• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

hmm anladım canım doktor yanlış anlamış sanırsam ama olsun hakkında en güzeli olsun bi daha ki denemeye gerek kalmadan kucağın bebişle dolsunnn:)

malesef canım çoğuzzz ...arkadaş edinmek güzel ama bu kadar zor durumda bayanı bi arada görmek de bi o kadar kötüüü

hem de olanların çoğu girmiyo böyle sitelere daha çok üzülüyoruz diye.. allah herkese yardım etsin

Kizlar su incir kürü varya yumurtalik rezervini artirmayada yararmi yoksa sadece yumurtalari catlatmayami yariyor fikri olan varsa yazarmi kullanmak istiyorumda

incir kuru yumurtalik rezervini arttirmaya yariyormus. icine havuc ilave edersen ozaman catlamayada yariyormus

merhaba kizlar yazdiklarinizi okuyunca haksiz oldugumu anladim :kedi:

galiba hassas olmaya basladim zman yaklastikca allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ins kucaklarimizi doldursun amiiinnnn

iyidir canım gittim doktora bugün işe yarar 10 yumoş var 12-15 nn civarı..cetrotide başladık cumartesi opu olcak galiba bi ihimal de cuma olabilr bakalım. sen naptın bu arada dozları 225 ten 150 ye düşürdük. ama kötü haber hava berbat ve uçaklar kalkmıyo :(

ben bugün 225 artı cetrotide vurdum yarında cetrotide artı ovitrelle vurcam perşembe sabah allahın izniyle opu

hadi hayırlısı ya ne çabuk da geldi çattı di i :)) benim eşim cumartesi gelebiliyo ancak o yüzen biraz yavaşladık biz.. allah sonumuzu iyi etsin inşallah

selam kızlarrr ben az sonra yolcuyum inşallahh ankara beni bekliyo :)) yarın mayada olucam.. bi süre yazamazsamm merak etmeyin mutlaka haber vericem size.. hepinizi öpüyorumm sevalcim şansın bol olsun caım perşembeye kadar görüşümezsek.. öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyinn :)

ıdilcim Ankara buzun ötesinde buz gibi gelirken çok sıkı kıyafetler getir valla insan donuyor allah yardımcımız olsun

SELAMLAR
KIRMIZILAR TAM ZAMANINDA GELDİ
HAYIRLISI ILE YARIN IGNELERE BASLARIZ INSALLAH

DUA EDINN NOLURRR:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 8 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum

Back