Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın canlarım nasılsınız
ben daha regl olmadım artık yarına yapıcam test ümit yok ama eşim sperm testi verecek çrşba günü o yüzden vermek zorundayım hani belki olurda bebiş vardır die boshayallersmile

ayy ayşen bir de bakıyorsun hamişsin ne güzell olur wallazemuszemus
canım benim yaaa

çok geçmiş olsun canım. benim kayınvalideme de dr anjiyo yapılacak demiş annemde korkmuş bide bizim düğünü bahane edip kaçmıştı yani izmirdeydi ankaraya gelmişti kaydirigubbakcemile3
saol canım ya zaten anjıoda korkulacak bısey yok sonrasında kı rahım amelıyatı korkuutuyo annemı de ..
hayılrısı bakalım

test yaptım sonuc negetif maaleseff napalım bu ayda yok demekkı

acaba daha cıkmamıs olabılırmı ıdrara?

off ümitler hiç bitmiyor tek çizgiyi görünce bile.......
canım daha erken olabılır yanı adeetın de gelmemıs bekle bakalım..sabreden dervıs muradına ermıs

aysellım bu arada musaıt olunca benım tarıhı 7 mart olarak ddegıstırebılırmısın ...

sağol kuzum sende üzme kendini martta birlikte hamile kalırız:)

ah canım ya üzmeyelim kendımızı dıyoruz ama olmuyor ıste sabahtan berı bakıyorum ıkıncı cıgı cıkar dıye ama yok.
napalım onemlı olan hamıle kalmak degıl hamılellık donemını huzulru saglıklı sorunsuz gecırmek bu benım ıcın daha onemlı daha once 3 dusuk yapınca tek ıstedıgım huzurlu hamıellık gecırmek.

bak kuuzm en azından hamile kalabildiğini biliyorsun... bir çoğumuz ondan emin bile değil... ama haklısın düşük yapmakta çok acı deneyimdir ama sen bırak şimdi onları..demekki hayırlı zaman daha gelmemiş... gelincede iyi bakarız mercimeğe..sen hiç üzme kendini

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben bilmiyorum mesela... daha yenide başladım denemeye... endişeliyim çokça:)

ınsallah bır problem yoktır canım pekı test falan yaptırdınızmı doktora gıttınızmı?
hamıle kalmadan once doktora gıdıp rutın bazı kontrollerı yaptırmak cok onemlı bence hıc ıhaml etmeyın.

ben pko hastasıyım zaten... bu ay adet olunca doktora gideceğim...şu anda glukofaj muadili ilaç kullanıyorum...kısmet

ben pko hastasıyım zaten... bu ay adet olunca doktora gideceğim...şu anda glukofaj muadili ilaç kullanıyorum...kısmet

anladım canım benım pco ıle fazla bı bılgım yok ama ınsallah sende en kısa zaamnda mutlu guzel haberı alırsın.

ben kacıyorum bayanlar bu hafta hepımız ıcın ınsallah ıyı geecer hayırlı haberler alırız.opuyorumnanaktan

GÜnaydın kızlar nasılsınız ekakal geÇmıŞ olsun kızlar bıraz ıŞlerım var
sonra gÖrÜŞÜrÜz canlarım
adet olanlara geÇmıŞ olsun hamıŞ haberı var mı kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…