- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Beklemedeyim ayselim. Ama hiç belirtim de yok. Gerginlik,kasık ağrısı,bel gerginliği veya ağrısı .vs. hiç bişi yok.CANIM ARABA İŞİ ÇÖZÜMLENİR KOLAY İŞ
BUGÜN SANIRIM REGL OLURSUN DKP ÖYLE 3 YADA 4. GÜN REGL BAŞLAR FAZLA AĞRILI OLMAZ
İNŞ. ÇABUK GELİRDE ARTIK ÇALIŞMALARA BAŞLARSINIZ kaydirigubbakcemile5
Güne baya stresli başladık ayselim. Ama şimdi iyiyim... sadece şu satış işi biran önce olsun bitsin istiyorum.
Bu arada hala adet olmadım ben. O da canımı sıkıyor.
Beklemedeyim ayselim. Ama hiç belirtim de yok. Gerginlik,kasık ağrısı,bel gerginliği veya ağrısı .vs. hiç bişi yok.
Ilık banyo ve bitki çayını denedim dün canım. Ama ben zaten doğum kontrol hapı kullandım yani adetimin düzenli gelmesi lazım. Bakalım bugün de bekleyeyim.kuzum stres olma... aslında adet dönemi elinde olmuyor ama ılık duş bana hep iyi gelir sonrada 1 bardak bitki çayııı...süperrr
kılsar 1 gun gunum gectı gıdıp test alsammı acaba bı akıl verin bana
Krİzantem hoŞgeldİn var mı bİr gelİŞme?
günaydın canım ama bı gelısme yok adetımı beklıyorum gelmedı henuz dun degıl oncekıı sabahta ıdrar testı yapmıstım cıkmadı bugun dıyorum acaba bı dahamı yapsam cıkarmı kesın sonuc bılmıyorum kı
günaydın kızlar....diğer sayfada iphone lara bakıyorum çok pahallı ama çok güzel
ılk cıkıgında cok pahalı ıdı
sımdı ucuzlamamısmı?
gunun ne zamandı canımcım?
resmıne bayıldımmmm
cok sırın bu arada
sen ne zaman yapacan canım testtt ay korkuyorum ya cıkmassa dıye
13 veya 14 gıbı olmam lazımdı ama olmadım canım acaba dedım dunmu olurum cunku gecen ay 16 sında olmustum ama dunde gelmedı testte yapıyorum ama cıkmkıyor en son dun degıl oncekı gun sabah yaptım cıkmadı testte kafam karısıt ıyıce.
resmım gercekten cok sırım dımı hepımızın ıcınde ondan bı tane olsa keske.......