subat hamişleri burayaaaa

bu arada kalp atışı dinleyemedik daha erkenmiş embriyo cuğum daha 8,5 mm imiş 20 mm olmadan kalp atışı duymak zormuş yaklaşık 8 haftalık olması gerekiyomuş o yüzden ben de 14 martı bekliyorum şimdi önümde daha 2 haftam var
bunca gün abırla olmasını bekledik inş hamiş oluruz diye şimdi olduk ama hala sabırla bekliyoruz...
en azından içim biraz rahatladı dış gebelik filan olmadığını biliyoruz artık bi de fotoğrafta bile büyüteçle görülcek kadar küçük bebeğimle tanıştım:))

ya kızlar bir gun ben de sizin aranıza katılabilecek miyim? benimki su kadar olmus, bu kadr kilo aldm. su kadar midem bulandı vs vs vs. insallah yarabbim. ben de beklemedeyim. insallah hamisimdir.

pınarcım çok sevindim senin adına görür merak etme bende bugün gördüm keseyi ilk defa hatta dr bi ultrason fotoğrafı bile verdi bebişimin ilk fotoğrafı:emir_bebek::emir_bebek:
benim 1 hafta önce 493 çıkıştı 1 hafta sonra kese görüldü senin de değerin aşağı yukarı ben kadar zaten 1 haftadan fazla var gitmene o yüzden merak etme canım
herşey gönlünce olur inşallah(hepimizin):dance::dance:

edhakcım cok sevindim bebişinle tanışmana yerini bulmuş yani orda:)))
insallah benimde problemsiz gözükür kolaycacık kesecimiz:)
beklicez sabırla annnelik 9 ay sabır demek tabi ondan sonrasıda varr:) allah uzun ömür versin yavrularımıza sağlıklı olsunlarda.

insallah canım . ne zamandı son adetin az mı kaldı haberdar et...
canım, gec yumurtladım bu ay. ama ovulasyon belirleme testim oldugu icin onceden farkettim ve tam yumutlamadan onceki gece denedik. ama sorun 27. gun yumurtladıgım icin su an 37. gun oldugu halde test yapamıyorum. cunku 14. gun gecince falan en erken idrarda cıkar.benim 10 gun gecti daha. yoksa adetim geceli 5 gun oldu. insallah hamisimdir.

hicbir belirti yok. sıcaklıgım dusmedi. goguslerimde bir agrı vs yok. sadee derinden derinden rahmimde batmalar gerilmeler hissediyorum. ama bu gecikmis adetten dolayı kalınlasan uterustan da olabilir. beklemedeyim.

Edhakcım,

Hadi hayırlısı lsun, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.
Bende 4 gözle yarını bekliyorum artıki bakalım bizde neler gözükecek? laelaelaelaelae

Pınarcım, senin değerlerde iyi gidiyor. Bizim aramız iki gün seninle, eğer yarın bende gözükürse kese, sende de haftaya çıkar mutlaka.

canım, gec yumurtladım bu ay. ama ovulasyon belirleme testim oldugu icin onceden farkettim ve tam yumutlamadan onceki gece denedik. ama sorun 27. gun yumurtladıgım icin su an 37. gun oldugu halde test yapamıyorum. cunku 14. gun gecince falan en erken idrarda cıkar.benim 10 gun gecti daha. yoksa adetim geceli 5 gun oldu. insallah hamisimdir.

hicbir belirti yok. sıcaklıgım dusmedi. goguslerimde bir agrı vs yok. sadee derinden derinden rahmimde batmalar gerilmeler hissediyorum. ama bu gecikmis adetten dolayı kalınlasan uterustan da olabilir. beklemedeyim.

anladım canım..
ama ümitlenme yinede bendede kasılma var ayağa kalkarken falan sağlı sollu batmalar oluoo gerilio rahimm..

Edhakcım,

Hadi hayırlısı lsun, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.
Bende 4 gözle yarını bekliyorum artıki bakalım bizde neler gözükecek? laelaelaelaelae

Pınarcım, senin değerlerde iyi gidiyor. Bizim aramız iki gün seninle, eğer yarın bende gözükürse kese, sende de haftaya çıkar mutlaka.

insallah canım yarın hayırlı haberlerini bekliorum. herhalde yalniz kese görünür kalp atışları için erken dimi..senin dr erken cağırmış kontrolee.benimki bayağı var daha gerci bu ay 29 cekiooo ay onu bile gözönünde bulunduruorum:))))))))))))

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Pazartesi günü öğrendim anne olacağımı. 5 aydır istiyorduk. Çok güzel bir duygu gerçekten. 1 gün geçmişti reglim değerim 819,95 çıktı. Cumartesi günü ilk muayeneye gideceğim. Ben birşey sormak istiyorum. İlk muayeneyi acaba alt bölgeden mi yapıyor yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor. Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. Sağolasınız..

Myangel, çok tebrikler!
Allah tamamına erdirsin inşallah.:nazar:
Beni ultrason ile muayene etti ama pek bişi göremedi sanırım, daha kese oluşmamıştı. O yüzden kan testi istedi yine.
Kiloma ve tansiyonuma baktılar.

Pınarcım,
Bizim esas istediğimiz dr ile 06 Mart'ta randevumuz, ona daha var, bence yinede gelin siz dedi dr.
bu gittiğim onun asistanı. sanırım dış gebelik falan olabilir diye emin olmak istiyor.
kalp atışı falan daha olmaz tabii.

edhakcım cok sevindim bebişinle tanışmana yerini bulmuş yani orda:)))
insallah benimde problemsiz gözükür kolaycacık kesecimiz:)
beklicez sabırla annnelik 9 ay sabır demek tabi ondan sonrasıda varr:) allah uzun ömür versin yavrularımıza sağlıklı olsunlarda.[/QUOTEhaklısın pınarcım bu hamilelik gerçekten sabır işi kap atışını da duyarız sonra cinsiyet için sabırla bekleriza.sa.s
darısı senin ve panorancımın başına inş sizde hayırlısı ile görürsünüz bebişinizin olması gerektiği yerde olduğunua.s.:nazar:

Merhaba arkadaşlar,
Ben de Pazartesi günü öğrendim anne olacağımı. 5 aydır istiyorduk. Çok güzel bir duygu gerçekten. 1 gün geçmişti reglim değerim 819,95 çıktı. Cumartesi günü ilk muayeneye gideceğim. Ben birşey sormak istiyorum. İlk muayeneyi acaba alt bölgeden mi yapıyor yoksa sadece ultrason ile mi bakıyor. Bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar. Sağolasınız..

myangel tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inş canım ben dün muayene oldum dr önce üstten baktı ama çok net değil dedi zaten 8 haftadan önce net görülmüyomuş o yüzden alttan muayene etti ve gördü çok şükür
inş canım sende sağlıklı bir şekilde görürsün bebeğini güzel haberlerini bekliyoruz

Amin edhakcım, inşallah!
sizde arada gerilmeler, kasılmalar oluyor mu peki kızlar rahim bölgesinde?

evet ya sanki adet olcakmışım gibi arada kasıklarıma bi sancı geliyo kıpırdamamaya çalışıyom o esnada geçiyo hemen
bi de kızlar ben bazen yatakta yan uyuyuncada ağrı geliyo soluma doğru değilde sağıma doğru ve yüzüstü yatarken dr sordum yatma şeklimin sakıncası olur mu diye istediğin gibi yatabilirsin dedi

evet ya sanki adet olcakmışım gibi arada kasıklarıma bi sancı geliyo kıpırdamamaya çalışıyom o esnada geçiyo hemen
bi de kızlar ben bazen yatakta yan uyuyuncada ağrı geliyo soluma doğru değilde sağıma doğru ve yüzüstü yatarken dr sordum yatma şeklimin sakıncası olur mu diye istediğin gibi yatabilirsin dedi

my.php

merhaba arkadaslar ,
bende şubat hamişiyim:)regl im bir gün geçince kan testi yaptırdım 165 çıktı değer.
doktora gideceğim ama hangi hafta da gidilmesi gerek acaba, şuanda 5 hafta+2 yim

orda siyah kocaman şey gebelik kesesiymiş bende onu hep embriyo sanıyodum o siyah şeyin içinde belli belirsiz bir noktacık var daha açık renk işte ordaymış bizim bebiş

merhaba arkadaslar ,
bende şubat hamişiyim:)regl im bir gün geçince kan testi yaptırdım 165 çıktı değer.
doktora gideceğim ama hangi hafta da gidilmesi gerek acaba, şuanda 5 hafta+2 yim

tebrik ederm ilsucumm aramıza hoşgeldin sende benim dr 6 haftalıkkken cağırdı 7 martta gidicem sende kendine mutlaka düzenli gidebileceğin bir dr bul biliosun cok önemli gebelikte.. hayırlısı olsun canım sende ne gibi şikayetler var.

X