Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

canım yaaa bu tedavi herşeyden önemli boşversene moralinin çok iyi olması lazım... bence kimseyle görüşme sadece mutlu oldugun şeylerle ugraş.. ben her tedavi zamanı kimseyle görüşmedim neolur ne olmaz millete dert anlatılmıyo... kitap okudum film izledim öyle vakit geçirdim... tedavide aile hariç pek kimseyle görüşmemek gerekiyor teselli verseler bile batıyor... kimseye katlanmak zorunda degilsinn..

valla ya doğru diyosun..evden çıkmıyordum bir haftadır kafam nekadar rahattı dün akşam bi geldiler moralimi alt üst ettiler.bu akşam da apartmandaki kadınlar kuran okumasına çağırdılar hastayım dedim gitmedim.gittiğim zman dediğin gibi dert anlatılmıyo noldu nerdeydin ne yaptın tedaviyemi gidiyon bisürü bisürü soru bunalıyorum.evden çıkmıcam artık.evimde mutluyum.ve kimsenin de gerçek dost olmadığını öğrendim artık.bitanecik kocam herşeyime yeter benim rabbim onu başımdan eksik etmesin..

aynen öyle canım seni kocandan annenden başkası anlamaz o yüzden boşver... valla bizde kocamla film izliyoz dizi izliyoz evde takılıyoz kafamız daha rahat oluyo...

valla bende anne kardeş kayınvalide falan onlardan yana da şansım yok ya..bi tek eşim var o da tek ben de.herşeyimizle kendi kendimize mücadele ediyoruz.buzamana kadar ne yaptıysak sadece ama sedece ikimiz.kimseden ne destek gördük ne sevgi saygı.sanki mantar gibi yerden bitmişiz...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim test tarihim 23 şubat benide ekleyin

Son düzenleme:

Mikemoncum taktığın şeylere bak kendinden ve eşinden başkasını umursama. Bu tedavi süreçleri hepimizin sinirlerini yıpratıyor ve patlayacak bombalara çeviriyor maalesef. Sen gene tanıdığın insanlara patlıyorsun ben çalışıyorum ve tanımadaığım bir çok kişi ile muhattap oluyorum ve onlara çok sinirli ve tahammülsüz davranıyorum elimde olmadan. İş yerinde ki arkadaşları uyardım tedavim bitene kaadr kalbinizi kırarsam kusuruma bakmayın ilaçlar sinirlilik yapıyor dedim. Onlar da beni idare ediyorlar sağolsunlar. Boşver takma böyle küçük şeylere sen tedavine bak tatlım. Biz bu kaadr dert yapmıyoruz çocuğumuz olsada mutluyuz olmasada sadece çocuğumuz olduğunda mutluluğumuz çoğalacak hepsi bu. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve ne olursa olsun evlat hasretinden de yansak Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Boşver buralara takıl burada dertleş derdi olmayan dertten anlamaz tatalım.

Esim ne telefonlari aciyor nede calan kapi zilini. Isine bile gitmiyor. Kim ne derse desin bosverin biz dis dunyaya kapilarimizi tamamen kapadik sadece istedigimiz zaman istedigimiz kisilere kapimizi aciyoruz:) Bunuda esim yapiyor zaten ben istesemde yapamam. Bence sende oyle yap kendine tedavi icin bir sure ver o sureyi istedigin gibi gecir. Seni kimsenin uzmsine asla izin verme .

teşekkür ederim kızlar..dün gece uykuya dalamadım bi süre sonra dedim napıyorum ben?değer mi yani?bunca emek harcıyoruz bunca paralar döküyoruz bu tedavi için neler çekiyoruz..bu salak insanlar için neden riske atıyorum dedim kendime kızdım..onlar biliyorlarmı ne yaşadığımı neler çektiğimi?oturdukları yerde rahat rahat çocuk sahibi oldular emek vermeden bişeylere sahip oldular.düşündüm Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.demekki rabbim beni onlardan daha çok seviyor..bu bana biran huzur verdi..kararım kesin takmıcam sadece tedavime bakıcam..sizlere de çok teşekkür ederim beni anlayarak konuştunuz etrafımda beni anlayarak benimle konuşan olmadığı için mutlu oldum kızlar sağolun...

ayy ciddimisin yaaa?? birden nasıl heyecanlandım valla...inşallah canım inşallah hepimizin olsun da hayırlısıyla...

Selam kızlarr ben geldım evıme nıhayet..ÖzlemıŞım evımı :) nasılsınız bı sÜrÜ muhabbet etmıŞsınız kaÇırdım hepsını :)
ben ıyı gıbıyım arada bı sancım oluyo ama ıyı mı kÖtÜ mÜ bılmıyorum sankı adet olucam gıbı gelıyo

merhaba kızlar ben girmeyeli bir sürü şeyler olmuş ya eşim bugün geliyor bugünde gonal f yapmayacakmışım idilcim ya bu arada asumanın bugün opusu vardı hepimiz odasına girip moral verdik ona iyiydi canım benim ya bu arada ben sadece lucrin kullanacakmışım bugün yumurtalar 18.19 oldular hala çatlatmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…