Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin nassın bebişimiz nasıl geçen hafta rahatsızlandın gibi bişe okudum nasılsın şimdi....

canım ya iyiyim şidi çokşükür hafif bi kanamam oldu igne falan oldum.
seni merak ediyodum ya aşılamaya geçiyomuşsun dimi?
hayırlısı edacım insallah Allahım gönlüne göre verir saglıkla gelir bebişler canım zemuszemus

herkese merhaba.MUGMUGum yanlış jatırlamıyorsam tarihin bugünlerde.Güzel haberini alırız inş.

Herkese merhaba,
Ben de bu listeye yazılmak istiyorum. 1 Mart'ta olmam gerekiyor eğer bebek yoksa. ılk ayımız daha.

gunaydin kisslaaarrr ,,,gerci 12 bucuk olmus saat ama neyse tunaydin deyim barri,,,,

Merhaba Sebincim
ınsallah bakalım beklıyorum bende guzel haberlerı bu ay ınsallah sızlere verebılırım

bu haftayı bekleyen bir kaç kişi daha vardı.şöyle şölen gibi bir hafta olsun haberlerinizle inş.:Saruboceq: Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.

AAAA ne oldu topiğimize yahuuu nazar mı değdi?kurşun mu döktürsek.nerde o eski kalabalık şen şakrak günler bize müjdeli bir haber lazım

merhaba.çoook uzun zamandır seninle karşılaşmamıştık.Kız yoksa daha yeni mi kalktın?ya da lafın gelişi mi günaydın dedin :1hug:
evet yaaa cook uzun zaman oldu ben bu topigi kaybettim biaraa isim degismi galiba bulamiyodum saolsun ayselcim haber verdi de sizleri tekrardan bulabildim,,,yeni sayilmaz ama cok erken kalktigimida soyleyemem bugun esim evdeydi benimde bi okulda randevum vardi oyuzden kendi okulum yoktu evdeydim 11 de kalktigimi varsayarsak birazcik gunaydin olur diye demistim ama baktimki saat 12 bucuk ogle molasi vakti gelmis turkiyede dedim hadi tunaydin diyim bari :dance:

selam kızlar sebin sansli hoşgeldiniz
nasılsınız?
sebin sabahtan tek0633 geldi sohbet ettik biraz

günaydın olalı bize çok oldu bacım:))) ama sana tünaydınnnnn

saol bacim evet turkiyede erken kalkiliyo is guc calisan isine okulu olan okuluna gidiyo ev hanimlari kalkip temizlik yemek is guc fln,,,ben okadar erken kalkinca yapcak is bulamiyorum kendime sonra cnm skliyo aksama kadar ondan,,,bugunde esim evdeydi yattik 11 e kadar sonra o disari cikti bende size kostum hemen saat 1 bucukda (size gore 2 bucukda) cikip hazirlanmam lazim okulla randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…