Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat
ktg------------------------- 14 şubat
mersel_2509------------ 15 şubat
yusnes-------------------- 15 şubat
mervam------------------- 16 şubat
mugmug1---------------- 17 şubat

CANIM ARABA İŞİ ÇÖZÜMLENİR KOLAY İŞ
BUGÜN SANIRIM REGL OLURSUN DKP ÖYLE 3 YADA 4. GÜN REGL BAŞLAR FAZLA AĞRILI OLMAZ
İNŞ. ÇABUK GELİRDE ARTIK ÇALIŞMALARA BAŞLARSINIZ kaydirigubbakcemile5
Beklemedeyim ayselim. Ama hiç belirtim de yok. Gerginlik,kasık ağrısı,bel gerginliği veya ağrısı .vs. hiç bişi yok.

Güne baya stresli başladık ayselim. Ama şimdi iyiyim... sadece şu satış işi biran önce olsun bitsin istiyorum.
Bu arada hala adet olmadım ben. O da canımı sıkıyor.

kuzum stres olma... aslında adet dönemi elinde olmuyor ama ılık duş bana hep iyi gelir sonrada 1 bardak bitki çayııı...süperrr

Beklemedeyim ayselim. Ama hiç belirtim de yok. Gerginlik,kasık ağrısı,bel gerginliği veya ağrısı .vs. hiç bişi yok.

CANIM DKH NEDENİYLE GENELDE BELİRTİSİ OLMAZ BAŞLAYINCA BİRAZ HAFİF AĞRISI OLUR O KADAR KULLANDIĞIM İÇİN BİLİYORUM:kedi:

günaydınn kızlarrrrrzemuszemus
umarım herkes ıyıdır ınsallah guzel haberler vardır.
bu arada ben hala adet olmadım
bu belırsızlık cok canımı sıkıyor testte de cıkmıyor adette yok anlamadım gıttı acaba bugun bı test daha mı yapsam ne dersınız?

kuzum stres olma... aslında adet dönemi elinde olmuyor ama ılık duş bana hep iyi gelir sonrada 1 bardak bitki çayııı...süperrr
Ilık banyo ve bitki çayını denedim dün canım. Ama ben zaten doğum kontrol hapı kullandım yani adetimin düzenli gelmesi lazım. Bakalım bugün de bekleyeyim.

barays+, edut, gyshnky, krizantem20, smraym

gunaydın kızlar nasılsınız...
benım esımde sabah 6.30 da yola cıktı o yuzden bende 10 da kalktım bugun :)
ya gecen gun demıstım ama mantar oldum yanı agrı sızı yok ama akıntım ve kasınma var
fıtılde kullanıom ama sankı akıntım artıyo gıbı
bılgınız varmı fıtıl acaba sokuyomu tum akıntıyı nedır bilmiyorumkismile

edut, gyshnky+, krizantem20, lorkee, nurzul günaydınnn şekerlerr inşalllah iyisinizdir

Krİzantem hoŞgeldİn var mı bİr gelİŞme?

günaydın canım ama bı gelısme yok adetımı beklıyorum gelmedı henuz dun degıl oncekıı sabahta ıdrar testı yapmıstım cıkmadı bugun dıyorum acaba bı dahamı yapsam cıkarmı kesın sonuc bılmıyorum kı

günaydın kızlar....diğer sayfada iphone lara bakıyorum çok pahallı ama çok güzel

gunun ne zamandı canımcım?
resmıne bayıldımmmm
cok sırın bu arada

gunun ne zamandı canımcım?
resmıne bayıldımmmm
cok sırın bu arada

13 veya 14 gıbı olmam lazımdı ama olmadım canım acaba dedım dunmu olurum cunku gecen ay 16 sında olmustum ama dunde gelmedı testte yapıyorum ama cıkmkıyor en son dun degıl oncekı gun sabah yaptım cıkmadı testte kafam karısıt ıyıce.
resmım gercekten cok sırım dımı hepımızın ıcınde ondan bı tane olsa keske.......

gunaydın bitte....
kac gundur ılk defa bu kadr kalabalık oluyo burası..
masallah dıyelım ...
adetı gecıp bekleyenler bence bı kac gun daha bekleyın test bı gunde sonucu farklı gostermeyebılır...

bıde kızlar mantar ıcın fıtıl kullanan olmadımı hıc aranızda

sen ne zaman yapacan canım testtt ay korkuyorum ya cıkmassa dıye

canım acele etme bence daha 1 gun gecmıs adetın bak benım 3 gun gectı ama testte daha cıkmıyor belkıde ben adet olcam ondan cıkmıyoır beılmıyorum ama sen yınede 1 gun daha bekle derımm ben.

benımde 16 sı canım bence bugun gene dene ben sımdı eczaneye gıdıp test alacam bıtanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…