ılk cıkıgında cok pahalı ıdı
sımdı ucuzlamamısmı?
günaydın kızlar....diğer sayfada iphone lara bakıyorum çok pahallı ama çok güzel
eşim kullanıyor iphone ama ben sevmiyorum.mesaj yazamıyorum ben o telefonda bi türlü.
gunaydın bitte....
kac gundur ılk defa bu kadr kalabalık oluyo burası..
masallah dıyelım ...
adetı gecıp bekleyenler bence bı kac gun daha bekleyın test bı gunde sonucu farklı gostermeyebılır...
bıde kızlar mantar ıcın fıtıl kullanan olmadımı hıc aranızda
evet canım maşallah kalabalık bugün ne güzell ben fitil hiç kullanmadım ama netten bir araştıralımopuyorumnanaktan
ay ne biliyim...eşimin telefonu bozuldu aniden telefon bakıyorum özellik olarak süper... işletim sisitemide ama bence telefon için ödenece rakam bu olmamamlı nokia 5800 alıcaz galiba
sen ne zaman yapacan canım testtt ay korkuyorum ya cıkmassa dıye
valla ben sabah ılk ıdrarla yaptım
tek cızgı[/QUhıım vc ye gırıyoruum
barays+, edut, gyshnky, krizantem20, smraym
gunaydın kızlar nasılsınız...
benım esımde sabah 6.30 da yola cıktı o yuzden bende 10 da kalktım bugun :)
ya gecen gun demıstım ama mantar oldum yanı agrı sızı yok ama akıntım ve kasınma var
fıtılde kullanıom ama sankı akıntım artıyo gıbı
bılgınız varmı fıtıl acaba sokuyomu tum akıntıyı nedır bilmiyorumkismile
kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
kizz agzimdamiymis nee insallahh hamis haberi aliriz dedimm sen mujdeyii verdinn:teytey::teytey::teytey:ilk halay benden olsun tebrikler guzelimm insallahh keseseyide gorursunnn,,sagliklada alirsin bebisini kucaginaa:teytey::teytey:kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
kıslaaaaaaar hamıleyııııım daha ıdrarı damlattıgım gıbı cıft cızgı şak dıye cıktıııııııı ınanamıyoruuuum
Canım hayırlı olsun... Gözün aydın.... Süper haber valla... :teytey::teytey:
Darısı bizlerin başına inşallah.