meraba arkadaşlar dün hastaneden aradılar 12 yumurta döllenmiş 9 tanesi ii kaliteymiş .pazar günü rahmin durumuna göre transfer olcakmış .ALLAHTAN HAYIRLISI
hadi hayırlı olur ıns.İNŞ . çok ağrılarım oldu karnım 9 aylık gibi şişti.başım hala dönüyor olur dediler ama bu kadarını beklemiyordum
canim benimde ilk tedavimde öyle oldu hatda negatif sonucumdan 4 ay sonra indi karnim görenler sen hamilemisin diye sordular,ay bos ver yeterki hamile olalim ben sismesinede ragziyim ne yapalim canim
merhaba kızlar bızde bugun basladık tedavıye ılk ıgnemı yaptım az once hakkımızda hayırlısı olsun ıhsallah
merhaba kızlar bızde bugun basladık tedavıye ılk ıgnemı yaptım az once hakkımızda hayırlısı olsun ıhsallah
canım inşaşşah hayırlı olsun ve hepimiz alalım bebeişleri bu defa..
hayırlı olsun canım sonucu güzel olur inş.:Saruboceq:
sevall canım hoşgeldinn
benim de canım biraz sıkıldı gerçi çok şükür halimize de daha önceki değerlere göre çok azalmış yumoşlarım demek ki her sefer biraz daha kötü olucak inşallah bi daha gerek kalmaz da bu defa ANNEEE oluruz :)
benim de 9 tane ele gelir varmış bi de 9-10 tane minik varmış.. 225 ile devam edicem doza iki gün daha pazartesi yeniden kontrol en büyük yumoş bi tane o da 10 mm senden durum nasıl canım? 7 tane yazmışsın gerçi herşey kısmet sonuçta bize biri llazım allahh yardımcımız olsun da inşallah bitsin bu defaa :)
kıslar iğne ne kullanıyorsunuz bana fostımın verdı 150 lık
ılk tedavımde merıonal kullanmıstım ohss oldum bu sefer cok tedbırlı olucaz dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?