Idilcigim yurtdisinda ön tedaviyi yaptirip Bahceci de transfer yapilacak ilk denememiz olacak hayirlisiyla dualarinizi esirgemeyin
A BANA COK YAKIN BENDE 26 SI GIBI OLMAYI 4 GOZLE BEKLIYORUM BENIMDE ILK OLCAKBende ocak 24 gibi regl olunca hemen basliyorum insallah subat annesi olurum . Benim ilk denemem olacakturkbayragi
canım ya allah yardımcımız olsun hıc bırımızın kucaklarını boş bırakmasın dılerım.
hangı ılacları kullanıyorsunuz
arkamahalle canim ALLAHA sükür iyim bugünki ignemi yaparken birazcik acidi ve 3,4 damla kan geld ama iyim ben 10 unite ile basladim bu dozlada devam ederim galiba,ya bu ignenin sivisi cok az kac gün yetiyor aceba???ben merkezi aradim onlar bana yeter ve artar dedi ama bilemyiorum...
kızlarrrr şubatta hayvanların neslini tüketicezzz :))))
ben onları hiç saymıyorum bile ben pkosum bi adet 15 gün 20 gün bile sürüyo müdahale edilmezse 12 yaşında adet oldum ilk baştan beri böledi ne doktorlar gördü beni malesef o zman teknoloji de yok iğrençti iğrenççççç
annem sürekli değişik doktorlara götürürdü dayımın ve amcamın çocukları olmuyodu çok korkuyodu bende üniversiteye gidince anneme sölemedim hastalığımın bitmediğini o zman çok iyi hatırlıyorum da 75 gün adetim sürdü 2.5 ay yani sonra dayanamadım söledim de gelip beni tekrar doktora götürmğştü ama bütün doktorlarda aynı şeyi sölemişti SENİN TEDAVİ OLMADAN ÇOCUĞUN OLMAZZZZZ((((((((((((((((((((((
evet canım antalyalıyım :)
sorma canım ya cyclo prognova die bi ilaç var habire ondan içmek zorundydım yoksa bitmiyodu o da fena kilo aldırdı bana şimdi kilolarla başım dertte maleseff..
sende mi tatillerde gidiyorsun belki karşılaşırız birgün belli mi olur
irem merhaba diyarbakırdamı deneyeceksin tüp bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?