Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

gayecim nasilsinn .kimsecikler yokk buaksamm ..senin gunune iki gun benimkinede bir gun kaldiinaniknanik

gayecim nasilsinn .kimsecikler yokk buaksamm ..senin gunune iki gun benimkinede bir gun kaldiinaniknanik

yok csanım benim ticker yanlış.sürem doldu sanırım dolduktan sonra sapıtıyo ticker sayacı :)) benim dkh bitti cumartesi hatta 3. günüm adet bekliyorum.

canimm gunun gectimi yokk saa:Saruboceq::Saruboceq:

yok canım hamile olmam pek mümkün değil çünkü klomen kist yapmıştı ve doğum kontrol hapı kullandım.cumartesi bitti ilaç daha. bugün bittikten sonra 3. gün adetimi bekliyorum.

yok canım hamile olmam pek mümkün değil çünkü klomen kist yapmıştı ve doğum kontrol hapı kullandım.cumartesi bitti ilaç daha. bugün bittikten sonra 3. gün adetimi bekliyorum.
himm gecmis olsun guzelimmmm .. senn prolaktininede baktirdinmi benimkii o yuksektii 3 ayda normal seviyeye geldi cok sukurr .kontrolde baktir derimm bennna.s

Günaydın kızlar... günün ilk günaydını benden sanırım. Bugün erken başladım güne.Eşim arabayı muayeneye götürecekti fakat muayeneye giremedi maalesef çünkü trafik sigortasının yeni pulu elimizde yok.Boşu boşuna sabahın köründe gitmiş oldu oraya.Bide dün akşam lastiğin havası inmiş gece 11 de gitti lastikçi buldu onu şişirtti. Offf kıyamam kocişime yaaa... Arabam satılmasına tepki gösteriyo galiba. :KK43:

Gunaydın kızlar
Gaye hayırlı olsun araban satılmıs
bende kendı arabama cok baglıyım
hep satarken ıyı bırılerıne dussun derım hep :)

Güne baya stresli başladık ayselim. Ama şimdi iyiyim... sadece şu satış işi biran önce olsun bitsin istiyorum.
Bu arada hala adet olmadım ben. O da canımı sıkıyor.

CANIM ARABA İŞİ ÇÖZÜMLENİR KOLAY İŞ
BUGÜN SANIRIM REGL OLURSUN DKP ÖYLE 3 YADA 4. GÜN REGL BAŞLAR FAZLA AĞRILI OLMAZ
İNŞ. ÇABUK GELİRDE ARTIK ÇALIŞMALARA BAŞLARSINIZ kaydirigubbakcemile5

X