Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

neyse meraklandırmayım sizi merkeze gittim kontrol için bebiş asumanla tanıştım biliyorsunuz türkiyeye geldi netede pek giremiyordu bu sıralar herşey yolundaymış sanırım çarşambaya çatlatma iğnesini yaptıracakmış hepinize çok selamı var arkadaşlar.

bu arada benim kontrolümde de 10mm 13.4mm yumurtalar olduğunu söyledi doktor bugün kan sonucuma göre dozajı yada çatlatma iğnesinin verilip verilmeyeceğini söyleyeceklermiş ama daha çok küçük değillermi yumurtalarım.

evet canım çatlatmak için daha erken,18-20 mm olduğunda çatlatma iğnesini veriyorlar ama belki e2 sonucuna göre iğnelerin dozunu arttıracak olabilir,yolun açık olsun

saol canım benim az önce kan sonucum için aradılar herşey yolundaymış kan sonuçlarınız çok iyi dediler yarın gonal f 75 düşürün dediler çarşambada gelin dediler zaten gonalf de 75 mm anca çıkar bitti böyle giderse 2.alırız herhalde oda artacak

Bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((

bugün yumurtalarım alındı kızlar evde yatıyorum
canım hadı hayırlı olsun
kac taneymıs ınsa. hepsi dollenır :)

Bugun toplama islemim gerceklesti 4 yumurta aldilar sadece 2 tanesini olgun dediler. Esimde stres yapti sperm veremedi TESE yaptilar mecburen cok kotu bir gin gecirdik cok ( Ne olur dua edin bize arkadaslar 2 yumurtamda dollensin((
canım stres yapma inşallah döllenip sana tutunurlar canım benim:Saruboceq:

Cnm üzülme 2 yumurta döllendikten sonra sorun olmaz. Allahim yardimciniz olsun insallah hersey yolunda gider. Peki ne zaman haber verecekler?

canım benim de gonal f son bi doz vurmam gerekiyodu ama ilacım bitmişti yeniden almadım o dozu doktor kendisi verdi. ellerinde var onların. dünya para döküyoruz bi doz ilaçta sorun olmasın artık.

ayy inş canım vardır ellerinde yazık çünkü benim yumurtalarım gelişti çatlatma iğnesi olacaksınız falan dediler muhtemelen bir kerecik daha kullanıcam gonalf den oda 75 mm olur bunun için yeniden para vermeme gerek kalmaz inş artan arkadaşlar falan oluyor gerçi istemeye çekinirim bakalım ne olacak dediğin gibi inş ellerinde vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…