Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Napıyonuz kızlar ya ben Çok kÖtÜ bİ 3 gÜn geÇİrdİm cuma buray mesaj yazdım sonra tel geldİ kardeŞİm aĞlıyo arkadan bİ ses annem ÇıĞlık ÇĞılıĞa kolu kırılmıŞ tam cuma namazı vaktİ babam yok eŞİm kÖyde okulda ambulansa habermİŞ kardeŞİm ne olduĞumu bİlmedİm eve nasıl gİtİİm hatırlamıyorum sandalyeden dÜŞmÜŞ kol kırık omuzla dİrsek arası aŞaĞısı sallanıyo Çok kÖtÜydÜ ya 3 gÜndÜr gÜndÜz annemdeyİz akŞam yatmata eve gİdİyoz Çok ŞÜkÜr İyİ Şİmdİ alÇıda bugÜn amelİyat gerekİp gerekmİceĞİ bellİ olcak İnŞallah olmaz akŞam ben doktora gİdİcem yumurtalara bakılacak herŞey bİrbİrİne gİrdİ.....

canım benim yaa çok çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile
ayy inşallah ameliyat gerekmez tatlımmm:Saruboceq:
sandalyelere dikkat kızlar gerçekten kolaylık olsun diye çıkıyoruz üzerine ama yanlış yapıyoruz çok tehlikeli aslınaeyvahedigeldismile

Napıyonuz kızlar ya ben Çok kÖtÜ bİ 3 gÜn geÇİrdİm cuma buray mesaj yazdım sonra tel geldİ kardeŞİm aĞlıyo arkadan bİ ses annem ÇıĞlık ÇĞılıĞa kolu kırılmıŞ tam cuma namazı vaktİ babam yok eŞİm kÖyde okulda ambulansa habermİŞ kardeŞİm ne olduĞumu bİlmedİm eve nasıl gİtİİm hatırlamıyorum sandalyeden dÜŞmÜŞ kol kırık omuzla dİrsek arası aŞaĞısı sallanıyo Çok kÖtÜydÜ ya 3 gÜndÜr gÜndÜz annemdeyİz akŞam yatmata eve gİdİyoz Çok ŞÜkÜr İyİ Şİmdİ alÇıda bugÜn amelİyat gerekİp gerekmİceĞİ bellİ olcak İnŞallah olmaz akŞam ben doktora gİdİcem yumurtalara bakılacak herŞey bİrbİrİne gİrdİ.....

geçmiş olsun canım umarım ameliyatlık bi durumu yoktur. bu arada senin içinde iyi sonuç çıkar :1hug:

canım benim yaa çok çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile
ayy inşallah ameliyat gerekmez tatlımmm:saruboceq:
Sandalyelere dikkat kızlar gerçekten kolaylık olsun diye çıkıyoruz üzerine ama yanlış yapıyoruz çok tehlikeli aslınaeyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım umarım ameliyatlık bi durumu yoktur. Bu arada senin içinde iyi sonuç çıkar :1hug:

sağolun kızlar inşallah gerekmez ben kendimi unuttum artık annem sağlıklı olsun da bizler de sağlıklıyız çok şükür bebekte gelir inşallah rabbim iserse çok üzülmemek lazım aslında.......

canım gecmıs olsun yaa...
Allah yardımcınız olsun ınsallah hemencecık ıyılesır ...
sen de takma kafana dedıgın gıbı herseyın hayırlısı artık ne yapalım

valla cizgi falan yok gecen ay tam bes tane kulladim her seferinde hamile sandim ama sonunda hasta oldum bu ay ne olacak bakalim cok istiyorum bebegimin olmasini

herkeste bı haller var ..benım de annem bugun anjıo olacak haftayada anjıo sonucuna gore rahımden amelıyat...
dua edelım bırbırımıze... sanırım dua hatırlatılmak ıstenıyo :Saruboceq:

herkeste bı haller var ..benım de annem bugun anjıo olacak haftayada anjıo sonucuna gore rahımden amelıyat...
dua edelım bırbırımıze... sanırım dua hatırlatılmak ıstenıyo :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım. benim kayınvalideme de dr anjiyo yapılacak demiş annemde korkmuş bide bizim düğünü bahane edip kaçmıştı yani izmirdeydi ankaraya gelmişti kaydirigubbakcemile3

ay kuzum geçmiş olsun ama azcık sakin ol kırık sonuçta...hallolür bir şekilde Allah beterinden korusun.... o yüzden sen şimdi bebişe odaklan malum moral bozukluğu iyi gelmez

canim kac aydir bekliyorum ama olmadi valla tanidik ezcaneden ala ala test bitti bu ay yapmadim hic esimde almaktan bikti:roflol: ins olur Allah herkesin gonlune gore versin

bu arada hasta olan arkadaslara gecmis olsun acil sifalar

test yaptım sonuc negetif maaleseff napalım bu ayda yok demekkı

acaba daha cıkmamıs olabılırmı ıdrara?

off ümitler hiç bitmiyor tek çizgiyi görünce bile.......

edut gecmı solsun canım allah acil şifalar verdin rabbim daha biyük hastalıklardan korusun hepımızı

bence test yapma canim insan hayal kirikligina ugruyor ama umidini yitirme ins test yanlistir

test yaptım sonuc negetif maaleseff napalım bu ayda yok demekkı

acaba daha cıkmamıs olabılırmı ıdrara?

off ümitler hiç bitmiyor tek çizgiyi görünce bile.......

canım dediğin gibi erkende yapmış olabilirsin birkaç gün daha bekle istersen sonra kan testi yaptırırsan kesin sonuç belli oluryerimseniben

ayşen_34---------------- 13 şubat
krizantem20------------ 13 şubat
ktg------------------------- 14 şubat
mersel_2509------------ 15 şubat
yusnes-------------------- 15 şubat
:eek:

canım dediğin gibi erkende yapmış olabilirsin birkaç gün daha bekle istersen sonra kan testi yaptırırsan kesin sonuç belli oluryerimseniben

ınsallah erkendır canım ya esımle bu ay cok kaptırdık kendımızı sımdı soyledım cok uzuldu ya.o uzulunce ben daha cok uzuluyorum. artık adetı beklıycem yapcak bısey yok yarında olmazsam kan testı yaptırırım.

X