• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Transferi gerceklesecek olan arkadaslar insallah Yüce Rabbim size saglikli evlatlar verir yavrulariniz size tutunurda birakmaz yumurtalari cogaltma ignelerine basliyan arkadaslar insallah sizinde kaliteli ve bol yumurtalariniz olur ve benim gibi hala tedaviye baslamayan arkadaslariminda bütün testleri olumlu sonuc verirde biran önce tedavimize baslamak kismet olur önce ALLAHIMIN sonra doktorlarimizin vesilesi ile yavrularimiza kavusuruz hergün her gece ayni duayi okuyorum ve her Meryem süresini dinledikce bütün kadinlar kulübü arkadaslarim icinde Amin diyorum hepimizin birgün:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:olmasi dilegimdir

canim benim ilgin icin cok tsk ederim

Canim "bebis-asu" düsünmemi seni sen benim kader arkadasimsin hadi memleketten 5 kisilik bir aile olarak dönersin insallah canim transfer günü ananas suyu icmeyi unutma ve bol bol kabak cekirdegi ye ananas suyunu 7 gün icecekmissin fazla degil tercübeli arkadaslarin yazisinda okudum hayirli haberlerini bekliyorum hadi insallah Allahim sana yar ve yardimci olsun:CüvCüv:bebis-asu nun bir ay sonraki hali insallah

amin canim dualrin icin cok tsk ederim insallah hemilelik haberimide vercem sizlere hepinize ayri ayri tsk ederim

kızlar yumoşlarım toplandı bugün 5 tane imiş ama :((

Canim hayirli tedaviler diliyorum ..

Bak ne güzel yumoslarin da toplanmiss ... Neden moralini bozuyorsun ..

Sayi hic önemli degil ..

Normal gebelikler de sadece bir yumurta ve spermle olusmuyor mu ?

Rabbim ol desin ins..

Güzel bir sekilde döllensin bebislerin .. :teselli:

Kizlar benim de bugün adetimin 8. günü .

Estradol adli ilaci kullaniyorum .. Günde X 3 tane ..

Önümüzdeki pazartesi ultrason kontrolum var ..

Hayirlisi ile insallah endometrium gelismistir ..

Canım ne güzel yumoşların toplanmış mutlu sona yaklaşmak üzeresin bak ben günlerimi geçiremiyorum bugün 9.günüm hala adet olmadım beklemedeyim biran önce günlerim geçse diye bekliyorum hiç moralini bozma dualarımızla inş hepimiz annelik duygusunu tadacağız. O tertemis mis kokulu meleklerimizi kucağımıza alacağımız günler gelecek inş.:Saruboceq:

Canım ne güzel yumoşların toplanmış mutlu sona yaklaşmak üzeresin bak ben günlerimi geçiremiyorum bugün 9.günüm hala adet olmadım beklemedeyim biran önce günlerim geçse diye bekliyorum hiç moralini bozma dualarımızla inş hepimiz annelik duygusunu tadacağız. O tertemis mis kokulu meleklerimizi kucağımıza alacağımız günler gelecek inş.:Saruboceq:
kıs hamiş değilsin değil mi bazen tedavi için bekleyenlerde mucize oluyo ya hadi sende yap bize bi mucizeekaydirigubbakcemile5

canım benm hayırlı olsun zaten 10 tane olsa 10 koyacak değiller ya darsısı başımıza inşşşşş

mehsilopi balıkesirde nerdesin canım sen??

canım benim kız allahmı söyletiyordur nedir bilemedim şimdi içim bi cız etti yazını okuyunca ben uzun protokolde başladım tedaviye bana doğum kont. hapı vermedi doktorum hep aklımda bir şüphe oluşturmuştu bu ama yarın kesin adet olmam gerekiyor lukrin kullanıyorum 9.iğnemi yaptım bugün sabahta dudağım uçukladı :) ya varya artık buluttan nem kapar olduk.

Bu arada ben Balıkesirden diğilim canım Şırnaktan geldim şuan Ankarada tedavi aşamasındayım işte.

kızlar kısmet olursa haftaya perşembe adet oluyorum ve cuma günü umutta süleyman tosunla tedaviye başlıyorum.. ilk tedavim olacak.. inşallah hiçbirimiz elimiz boş dönmeyiz

kızlar kısmet olursa haftaya perşembe adet oluyorum ve cuma günü umutta süleyman tosunla tedaviye başlıyorum.. ilk tedavim olacak.. inşallah hiçbirimiz elimiz boş dönmeyiz

canim tedavin simdiden hayirli olsun aminnnn canim ALLAH hepimizin yüzüne baksin

slm kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için içimi rahatlattınız valla sonuçta 1 tanede işimizi görecek orası öylede en azından dondurmak için kalan olsun istiyordum her ihtimale karşı

Kizlar benim de bugün adetimin 8. günü .

Estradol adli ilaci kullaniyorum .. Günde X 3 tane ..

Önümüzdeki pazartesi ultrason kontrolum var ..

Hayirlisi ile insallah endometrium gelismistir ..

inş. herşey yolundadır canım hayırlısıyla hepimizin yüzü gülecek inş. :Saruboceq:

slm kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için içimi rahatlattınız valla sonuçta 1 tanede işimizi görecek orası öylede en azından dondurmak için kalan olsun istiyordum her ihtimale karşı

hadı allah mutlu sona ulastırsın ınsallah

bende kısmetse yarın ılk gıdıcem adetın 3.gunu. benımde ılk olacak tup bebek
acaba nasıl olacak bende ıgne ıle mı baslayacagım

hadi hayırlısı olsun canım alah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inş.
evet iğneyle başlayacaksın ama durumuna göre doktorun hangi ilacı uygun görürse canım allah yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar bugün iğneme başladım doktor pregon verdi ve pregnyl diye bi iğne verdi sizede verdimi doktorunuz

Back