Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

ayy kıslarr burdasınız ne mutlu bana uzun mzandan beri ilk defa yakaldım sizi gün saymaya dewam başka bi sorun yoktur umarım bi sürüüüü teyse olacam bennn:)))

canım hoşbullldukkk..

ya adetime daha var hala geçmedi ki zmannn(

puregon verdi ama daha almadım bu arada bi eczane ye girdim dün bi arkadaştan kk dan 300x 4 kutu puregon aldım 500 tl ye.. onları göstermek için adam bana tanesinin 114 e geldiğini o şekilde alacağımı söledi normalde 260 bi eczanede tanesini 200 e alacağımı söledi bende ona göre hesap yaptım eşimle sorun yaşadık biraz ii araştırmadan aldın işte bak zarar yaptık diye (

aman boşver canım ya çok bişe farketmemiş zatenn allah hayırlı etsin onunla teyzelerinin kuzuları büyüycekk versin babasıı fazla para nolmuşş sanki :))) takma kafana.. bak ben de öyle diyodum şmdi tranfer bile oldu zaman geçer yeter ki ii sonuçlar alalım..

kızlar bugün yumurtalarım toplandı,(20 tane ) yarın embriyo oluşup oluşmadığı ile ilgili bilgi verecekler,inşallah güzel haberler alırım

kızlar bugün yumurtalarım toplandı,(20 tane ) yarın embriyo oluşup oluşmadığı ile ilgili bilgi verecekler,inşallah güzel haberler alırım

yaa ne guzel benımde bugun toplandı ama 6 tane...

allah hepmize hayırlı sonucar verir inşallah

hepinize hayırlı olsun kızlar hiiç yumurta sayısı önemli değil bliyosunuz benden 24 tane toplandı ama işe yarar 4 adet oluştu o yüzden yetecek kadar olsun da.. hayırlı sonuçlar alalım da..

oo neva maşallah ne kadar çokkk...

umarım bu güzel haberini tuttuğunda da alırızzz

idilcim buarada sana bişey sölicem bu listede sonuç alacağımız tarihleride ekliyelimmi ona göre haber bekleriz sizlerden bizlerdenn..:)
zor oluyosa yardım da edebilirim sana??

saol canım benim cvbın için. Ben gonal f kullanıyorum bugün 5.günüm 187.5 yarın 112.5 düşüreceğim baya çokmuş yumurta birde dünki kontde 10mm olanlar varmış bugün ki iğneden sonra yumurtalıklarımda ağrı ve dolgunluk hissi oluşmaya başladı acaba dozajı bugünmü düşürmek lazımdı diye aklıma soru takılıyor şuanda da hafif ağrı var kontrolüm pazartesi kızlar gülmeyin ama kendiliğinden çatlar falan diye tereddütte kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…