Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun hakkında bişey demedi sorun yok herşey normal dedi kan testi verdim prolaktin seviyesi sınırdaymış o önemlimi
Süt hormonu yüksekse onu düşürücü ilaç vererek düşürebilirler. Adetlerin düzensiz mi. göğüslerinden süt yada sıvı geliyormu. lohusa kadınlarda süt hormunu yükselir ve belli müddet adet olmazlar bu yüzden dolayısı ile hamilede kalamazlar sınırdaymış tam yüksek değilmiş.
hayır yüksek değil düşük sınırda ,adetlerimde düzenli, yumurtlamada sorun yok
ben dün başladım canım tedaviye puregon verdi doktorum prolaktin içinde hamile kaldıktan sonra verecekmiş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
Hayırlı olsun İnşallah bebişlerin aanneciğine tutunurlar. Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun. Okadar emek veriyoruz Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. 3 kez negatif sonuç yaşadım Allah bu sefer yüzümüzü güldürü inşallah. Moralini yüksek tut stres yapma bol bol sıvı tüket hep olumlu bak aklına hiçbir kötü sonuç getirme.
teşekkür ederim canım senin sorunun neydiki 3 sefer denediniz
canimALLAHA sükür iyim gibi birsey biraz karnimda agri var ama yoksa iyim bende hazirliklarima basladim ALLAH nasip ederse pazar günü yolcuyum,pazartesi saat 10 da mayada görüsmeye gitcem galiba ignelerimede tam start olarak orda basliycam...
Kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin buna cok ihtiyacimiz var...
slm kızlar yarın sabah transferim var hepinizin allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum banada dualarınızda yer vermeyi unutmayın
Canim hayirli yolculuklar diliyorum ...
Bu pazar ucuyorsun sanirim ..
Insallah tek gidip bebeginle dönmek nasip olsun hayirlisiylaa .. :CüvCüv:
Türkiye ´de nerde kalcaksin ? Otelde mi ?
Allah kolayliklar versin ...
slm kızlar yarın sabah transferim var hepinizin allah yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum banada dualarınızda yer vermeyi unutmayın
bebis sakin bizi habersiz birakma meraktan catlarim valla her yeni hamilelik bize yeni umut olacak
Hayirli olsun bafo
hangi ilaclari kullaniyorsun? tedavini nerede oluyorsun?