hoşgeldin nassın bebişimiz nasıl geçen hafta rahatsızlandın gibi bişe okudum nasılsın şimdi....
hoşgeldin supreme
hoşbulduk canım nasılsın?
lapaci nerelerde :uhm:
herkese merhaba.MUGMUGum yanlış jatırlamıyorsam tarihin bugünlerde.Güzel haberini alırız inş.
hoşgeldin hihoyyyt
herkese merhaba.MUGMUGum yanlış jatırlamıyorsam tarihin bugünlerde.Güzel haberini alırız inş.
hoşbulduk da 2 gündür kimsecikler yok topikte :çok üzgünüm: herkes nereye kayboldu:uhm:
Herkese merhaba,
Ben de bu listeye yazılmak istiyorum. 1 Mart'ta olmam gerekiyor eğer bebek yoksa. İlk ayımız daha.
Merhaba Sebincim
ınsallah bakalım beklıyorum bende guzel haberlerı bu ay ınsallah sızlere verebılırım
gunaydin kisslaaarrr ,,,gerci 12 bucuk olmus saat ama neyse tunaydin deyim barri,,,,
gunaydin kisslaaarrr ,,,gerci 12 bucuk olmus saat ama neyse tunaydin deyim barri,,,,
evet yaaa cook uzun zaman oldu ben bu topigi kaybettim biaraa isim degismi galiba bulamiyodum saolsun ayselcim haber verdi de sizleri tekrardan bulabildim,,,yeni sayilmaz ama cok erken kalktigimida soyleyememmerhaba.çoook uzun zamandır seninle karşılaşmamıştık.Kız yoksa daha yeni mi kalktın?ya da lafın gelişi mi günaydın dedin :1hug:
günaydın olalı bize çok oldu bacım:))) ama sana tünaydınnnnn