asuman canım sen nasılsın görüşemiyoruz bu ara ne durumdasın
merhaba arkadaşlar bugün iğneme başladım doktor pregon verdi ve pregnyl diye bi iğne verdi sizede verdimi doktorunuz
canimALLAHA sükür iyim gibi birsey biraz karnimda agri var ama yoksa iyim bende hazirliklarima basladim ALLAH nasip ederse pazar günü yolcuyum,pazartesi saat 10 da mayada görüsmeye gitcem galiba ignelerimede tam start olarak orda basliycam...
Kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin buna cok ihtiyacimiz var...
kizlar bende uzun protokol ignelerime basladim bu ara fazla giremiyorum ne gelismeler var
asuman trye geldinmi canim
slm bende şubat ayıda tüp bebek tedavisine başlıyorum
selam kıslar bende yarın başlıyorum inş.tedaviye,uzun protokol olacak..
inşallah ggüsel sonuçlar alırıs..
merhaba kıslarr salı gunu yumurtalarım toplanıyor benımde
ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız
hadi hayırlısı bakalım gülgüzelim allah yardımcın olsun canım
Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz
Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?