kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
mervam gıtmıssssssssssss
kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
belırtı sureklı gozum kaaraıyoduuu kalkınca dusecek gıbı oluyodumm bıde bel agrısı oldu coook canıım ayy daraısı senın ve butun ısteyenlerın basına canıııım demekkı erken dollenme cunkuuu daha damlatır damlatmas 2 sanıye ıcınde kopkoyu cıft cızgı cktııı
belırtı sureklı gozum kaaraıyoduuu kalkınca dusecek gıbı oluyodumm bıde bel agrısı oldu coook canıım ayy daraısı senın ve butun ısteyenlerın basına canıııım demekkı erken dollenme cunkuuu daha damlatır damlatmas 2 sanıye ıcınde kopkoyu cıft cızgı cktııı
barays+, edut, gyshnky, krizantem20, smraym
gunaydın kızlar nasılsınız...
benım esımde sabah 6.30 da yola cıktı o yuzden bende 10 da kalktım bugun :)
ya gecen gun demıstım ama mantar oldum yanı agrı sızı yok ama akıntım ve kasınma var
fıtılde kullanıom ama sankı akıntım artıyo gıbı
bılgınız varmı fıtıl acaba sokuyomu tum akıntıyı nedır bilmiyorumkismile
kız mı gelecek acaba ?
kendım kadar sevındım canım
Allah kucagına almayı nasıp etsın
saglıkla mtlulukla ınsallah :Saruboceq:
Ayselll
liste gitgide azaliyor
cok mutlu oluyorum valla hamıle kalanları duyunca
bu arada günaydın arkadaşlar bu aralar çok yoğun olduğum için giremiyorum girsemde yazamıyorum ne yazık ki neyse ki bugün biraz azaldı gibi işler sizler nasılsınız umarım hepiniz iyidir.
bende guzel haberler verırım ınsallah
cok kafamı dagıttım bu ay
hadı ınsallah
inşallah mugişcim yaaa... Senden de güzel haber duymayı çok istiyorum...
Ben zaten burda hamile kalamayanların demirbaşı gibi oldum boshayallersmile