Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

saude takılma sen idrar da 1 ay boyunca görünmeyenler de var yarın asıl sonucu öğrenicez ama varsa da strese girip tehlikeye atma durumu çok zor biliyorum ama sakin olmak zorundayız canımm

dur bakalım tatlımm yaa belli olmaz daha oo benim geçen defa beta 300 lerdeyken idrarda çıkmıştı..

dur bakalım tatlımm yaa belli olmaz daha oo benim geçen defa beta 300 lerdeyken idrarda çıkmıştı..

ya canım ıcte benden ondan korkuyorum gecenkındede boyle 11. gun bakmıstım cıkmamıstı 12. gunde zaten 19 la başladı sonrasındakı gun ıdrdrda bakmıstım onda cıkmıstı neysekı o testlerı saklıyorum bıdaha hıc goremezzem elımde var bende hıc cıkmadı demem demı cok sukur onu barı gordukk

aman napalım yaa olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil... sağlık versin rabbim bize ve eşlerimize... üzülmememk elde değil üzülürüz elbet.. ama yapıcak bişey yok kısmette yoksa henüz...sabır ve duaya devam edicez..inşallahh hepimiz burda çığlık atarızz

ınsaallah canım ya en buyuk temennımız o hersey allahtan bunun ınancındayız ona guvenıyoruz verecek olanda O alacak olanda O.ama ıste ınsanız uzulmeden edemıyoruz

kızlar sevalin durumundan haberiniz olan varmı bende çok merak ettim onu şimdi ya inş hamiledir ilk mutlu haberimizi alırız ondan sonrada sırasıyla teker teker hepimizden inş

hemşommm napıyonnn? heyecan bastı hepimizi... aslında en çok da beni biliyosun aynı yerde yapılacak ondan başka kader arkadaşım yoookkkk....

hemşommm napıyonnn? heyecan bastı hepimizi... aslında en çok da beni biliyosun aynı yerde yapılacak ondan başka kader arkadaşım yoookkkk....

canım beniim hadi hayırlısı inşallahhh.. herkesin kaderi başkaa öyle deme.. ama inşallah bu listemiz uğurlu olucakkk

idilcim ben iyiyim haftasonu toplanacak yumurtalarım herhalde önceki sayfalarda yazmıştım ayrıntılı durumumu birde asumandan slm getirmiştim sizlere

bafo selam canım transferın hayırlı olsun benımde cuma gunu yapıldı bugun 6.gun doktorun kımdı senin amerıkanda

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM

UĞURLU LİSTEMİZZZ...

1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 11.GÜN :Saruboceq:
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /11.GÜN:Saruboceq:
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 8.GÜN:Saruboceq:
4.BAFO..........................................1. GÜN:Saruboceq:
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 6. GÜN:Saruboceq:
6.EDA............................................9. GÜN:Saruboceq:
7.SİLAM..........................................7.GÜNÜ:Saruboceq:
8. MEHTAP.....................................4.GÜNÜ:Saruboceq:

slm kızlar ne desem bilmiyorum ki malesef negatif çok üzgünüm çoooooookkkkkkk (((((

canım inan ne kadar üzgün olduğunu biliyorum. bu acıyı bende yaşadım tekrar yaşamaktanda ölesiye korkuyorum . ama RABBİM ol demedne olmuyor. o veriyor canı nefes almasını o sağlıyor. vakti zamanı var bu işlerin bizlerse sadece sansımızı denemekle yükümlüyüz. deniyoruz ve gerisini ALLAHA bırakıyoruz. umarım doğal yoldan gelir bebişin annesini üzmez bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…