Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

kızlar merhaba hepinizin haberleri okuyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Krishazel bence kararınız inan doktorlarınızınkinden daha iyi olmuş allahımın ol demesi yeterli sadece bunu hiç unutma canım.
Bu arada bende bugün yine kontroldeydim yumurtalarım 15.16.5 17.5 olmuş iki taraftada 9.5 olanda var 10 olanda sayılar hiç birbirini tutmuyor ne garip sizlerin nasıldı ya birde gonal f 37.5 düşürdüm böyle düşürende hiç okumadım daha önce buda garip geldi telde sordum sizinki herşey yolunda kan sonuçlarınızda iyi gidiyor 75den 37.5 düşürdük dedi tamam dedim yarın yine kan vermeye gideceğim benim durumum bu kızlar. Bu arada asumanı bugünde gördüm oda iyi ama biraz tansiyon problemi var bugün çatlatma iğnesini yapacak bebiş_asuman

Arkadaslar bugun tek embryo ile transferim yapildi. Doktorum embryom 1 tane oldugu icin dondurmayi ve diger tedavide kullanmami onerdi ama biz transfer edilmesini istedik. Sabah aradiklarinda 2 hucreliydi fakat transfer sirasinda yapilan kontrolde 4 hucreli olmustu:) Hic agrim sizim olmadi hersey yolunda gitti 2 saat merkezde dinlendim sonra evime geldim. Cok heyecanliyim , cok umitliyim ve cok mutluyum. Sabirsizlikla bekliyorum. Bana mesajlariyla ve dualariyla destek olan siz canlarima cok tesekkur ediyorum . Onerilerinize harfiyen uydum ve uyacagim cunki bu benim ilk denemem ve cok tecrubesizdim 12 gun evdeyim izinliyim . Ayin 25 inde test yaparak hamile olup olmadigimi ogrenecegim. Bana ne onerirsiniz arkadaslar bu 12 gunu nasil gecirmeli neler yapmali neler yapmamaliyim

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tek bebişin sana sıkı tutunur,tek diye kafanı hiç takma tek transfer tutabiliyor 4 transferden hiçbiri de tutmayabiliyor,iyi düşün iyi olsun herşey.. Benimde transferim dün yapıldı 3 embriyo transferi yapıldı,benimde ilk denemem 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum ben de..inşallah müjdeli haberler alırız hepimiz.

canım hazelcim çok sevindim hadi hayırlısı olsunn.. inan sadece sonra inşallah haklı çıkıcaksın..bol şanş

slm kızlar ben çok heycanlıyım yarın sabah erkenden kan vermeye gidecem büyük gün geldi çattı müjdeli haberi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

slm kızlar ben çok heycanlıyım yarın sabah erkenden kan vermeye gidecem büyük gün geldi çattı müjdeli haberi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Allah'ım inşallah yüzünü güldürsün yarın hamile haberini buraya yazarsın inşallah..

aleynacımm hadi allah yardımcın olsunn.. inşallahh iyi sonuçlanacak..
sevalll hemen haber verrr ölücem heyecandan....
mehtapcıımmm hadi hayırlısı canımm

BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİMM

UĞURLU LİSTEMİZZZ...

1.SEVAL.......................................2.DENEME / VENEVİDİ / 11.GÜN
2.ASUDE.......................................2.DENEME/ /11.GÜN
3.İDİL.............................................2.DENEME/MAYA / 8.GÜN
4.BAFO..........................................
5. ARTRİT.......................................2.DENEME/ 6. GÜN
6.EDA............................................9. GÜN
7.SİLAM..........................................7.GÜNÜ
8. MEHTAP.....................................4.GÜNÜ

sevalcimmm nerede kaldın umarım pozitifi almış havalarda uçuyorsundur şuan. ilk şubat hamişimizin haberininmi alıcaz biz şimdi kısmetse

Amıın Özlemcımım ınŞallahsorma Çok sabırsızlanıyorum ....allahım ınŞallahh hayırlı haberle gelsın sevall

selam kızlar okuya okuya gidicemmm diye gözlerim şaşı oldu wallaaa:))

ama sewal gelmemiş dahaaa(

Canim hayirlisi ve sagliklisi olur insallah bol bol dinlen pozitif düsün ananas suyu ic ilk 7 güne kadar ve kabak cekirdegi yemeyi unutma dualarim seninle hadi gari ayin 25 de mutlu haberini bekliyoruz

kızlar herkese meraba ben bugun yıne ıdrdr testı yaptım sabah ılk ıdrdrla ama yıne yok yıne yok yarın tahlıl gunum buseferde ya kımyasal yada hıc yok hıc umudum kalmadı.sankı butun belırtıler uctu gıttı psıkolojıkmıs demekkı sımdı adet ağrıları var heran olcakmıs gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…