Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Bende ocak 24 gibi regl olunca hemen basliyorum insallah subat annesi olurum . Benim ilk denemem olacakturkbayragi

Idilcigim yurtdisinda ön tedaviyi yaptirip Bahceci de transfer yapilacak ilk denememiz olacak hayirlisiyla dualarinizi esirgemeyin

Idilcigim yurtdisinda ön tedaviyi yaptirip Bahceci de transfer yapilacak ilk denememiz olacak hayirlisiyla dualarinizi esirgemeyin

ALLAH YARDIMCIN OLUR INSALLAH
Bende ocak 24 gibi regl olunca hemen basliyorum insallah subat annesi olurum . Benim ilk denemem olacakturkbayragi
A BANA COK YAKIN BENDE 26 SI GIBI OLMAYI 4 GOZLE BEKLIYORUM BENIMDE ILK OLCAK

ILK VE SON OLUR INS.:Saruboceq:

çarşamba lucrine başlayacağım diye dün sigarayı bıraktım 13 seneden fazla içiyordum bugün hiç geçmiyor kızlar kahve bile içesim yok sigara yok diye

canım ya allah yardımcımız olsun hıc bırımızın kucaklarını boş bırakmasın dılerım.

hangı ılacları kullanıyorsunuz

canim su an lucrin kulanyiorum ama listede bir sürü ilac ismi var :)) insallah canim rabbim büyük bizide görüyordur bundan eminim...

canim igneyi ceker cekmez pamuk ile bastir ovalamadan o zaman kanamaz
kızlarrrr şubatta hayvanların neslini tüketicezzz :))))

evet insallah benimde adagim var hemde 3 tane birden:Saruboceq:

o kadar uzunmu suruyor bende de pkos var ama uzun surmez hic
evet cok dogru tedavisiz cocuk pkoslularda cok zorrrrrrrrrr

sorma canım ya cyclo prognova die bi ilaç var habire ondan içmek zorundydım yoksa bitmiyodu o da fena kilo aldırdı bana şimdi kilolarla başım dertte maleseff..

sorma canım ya cyclo prognova die bi ilaç var habire ondan içmek zorundydım yoksa bitmiyodu o da fena kilo aldırdı bana şimdi kilolarla başım dertte maleseff..

evet canim o hapi bende cok iyi biliyorum
bekarken bende dra gitmistim pko falan oldugunu soylemedi hic sadece evlenesiye o hapi vermisti kullan diye
birakdigim anda duzeni geri bozuluyordu
insan kalici bir care arar demi

kızlar adım irem bu arada sürekli wintersun yazmak zorunda kalmayın uzun oluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…