• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

selam haskena
ben bugun tedaviye basladim. sende bahcecide olacaktin degil mi?

Canim evet bahcecide yapilacak ama yurtdisinda oldugum icin ön tedavilerim burada yapilacak sadece transfer islemi orada yapilacak yalniz ben bu ayki kanama baslayinca 3. gün hormon testleri yaptirip hersey yolunda giderse subattaki kanama baslangicinda tedaviye basliyacagiz ama su an bir problemim var kanamam pazar günü baslamasi gerekiyordu ve gecikti son iki gündür karnimda agrilar var ve bugün cok az kahverengi lekelenme oldu yani bilmiyorum bir problem olursa 1 ay gecikmeli olabilir tedavi dua edin lütfen hersey yolunda gitsin bende yumurta rezervi az ve tedaviye biran önce baslamam gerektigini söylüyor doktorum ama hep bir aksilikle karsilasiyorum sonu iyi olur insallah

Kizlar bu arada kacirdimi bilemiyorum ama bebis asumanin yazisini göremiyorum son durumu ne haberi olan varmi

Haskena bende bahcecide tedaviye basladim. dr banada yumurtalik rezervin az dedi . ignelere basladim hayirlisiyla. senin doktorun kim olacak? Benimki Halit bey

bende subatın 7 sınde baslıyorum arkadaslar eklersenız sevınırım allah hepımızın yardımcısı olsun allah hepımızın kucagını doldursun ınsallah

svs hayırlı olsun canım allah gönlüne göre verir inş. listeyi idil adındaki arkadaş güncelliyo ama bugünlerde ankarada tedavide girince hatırlatırız yine ekler mutlaka

Haskena bende bahcecide tedaviye basladim. dr banada yumurtalik rezervin az dedi . ignelere basladim hayirlisiyla. senin doktorun kim olacak? Benimki Halit bey

Canim ben yurtdisinda oldugum icin bütün ön islemleri buradaki doktorum yapacak ve o Mustafa Beyle irtibatta en son yumurta toplanmasi ve transfer icin ben oraya gelecem ve galiba o zaman doktorum belli olur cünkü benim subat sonunda basliyacak tedavim bu arada sen yaptirinca tercübelerini bana aktarirsan sevinirim merkez hakkinda cünkü doktorum umutlada calisiyor bakalim simdilik bahceci dedi ama insallah sen güzel sonuclar alirsin dualarim seninle Yüce Rabbim sana katindan nur yüzlü bir dost gönderir insallah

Amin canim insallah . Halit beyden memnunum ben simdilik . Pozitif bir insan rahatlatiyor . En onemlisi embryolog oda Nadir ciray var alaninda en iyisi. Umutta Bahceccide bu konuda en iyilerden bence dogru karar vermissin icinde suphe olmasin. Reglinin gecikmesi hamile olabilirmisin acaba?

Yok canim normalde pazar günü baslamaliydi galiba stresten oldu cok kafaya takiyorum birde rezervde azlik olunca olacak mi olmayacakmi diye kafayi yiycem bakalim hayirlisi

slm kislar,sizede sormak ıstedm.
Hbsag,anti hiv we antı hcv negatif
Rubella igg pozitif, sonuclar nasl,buhfta tedawiye başlayacagz umarm iyidr..

slm kıslar geldim ben uzun bi aradan sonra ne var ne yok topikimisddeee

Kizlar bu arada kacirdimi bilemiyorum ama bebis asumanin yazisini göremiyorum son durumu ne haberi olan varmi

canim benim ilgin icin cok tsk ederim ALLAHA sükür iyim bi kas gün nete gelemedim misafirim vardi...
Bende gün sayorum az kaldi pazar günü yolcuyum bebsime bi adim daha yakin olcam insallah.
imdilik hersey güzel gidiyor biraz agrim var ama oda normal.
Insallah sizlere türkiyeden hamile oldumu söylicem........

selam kızlarrr ben az sonra yolcuyum inşallahh ankara beni bekliyo :)) yarın mayada olucam.. bi süre yazamazsamm merak etmeyin mutlaka haber vericem size.. hepinizi öpüyorumm sevalcim şansın bol olsun caım perşembeye kadar görüşümezsek.. öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyinn :)

canim benim ALLAH yüzüne baksin insallah güzel haberlerle dönersin...

kıslarrr nasılsınız nasıl gidiyor tedavileriniz kıslarrr maalesef bendede rezerv azlıgı var ilk tüpte sadece 1 kaliteli embrıyo elde edildi umarım bu sefer birden çok olurda bu sefer gelir bebişim

ozlem kac yasindasin canim ve nerede yaptirdin ilk denemeni?
kac yumurta toplanmisti senden?

benden 5 yumurta toplandı canım 3u hiçişleme alınmadı 2 tanedende 1 i döllendi aşılamalarda bile 2 yumurtam oluşmuştu ama tüpte nedense ilaca cevap vermedi yumurtalıklar

kızlar adet olmayı dört gözle beklerken dün oldum ve evime transfere kadar taşınamıcam içinde ertelemek zorunda kaldım :( yani bir ay daha beklicem yetmez gibi birde karvar balıkesirde inşallah önümüzdeki aya herşey bitmiş olur bidaha ertelemek zorunda kalmam

Back