Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

hahhahah canim hadi git oyna biraz ayy ne güzel benimde olsa bebisim ebnde oynardim vallahi :)

Allah gÖnlÜne gÖre versın ınŞ. Benım koca kız kıskanÇlık kırızlerıne gırmeye baŞladı daha bıŞey olomadan olun ca ne yaparım bılmıyorum bayy

yerimseniben
İNŞ . çok ağrılarım oldu karnım 9 aylık gibi şişti.başım hala dönüyor olur dediler ama bu kadarını beklemiyordum
hadi hayırlı olur ıns.

canim benimde ilk tedavimde öyle oldu hatda negatif sonucumdan 4 ay sonra indi karnim görenler sen hamilemisin diye sordular,ay bos ver yeterki hamile olalim ben sismesinede ragziyim ne yapalim canim

hadi yaaa kac kilo ile başladın asu? hergun olcuyormusun karnını? hangi ilacı kullanıyorsun
ay cok merak edıyorummm

ben ssabah hastanedeydim herşey yolunda bi aksilik yok ama 7 yumurta varmış ama az gibi geldi gerçi ilkide o kadardı 3 tane transfer etmişti doktorum önce pozitifti sonra terkedildim yine aynı sayı inş. sonucu aynı olmaz

merhaba kızlar bızde bugun basladık tedavıye ılk ıgnemı yaptım az once hakkımızda hayırlısı olsun ıhsallah

sevall canım hoşgeldinn
benim de canım biraz sıkıldı gerçi çok şükür halimize de daha önceki değerlere göre çok azalmış yumoşlarım demek ki her sefer biraz daha kötü olucak inşallah bi daha gerek kalmaz da bu defa ANNEEE oluruz :)
benim de 9 tane ele gelir varmış bi de 9-10 tane minik varmış.. 225 ile devam edicem doza iki gün daha pazartesi yeniden kontrol en büyük yumoş bi tane o da 10 mm senden durum nasıl canım? 7 tane yazmışsın gerçi herşey kısmet sonuçta bize biri llazım allahh yardımcımız olsun da inşallah bitsin bu defaa :)

handeciim hadi gözün aydın süper bi sayıı dondurmak için de kalır inşallah da bi daha gerek kalmasın ama klaırsa rahat edersin.. allah işini rast getirsin canım

canım bende 225 le devam edecem artı cetrotide başlıyorum p.tesi kontrol tabi

kıslar iğne ne kullanıyorsunuz bana fostımın verdı 150 lık
ılk tedavımde merıonal kullanmıstım ohss oldum bu sefer cok tedbırlı olucaz dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…