Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr :) ben süpriz yaptım ve adet oluverdim pazartesi başlıycam iğnelere aslında 23 falan olcaktı ama erken oldum.. bu arada dişimi çektirdim gebelikte dert olmasın diye başıma :) inşallah boşa gitmez..
sizler nasılsınız..
asuman canım durumun nasıl? kaç dozla başladın sen?
arkadaşlar lucrin iğnemin 11.günü adetim 5 gün gecikti böyle durumların olması normalmi:sm_confused:
Canim benide listeye eklermisin subatin son haftasi kismetse Allahim razi gelirse tedaviye basliyacagiz.
slm kızlarrr :) ben süpriz yaptım ve adet oluverdim pazartesi başlıycam iğnelere aslında 23 falan olcaktı ama erken oldum.. bu arada dişimi çektirdim gebelikte dert olmasın diye başıma :) inşallah boşa gitmez..
sizler nasılsınız..
asuman canım durumun nasıl? kaç dozla başladın sen?
ya ben sonrasını okuyuncaya kadarrrrrrr meğer adet olmamıssın boşuna yazmısımmm ..
neyse hayırlısı sağlıklısı olsunda ne zman olursa olsun bekleriz biz anacım zaten beklemek için doğmusuz sanki adeti bekleee iğne olmayı beklleee yumurta gelişsin die bekkleee toplansın transfer sonuçççççç......
ne yürek varmış bizde
benm adetim aşırı yoğun ya bu yasmin bütün dengemi altüst etti benmmmm
benm adetim aşırı yoğun ya bu yasmin bütün dengemi altüst etti benmmmm
yok canım bende hiç ağrı olmamıştı.. tüm süreçte sadece yumoşları aldıktan sonra karın bölgemde bi sıkıntı olmuştı gerginlik gibi dik duramıyodum o da berbat bişeydi inşallah bu defa olmaz..iğneleri göbekten mi yapıyosun?