Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

asuman canım sen nasılsın görüşemiyoruz bu ara ne durumdasın

canimALLAHA sükür iyim gibi birsey biraz karnimda agri var ama yoksa iyim bende hazirliklarima basladim ALLAH nasip ederse pazar günü yolcuyum,pazartesi saat 10 da mayada görüsmeye gitcem galiba ignelerimede tam start olarak orda basliycam...
Kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin buna cok ihtiyacimiz var...

merhaba arkadaşlar bugün iğneme başladım doktor pregon verdi ve pregnyl diye bi iğne verdi sizede verdimi doktorunuz

canim tedavin hayirli olsun bende senin kulandin igneleri pazartesinden itibariyla kulancam,ALALh emeklerimizi bosa cikarmasin

kizlar bende uzun protokol ignelerime basladim bu ara fazla giremiyorum ne gelismeler var
asuman trye geldinmi canim

canim tedavin hayirli olsun ALLAH kolaylik versin.
Canim insallah pazar gecesi ordayim tr ye geldim zaman bukadar fazla giremem maleseff ama esimi kandirip firsat bulurdum zaman net cafeye götürmesini isterim...

bebis sakin bizi habersiz birakma meraktan catlarim valla her yeni hamilelik bize yeni umut olacak

kizlar bende uzun protokol ignelerime basladim bu ara fazla giremiyorum ne gelismeler var
asuman trye geldinmi canim

allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende hayırlsıı ıle ik iğnemi vurdum. menopur la başladık kısmetse çarş ilk ultrason

:Saruboceq:

selam kıslar bende yarın başlıyorum inş.tedaviye,uzun protokol olacak..
inşallah ggüsel sonuçlar alırıs..

merhaba kıslarr salı gunu yumurtalarım toplanıyor benımde
ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız

slm kızlar yarın sabah transferim var hepinizin allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum banada dualarınızda yer vermeyi unutmayın

Arkadaslar merhaba . Az once doktordan geldim tedavimin ve ignelerimin 4. gunu. ilk ultrosonumda sagda 1 solda 3 yumurta goruldu doktorumda yumurta sayimin az oldugunu soyledi ileriki gunlerde ne yapacagimiza karar verecegiz dendi belki dondurabiliriz dedi. . Ben bu duruma cok uzuldum sayi gercekten az mi? Tedavim de en yuksek dozdan devam ediyormus bu benim ilk denemem ne dersiniz

amin sevalcimmm inşallah canım
seninde transferin hayırlı olur inşallah hepimiz güzel haberler veririz

canım üzülme inşallah güsel olacak herşey,tek yumurtayla hamile kalınıyo normalde sen içini ferah tut,inşallah çok güsel olacak herşey,sters yapma sakın..

canım kaliteli olsunda gerisi önemli değil bak benimde 5 tane topladılar bende biraz üzüldüm ama yapcak bişey yok zaten hepsini transfer etmiyorlar yalnız neden donduruyormuş yumurtalarını anlamadım tedavin devam etmiycek mi

hem üzülme yumurtalar donduruluyo die,dondursunlar Allah korusun bişe olursa elimisde yedek olsun,bende benim ve eşiminkileri donduruluyomu die sorcam sakin ol tatlım..

Bilemiyorum ki nedemek istedi uzuntuden sok olmustum soramadim bile . Geldik eve esim ignemi vurdu sarildik agladik. Insallah guzel Allahim yuzumuzu guldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…