kızlar herkese meraba ben bugun yıne ıdrdr testı yaptım sabah ılk ıdrdrla ama yıne yok yıne yok yarın tahlıl gunum buseferde ya kımyasal yada hıc yok hıc umudum kalmadı.sankı butun belırtıler uctu gıttı psıkolojıkmıs demekkı sımdı adet ağrıları var heran olcakmıs gıbıyım
dur bakalım tatlımm yaa belli olmaz daha oo benim geçen defa beta 300 lerdeyken idrarda çıkmıştı..
aman napalım yaa olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil... sağlık versin rabbim bize ve eşlerimize... üzülmememk elde değil üzülürüz elbet.. ama yapıcak bişey yok kısmette yoksa henüz...sabır ve duaya devam edicez..inşallahh hepimiz burda çığlık atarızz
hemşommm napıyonnn? heyecan bastı hepimizi... aslında en çok da beni biliyosun aynı yerde yapılacak ondan başka kader arkadaşım yoookkkk....
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM
UĞURLU LİSTEMİZZZ...
1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 11.GÜN :Saruboceq:
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /11.GÜN:Saruboceq:
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 8.GÜN:Saruboceq:
4.BAFO..........................................1. GÜN:Saruboceq:
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 6. GÜN:Saruboceq:
6.EDA............................................9. GÜN:Saruboceq:
7.SİLAM..........................................7.GÜNÜ:Saruboceq:
8. MEHTAP.....................................4.GÜNÜ :Saruboceq:
9.MELİSESRA................................6.GÜN :Saruboceq:
slm kızlar ne desem bilmiyorum ki malesef negatif çok üzgünüm çoooooookkkkkkk(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?