Arkadaslar bugun merkezden aradilar 1 tanesi dollenmis yarin transfer edecekler. Nolur dua edin bana cok ihtiyacim var. 2.gunde transfer edecekler sanirim 1 tane oldugu icin.
Kizlar benim de bugün transferimin 5. günü ..
Hepimize pozitifi görmek nasip olur insallah ...
Arkadaslar bugun merkezden aradilar 1 tanesi dollenmis yarin transfer edecekler. Nolur dua edin bana cok ihtiyacim var. 2.gunde transfer edecekler sanirim 1 tane oldugu icin.
Bafo Haskena sagolun arkadaslar . Hepinizi seviyorum . Heyecandan da olecegim ve korkuyorum . 1 tane dollendi dediler bugun birde yarin gittigimizde o dolleneni kaybettik derlerse diye , boyle birsey oluyor mu acaba
Bafo Haskena sagolun arkadaslar . Hepinizi seviyorum . Heyecandan da olecegim ve korkuyorum . 1 tane dollendi dediler bugun birde yarin gittigimizde o dolleneni kaybettik derlerse diye , boyle birsey oluyor mu acaba
arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. Tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. Yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
kızlar yumurtaların 4 ü 6 hücreli nasıl sizceeyvahedigeldismile
canım gayet ıyı kafana fazla takma bugun ıkıncı gun 4ten buyuk olması lazım senınkı 6 hucrelı cok guzel.benımde ılk gun aradıklarında 9 tane dollendı dedıler
2. gun 7 tane kaldı ıkısı veda etmıs o7 tanedende 6 sı gerıden takıp edıyo demıslerdı 1 tanesı ıyı demıslerdı.bende 1 tane koyacaklar dıgerlerıde transfer gunu olurler dıyte kendımı yedım bıtırdım trasfer gunu 3 tane koydular dıgerlerıde atak gostermıs 7-8-9 hucrelı koydular bukadar uzme kendını canım
canım iyi yapmıssın. allah yardımcın olacaktır.Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.
bilmemki cnm 4 ü döllendi dei sadece,senin kaçı döllenmişbafocum seninki haç hücreye bölündü
hadi allah yardımcın olsunarkadaşlar merhaba bende bu ay tedaviye başladım bugün itibari ile puregona başlıyorum. Allah herkezin gönlüne göre verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?