canim benim ilgin icin cok tsk ederim
Canim "bebis-asu" düsünmemi seni sen benim kader arkadasimsin hadi memleketten 5 kisilik bir aile olarak dönersin insallah canim transfer günü ananas suyu icmeyi unutma ve bol bol kabak cekirdegi ye ananas suyunu 7 gün icecekmissin fazla degil tercübeli arkadaslarin yazisinda okudum hayirli haberlerini bekliyorum hadi insallah Allahim sana yar ve yardimci olsun:CüvCüv:bebis-asu nun bir ay sonraki hali insallah
kızlar yumoşlarım toplandı bugün 5 tane imiş ama(
kıs hamiş değilsin değil mi bazen tedavi için bekleyenlerde mucize oluyo ya hadi sende yap bize bi mucizeekaydirigubbakcemile5Canım ne güzel yumoşların toplanmış mutlu sona yaklaşmak üzeresin bak ben günlerimi geçiremiyorum bugün 9.günüm hala adet olmadım beklemedeyim biran önce günlerim geçse diye bekliyorum hiç moralini bozma dualarımızla inş hepimiz annelik duygusunu tadacağız. O tertemis mis kokulu meleklerimizi kucağımıza alacağımız günler gelecek inş.:Saruboceq:
mehsilopi balıkesirde nerdesin canım sen??
kızlar kısmet olursa haftaya perşembe adet oluyorum ve cuma günü umutta süleyman tosunla tedaviye başlıyorum.. ilk tedavim olacak.. inşallah hiçbirimiz elimiz boş dönmeyiz
kızlar kısmet olursa haftaya perşembe adet oluyorum ve cuma günü umutta süleyman tosunla tedaviye başlıyorum.. ilk tedavim olacak.. inşallah hiçbirimiz elimiz boş dönmeyiz
Kizlar benim de bugün adetimin 8. günü .
Estradol adli ilaci kullaniyorum .. Günde X 3 tane ..
Önümüzdeki pazartesi ultrason kontrolum var ..
Hayirlisi ile insallah endometrium gelismistir ..
slm kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum ilginiz için içimi rahatlattınız valla sonuçta 1 tanede işimizi görecek orası öylede en azından dondurmak için kalan olsun istiyordum her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?