saol canım benim cvbın için. Ben gonal f kullanıyorum bugün 5.günüm 187.5 yarın 112.5 düşüreceğim baya çokmuş yumurta birde dünki kontde 10mm olanlar varmış bugün ki iğneden sonra yumurtalıklarımda ağrı ve dolgunluk hissi oluşmaya başladı acaba dozajı bugünmü düşürmek lazımdı diye aklıma soru takılıyor şuanda da hafif ağrı var kontrolüm pazartesi kızlar gülmeyin ama kendiliğinden çatlar falan diye tereddütte kalıyorum
arkadaşlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için,sonuçta hepimiz yol arkadaşıyız,bizi bizden iyi kimse anlayamaz inşallah hayırlı gelişmeler olur hepimiz için,bu arada BAFO cum aynı gün yumurtalarımız toplanmış müjdeyi de aynı gün alıcaz herhalde ne dersin?
saol canım benim cvbın için. Ben gonal f kullanıyorum bugün 5.günüm 187.5 yarın 112.5 düşüreceğim baya çokmuş yumurta birde dünki kontde 10mm olanlar varmış bugün ki iğneden sonra yumurtalıklarımda ağrı ve dolgunluk hissi oluşmaya başladı acaba dozajı bugünmü düşürmek lazımdı diye aklıma soru takılıyor şuanda da hafif ağrı var kontrolüm pazartesi kızlar gülmeyin ama kendiliğinden çatlar falan diye tereddütte kalıyorum
aleyna son ayklaştın canım hadi bakalımmmm bol bol bölünüp yerleşsinler sana..
evet cnm sabah aradılar 4 yawru olmus persembe 10 da kısmetseopuyorumnanaktanbilmiyorum ki yarın kaç embriyo oluştu onu haber verecekler,transfer gününü de söylerler mi acaba yarın?senin ne zaman transfer belli mi?
had aeynacım hayrlı olur ınsallhiyi akşamlar arkadaşlar bugün çatlatma iğnesini vurundum nihayet inşallah sonum hayırlı olur
aynen,yumurat alınıncada olyle devam edıyr hatta arttıkafana takma canım ben bugün çatlatma iğnemi vurundum bir hafta önce kasık ağrılarım başladı inan kanepeye zor oturuyordum şimdi hala öyleyim yumurtaların büyüdüğü için bu ağrılar
hayırlı olur ınsallh evet ben menopur ypıyordum kahve lekeler olutordubende uzun protokolun yarisini bitirdim buyuytucu ignelere gectik kizlar bugun 3. gun
ama ignedenmi dir bilmiyorum hic basina gelen oldumu siyah lekelenmelerim oluyor yine bi engelmi diye korkmaya basladim acikcasi
evet cnm sabah aradılar 4 yawru olmus persembe 10 da kısmetseopuyorumnanaktan
had aeynacım hayrlı olur ınsallh
aynen,yumurat alınıncada olyle devam edıyr hatta arttı
hayırlı olur ınsallh evet ben menopur ypıyordum kahve lekeler olutordu
amerıkan hastanesı 1 sene ucretsız kalıtelı transfer edılmeyenlerı donduruyor. yıllık ucretı ıse 200 $mıs ben sordumaleyna bvende merak ediorum canım onu hatta dondurma işlemi neden ve hangi durumlarda yapılıyor her merkez yapıyor mu ücretlimi yartdımmm biri sorularımızı cevaplasınnnn:))))
oylemi canim siyaha yakin bende adet saniyorum bilmiyorum tam sokulmedi ama akintim var normalmi bilmiyorum
cok korktum demekki igneden olmus
sen hangi asmadasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?