Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

eşim kullanıyor iphone ama ben sevmiyorum.mesaj yazamıyorum ben o telefonda bi türlü.

ay ne biliyim...eşimin telefonu bozuldu aniden telefon bakıyorum özellik olarak süper... işletim sisitemide ama bence telefon için ödenece rakam bu olmamamlı nokia 5800 alıcaz galiba

evet canım maşallah kalabalık bugün ne güzell ben fitil hiç kullanmadım ama netten bir araştıralımopuyorumnanaktan

ya kızlar sizede oluyormu...bu ay hiç umudum yok ama gün sayıyorum hala... delirdimmi ki

ay ne biliyim...eşimin telefonu bozuldu aniden telefon bakıyorum özellik olarak süper... işletim sisitemide ama bence telefon için ödenece rakam bu olmamamlı nokia 5800 alıcaz galiba

Canım eşim sevgililer günü hediyesi bana nokia 5230 aldı o da dokunmatik ekranlı ve çok memnunum.Düşünebilirsin bunu.fiyatı da uygun.

canım şimdi araştırdım biraz fitil akıntıyı artırır gibi bişey göremedim akıntı ve kaşıntı zaten mantarın etkisiyle oluyomuş ilgilini oraya yoğunlaştırdığın için artmış gibi gelmiş olabilir diye düşündüm :lepi:

benim eşim 2 kere samsung aldı çabuk bozuldu memnun kalmadık
en son dedim sana nokia 5800 alalım aldığımız dan beri çok memnun çok kullanışlı
almayı düşünürsen tavsiye ederim:lepi:

kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum

barays, bitte, edut, gyshnky, halev, lorkee, mervam, mugmug1, tek0633 hepinize gunaydinnn kizlarrzemuszemusbugun kahvaltiya misafirim gelecek herseyi hazirladim bekliyomm ..dayanamadim bir gunaydin diyeyim dedimm. benim gunum bugun bakalimm inslalah gelmez benimm kilerrr:kedi:size iyi sohbetlerr bu hafta insallah hamis haberi alirizz coktandir halay cekmiyozz:lepi:

kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
kizz agzimdamiymis nee insallahh hamis haberi aliriz dedimm sen mujdeyii verdinn:teytey::teytey::teytey:ilk halay benden olsun tebrikler guzelimm insallahh keseseyide gorursunnn,,sagliklada alirsin bebisini kucaginaa:teytey::teytey:

Canım hayırlı olsun... Gözün aydın.... Süper haber valla... :teytey::teytey:

Darısı bizlerin başına inşallah.

MERVAMMMMMMMMMM
supersınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı olsun canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…