezyum vermedi. Zaten yeterince vitamin alıyorsun dedi. Sadece demir ilacını günde 1'den 2'ye çıkardı. Kalsiyum olarak da calcium-sandoz forte verdi. Omega 3 ve vitamini de hala günde bir tane alıyorum.

Buarada benim kız iyice hareketlendi. Cumartesi doktordaydık gerçi bize yine yüzünü göstermedi ama 1,5 kilo olmuş. Ayakları kocaman kızımın. Doktor kemiklerinin uzun olduğunu ve uzun boylu olabileceğini söyledi. Tekmeleri artık birkaç km.'den görülebiliyor. Hele sola yatınca felaket. Bacaklar hiç durmuyor. Kafası şimdiden aşağıda benimkinin. İnşallah doğana kadar hep öyle olur da normal doğum olur.

Benden bu kadar. Edhak tatile gitti ama hala gelmedi sanırım. Umarım herkesde herşey yolundaır. Bebişlere öpücükler...

merhaba kızlar ben geldim nihayet
tatil bitti ama iyice dinlendik çok iyi oldu bir sürü de şey aldık oğluşumuza artık heyecanla gelmesini bekliyoz aldık aldıklarımın fotosunu bebişlere alınanlara ekledim
sizin bebişler nasıl bakıım benim göbek büyüdü iyicemen +10 olmuşuz hadi hayırlısı
ya bu arada forumları okudum da ben tatildeyken bi tane ekim annesi doğurmuş çok şşaşırdım şimdi küvezdeymiş bebek sağlıkla kurtarır inş bakalım bizim bebişler nee zaman gelicek acelesi olanlar başlamış bile gelmeye

bu arada bacak krampları bende de oluyo ona çok değil sabahları uyanırken birkaç defa başıma geldi
hamilelikte normal olduğu için çok üstünde durmuom ama artarsa magnezyum alırım artık

Edhakcım canım hoşgeldin. Dinlendiğine çok sevindim. Doğuran ekim annesini ben de okudum. Benim bir arkadaşım da 6 aylıkken doğum yapmıştı. 750 grmış doğduğunda kızı. Bunu duyduğumda ben de çok şaşırmıştım. 3 ay küvözde kaldıktan sonra ancak eve getirmişler. Şimdi kilosu daha yeni yeni 2,5 kiloya çıktı. Biz de çok sabırsızlanıyoruz kızımızın gelmesi için ama yeterki sağlıklı doğsun da biz beklemeye razıyız. İnşallah o forumdaki annenin bebeğine de Allah sağlığını verir de biran önce iyileşir.

Merhaba Kızlar,

Hoşgeldin Edhakcım, tatil iyi gelmiştir. Mekan değişikliği bile yetiyor insana.
Sizde alışverişler bitmiş gibi, ben hala tek tük bişiler alıyorum.
Haftaya bir mobilyacı var, ona gideceğiz, onu da beğenmezsem, kesin Ikea paklar bizi.

Bende erken doğumu okudum, Allah yardım etsin. Kolay değildir.

Birde geçenlerde bir bebek mağazasında fark ettim ki, yeni doğanlar baya küçük oluyor. Benim çevremde en ufak 7 aylık falan bebek var, unutmuşum yeni doğduklarında ne ufak olduklarını kafamçokkarıştı, korktum valla :uhm:

Bende şimdi Calcimax diye bişi kullanıyorum, şükür geçti ishalim.
+10 kg ile yola devam şimdilik.
Bizim kızda çok hareketlendi, bazen göbeğimi delip çıkacak gibi hissediyorum. Resmen tepecikler oluşturuyor göbeğimde:teytey:

Ya kızlar benim ufaklık korkuttu bugün beni. Sabah saat 06:30 dedimmi başlıyordu hep tekmelemeye ama bu sabah ne yaptıysam tık yok. Bir iki vurdu sonra hiç kıpırdamadı. Hanımefendi uyuyordu sanırım işe gelince başladı oynamaya o oynayış. Şimdi de durduramıyorum. Bir o yana bir bu yana. Ayaklarını resmen kaburgalarımda hissediyorum. Ama ben buna razıyım. Oynamayınca korkup endişelendim. Çok kötü birşey ya. Allah bütün yavrularımıza sağlık versin inşallah.

Myangel, geçmiş olsun. Çok haklısın, insan hareket olmayınca meraklanıyor. Ama çok da takılmamalı, bir arkadaşımda oldu tüm gün boyunca, hemen dr'a gittileri meğer iç karına vurduğu için anne çok net hissedemiyormuş. Hoş ben nereye vurarsa vursun, hissediyorum hep. :nazar:

Buaralar yine gece uykularımdan uyanmaya başladımmirmirmirmir, sanırım bebek hareketlerinden oluyor. Tuvalaete zor yetişiyorum, sonrada bizimki içerisi lunapark misali fır dönüyor.:CüvCüv:

Panorancım sağol canım. Bizim hanımefendi annesini korkutmak istemiş. Ben oynamalarına çok alıştığım için en ufak bir oynamamasında endişeleniyorum. Bir de genelde hep aynı saatlerde oynamaya başlıyor o yüzden. Ama nedense bir doktora gittiğimizde naz yapıyor. Ne zaman gitsek uyuyor ve hiç kıpırdamıyor. Babası gibi çok da inatçı. Ne yapsak uyanmıyor. 2 hafta sonra yeniden gideceğiz bakalım o zaman ne yapacak bizim ufaklık..

Kızlar, kimselerden ses çıkmıyor.
Yaza sıcakları yormaya başladı değil mi?
Son halimi koydum, göbeğim aldı başını gidiyor, bakalım nereye kadar :CüvCüv::nazar:

Panorancım günaydın,

Valla ben de aralarda bakıyorum ama dediğin gibi sıcaklardan mıdır nedir kimse artık yazmaz oldu. Senin göbek de benimkine benziyor. Ben de koyacağım ama bir türlü büyütemedim resmi. Çok ufak görünüyor birşey anlaşılmıyor.

Benim kız artık o köşe senin bu köşe benim. Geziniyor boyuna. Ayağa kalktığımda tık yok ama oturduğum zaman fıldır fıldır oynuyor. Hiç durmuyor vallahi. Doğduğunda nasıl olacak çok merak ediyorum. Ben de küçükken durduğum yerde durmazmışım ama inşallah benim ufaklık daha sakin olur bana benzemez.

Buarada bende ara ara kasılmalar olmaya başladı. Bayadır oluyordu aslında ama bu sıralarda biraz daha sıklaştı. Sabırsızlanıyor galiba içerdeki. Geçen hafta sonu yatağını ve yorganını vb. birsürü şey aldık. Puseti de bir tanıdığımız ben vereceğim dedi. Alınacak çok az şey kaldı yani. Önümüzdeki ayda da annemler gelecek. biraz temizlik yaparız. Kızmızı beklemeye başlarız.

Ben doğum iznine 10 ekim'de çıkmayı düşünüyorum. 37. haftam o zaman bitmiş olacak. Siz ne zaman çıkacaksınız arkadaşlar..

ponarancım göbek büyümüş maşallah ee tabi artık geri sayıma girdik
ben de istanbuldayım bu aralar geziyorum dün dr a gittim bebiş gayet iyi dedi kafası aşağı dönmüş boşuna değil her gün kaburgalarıma tekme yiyom valla
kasılmaların sebebi az su içmekmiş bende kasılmalarım oluyo dedim bol bol su iç bi de ılık bi duş al geçer dedi dr günde 4 lt mi ne içmek gerekiyomuş varil miyiz biz anlamadım valla
bi de kalsiyumla magnezyum verdi
my angel cim aldıklarınızı sağlıkla kullanın bebişle inşallah ben şuan çalışmadığım için izin gibi bi derdim yok ama kendini iyi hissediyosan 37 ne kadar çalış tabi doğumdan sonra daha çok izne ihtiyacın olcak çünkü

Edhakcım canım İstanbul'a hoşgeldin. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla ve iyi günlerde kullanırız eşyalarımızı. Benim kızımın da kafası aşağıdaydı 2 hafta önce. Gelecek hafta tekrar gideceğiz ama doktorumuz 36. haftadan önce birşey söylemek istemiyor. Ama muhtemelen kafası aşağıda sürekli çünkü benim ufaklığın ayakları ağzımdan çıkacak sanki. Çok fena tekmeler sallıyor. Bazen yerimden bile sıçrıyorum. Oturduğum zaman kalkana kadar hiç durmuyor.

Edhakcım canım İstanbul'a hoşgeldin. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla ve iyi günlerde kullanırız eşyalarımızı. Benim kızımın da kafası aşağıdaydı 2 hafta önce. Gelecek hafta tekrar gideceğiz ama doktorumuz 36. haftadan önce birşey söylemek istemiyor. Ama muhtemelen kafası aşağıda sürekli çünkü benim ufaklığın ayakları ağzımdan çıkacak sanki. Çok fena tekmeler sallıyor. Bazen yerimden bile sıçrıyorum. Oturduğum zaman kalkana kadar hiç durmuyor.

Edhakcım canım İstanbul'a hoşgeldin. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla ve iyi günlerde kullanırız eşyalarımızı. Benim kızımın da kafası aşağıdaydı 2 hafta önce. Gelecek hafta tekrar gideceğiz ama doktorumuz 36. haftadan önce birşey söylemek istemiyor. Ama muhtemelen kafası aşağıda sürekli çünkü benim ufaklığın ayakları ağzımdan çıkacak sanki. Çok fena tekmeler sallıyor. Bazen yerimden bile sıçrıyorum. Oturduğum zaman kalkana kadar hiç durmuyor. Ama yine de çok hoşuma gidiyor gerçekten onu seyretmek.

Merhabalar tekrar,

Myangel, tüm aldıklarınız iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Bizde son durumlar böyle işte, karın aldı başını gidiyoryerimseniben

Ben haftaya dr kontrolünde olacağım, idrar ve kan tahlillerini yenilemek istediler, onları yaptıracağım. Benimki en son normal duruyordu, döndümü bilmiyorum hiç. :1no2:

Kasılmalar bende de oluyor, zaman zaman. Suda içiyorum aslında ama 4 lt değildir eminim. :1shok: O zaman tuvaleeten çıkamam.

Doğum izni için benim 8 Ekim'de 37. haftam başlıyor olacak, belki o hafta çıkarım. Şimdiden kesin bişi söylemek zor, normalde sezeryanı 38. haftada alıyorlar biliyorsunuz, baya ağırlaşmış olurum diye düşünüyorum. 37. hafta başında çıkabilirim belki. Yaşayıp göreceğiz bakalım

Arkadaşlar ya su içmek konusunda ben de size katılıyorum çünkü ben de çok su içmeye çalışıyorum ama en fazla günde 2,5 lt. içebiliyorum. Zaten kocaman bir göbek ile dolaşıyorum bir de su ile dolu olunca hareket etmek ve nefes almak çok zor oluyor. Buarada herkes bana kızımı aşağıda taşıdığımı ve normal doğum yapma olasılığımın büyük olduğunu söylüyor ama hayırlısı bakalım. O günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Bende bugün artık 7. ayı bitirdim, 8. aya girdim resmen.:nazar::emir_bebek:
Ticker'ımdan göreceğiniz üzere:)

Çabuk geçiyor zaman, yalnız kendimde gözlemlediğim sanki bu 8. ay biraz zor geçecek gibi.

Neyse bunca zamanı iyi geçirdik, bunada dayanılır. Kimisi tüm hamileliğini zor geçiriyor di mi.

R2D2 nerelerdesin yafuu? Sesin çıkmaz oldu iyice....

Selam kızlar,
Ohh herkes göbekleri büyütmüş.

Ben de alışveriş telaşına düştüm. Elimde yeni bebeği olan tecrübeli annelerden
edindiğim bir listeyle internet alışveriş sitelerinden en hesaplısını araştırıyorum.
Sonunda buldum.kaydirigubbakcemile3 Joker, e-bebek ve biberon mağazaları.
Cumartesi günü bu işi de halledicem.

6 Eylülde doktorla randevumuz. Çok sabırsızlanıyorum.
Benim göbeğim top gibi havada duruyor. Herkes fazla kilo almadığımı ve koca göbekli
olmadığımı da söylüyor. 7 kilo aldım.:lepi:

Son aylar hiç geçmiyormuş. Kayınvaldemler de arayıp gelsin artık bu kız diyorlar.
Düşünün ki ben ne kadar sabırsızlanıyorum. Doğumu Bursada yapacağım için Ekim
başı gibi gidip beklemeye başlıycaz kızımızı. Hayırlısı bakalım.
Önce kim doğruracak?:eek:

R2D2 cim merhaba,
Benim de randevum 06/09'de. Ben de çok sabırsızlanıyorum. Gerçi benim kızım ne zaman gitsek uyuyor ve yüzünü bir türlü bize göstermiyor ama yine de bir umut. Senin kilo gerçekten çok iyiymiş. Ben 15 kilo almışım. Hiç inanılır gibi değil ama maalesef öyle. Ama yine de kilo konusunda hiç takıntım yok. Annem de 20 kilodan fazla almış ama tığ gibi. Ablam da öyleydi. Muhtemelen ben de öyle olacağım. Benim göbek aşağıya indi bile. Sanki biraz erken gibi ama bilmiyorum. Bazen o kadar ağır oluyor ki elimle tutmak zorunda kalıyorum. Zaten kafası aşağıdaydı ama önümüzdeki hafta bakalım değişmiş olacak mı.
Burada bir arkadaşım kendi kullandığı puseti verdi. Onu da ekleyince artık alınacak pek birşey kalmadı. Çok ufak şeyler var. Benim de kayınvalidem arayıp arayıp ne kadar kaldı diye kendi kendine hesap yapıyor. Herkes çok sabırsız oluyor herhalde sonlara doğru. Ben de sabırsızlanıyorum ama erken doğmasını da hiç istemem. İnşallah doğumum normal olur arkadaşlar

X